Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δεν νομίζω να σου πουν την αλήθεια απλά ο καθένας θα λέει για το δικό του!!
Αν ρωτήσεις ξεκαθαρα να σου πουν τη διάμετρο στομίου σε χιλιοστά, δεν νομίζω να σου αρνηθούν ή να σε γελάσουν. σε μένα πάντως η gemini μου είχε απαντήσει άμεσα, η carlson's αναφέρει σε ίντσες πάνω σε κάθε τσοκάκι διάμετρο, λογικά και η μπρίλεϋ θα είναι εξυπηρετική

Το θέμα δεν είναι το άνοιγμα του στομιου αλλά το βάθος τον ραβδώσεις και την περιστροφή!! Η clarson μου είπε ότι δεν τον συνιστά για σκάγια αλλά για μονοβολα και γι'αυτό η ραβδώσεις της δεν έχουν περιστροφή Η briley το στόμιο έχει έξοδο ic τώρα για την Gemini πήρα το choke για την a400 20 cal και μου άνοιξε ελάχιστο από τον κύλινδρο!!!

Το θέμα δεν είναι το άνοιγμα του στομιου αλλά το βάθος τον ραβδώσεις και την περιστροφή!! Η clarson μου είπε ότι δεν τον συνιστά για σκάγια αλλά για μονοβολα και γι'αυτό η ραβδώσεις της δεν έχουν περιστροφή Η briley το στόμιο έχει έξοδο ic τώρα για την Gemini πήρα το choke για την a400 20 cal και μου άνοιξε ελάχιστο από τον κύλινδρο!!!
Χριστοφορε αν έβγαζε η μπερετα το euro-skeet σε εικοσαρι θα μας είχε λύσει τα χέρια, νομίζω ότι το βγάζει σε mobil αλλά μόνο σε εσωτερικό θα το προτιμούσα σε εσω έξω λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους θα πρόσφερε πιο πολύ στην κατανομή μπορεί να είμαι και λάθος?

http://www.berettausa.com/en-us/beretta-mobilchoke-flush-20-gauge/jctube2/

Back