Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δημητρη την Rem 1100 G3 εχω και εχει κωνο 6 εκατοστα οπως μου ειπαν, το 38αρι ειναι το superkill για λαγο νικελ ,Μιχαλη κι εγω το Kicks γουσταρω. Εριξα για δοκιμη διατρησης σε ενα μπετονακι απιονισμενου νερου 10 λιτρα 4 φυσιγγια νο2 και νο4 με ufo και με kicks για να δω τι παιζει, το νο2 ηταν αυτο που εχω για λαγο M92S 40gr και ηταν αισθητη η διαφορα στον ηχο απο τα δυο τσοκ. Με το ufo δεν περασε κανενα απο τα σκαγια το μπετονι ουτε το νο2 ουτε και το νο4 οπως ηταν φυσικο, με το kicks ομως τα 4αρια περασαν ολα τη μια μερια και μερικα 2αρια και τις δυο, στα 63 μετρα ηταν αυτη η δοκιμη. Το kicks κραταει καλυτερα κεντρα πιστευω ενω το ufo εχει πιο πολλα περιφερειακα αλλα δεν εχει την δυναμη που εχει το kicks
Να διορθωσω το ποστ που ειχα κανει για τα δυο τσοκ, σε χθεσινη δοκιμη στα 50 μετρα με 33γρ νο2 και το ufo και το kicks περασαν την μια πλευρα του τενεκε με το kicks να εχει πιο πολυ δυναμη η οποια φαινεται στην πισω πλευρα του τενεκε που εχει κανει αρκετα μεγαλυτερα βαθουλωματα. 5 σκαγια εβαλε το ufo και 6 το kicks, ο τενεκες ηταν ο μικρος που ειναι τυριου. Μας διαβαζει πολυς κοσμος και δεν μ'αρεσει να παραπληροφορω

Να διορθωσω το ποστ που ειχα κανει για τα δυο τσοκ, σε χθεσινη δοκιμη στα 50 μετρα με 33γρ νο2 και το ufo και το kicks περασαν την μια πλευρα του τενεκε με το kicks να εχει πιο πολυ δυναμη η οποια φαινεται στην πισω πλευρα του τενεκε που εχει κανει αρκετα μεγαλυτερα βαθουλωματα. 5 σκαγια εβαλε το ufo και 6 το kicks, ο τενεκες ηταν ο μικρος που ειναι τυριου. Μας διαβαζει πολυς κοσμος και δεν μ'αρεσει να παραπληροφορω
Ο οποίος του τυριού κ αρκετά χοντροτερος του λαδιου

Κι ας μην ξεχνάμε οτι στους αγώνες περιστεροβολιας που πέφτουνε χοντρά φραγκα στα στοιχήματα τα πουλιά τα τουφεκανε κοντα στα 70-80 μέτρα αν σας λεει κατι αυτο
αυτό μου λέει πως αν τον πάρουμε μαζί στο περπατητό τσίχλας το ντάουλο θα πηγαίνει σύννεφο!!!! .sarcastic. πλάκα κάνω..ο χοντρούλης είναι φοβερό τουφέκι και τα game boar φυσιγγάρες..υπέρ λιασμένα σκάγια,απόλυτα σφαιρικά, απορώ πώς δεν τα φέρνει κανείς στην ελληνική αγορά????

υπέρ λιασμένα σκάγια,απόλυτα σφαιρικά, απορώ πώς δεν τα φέρνει κανείς στην ελληνική αγορά????

Γιατί προφανώς θα είναι ακριβά. Εδώ οι Έλληνες κατασκευαστές δεν φτιάχνουν καν φυσιγγια με 5% αντιμωνιο. Με εξαίρεση τα σκοπευτικα του ναυπλιωτη.

Γιατί προφανώς θα είναι ακριβά. Εδώ οι Έλληνες κατασκευαστές δεν φτιάχνουν καν φυσιγγια με 5% αντιμωνιο. Με εξαίρεση τα σκοπευτικα του ναυπλιωτη.
από ότι είδα στην σελίδα της gameboar η τιμές τους είναι πολύ λογικές 8 , 10 , 12 £ το κουτί είναι πολύ καλά πιστεύω..

από ότι είδα στην σελίδα της gameboar η τιμές τους είναι πολύ λογικές 8 , 10 , 12 £ το κουτί είναι πολύ καλά πιστεύω..
Μόλις περάσουν τα σύνορα του Ελλαδιστάν και έχουν και τράβιξη να δεις που θα πάνε αυτές οι τιμές...

Και τα ρεμινγκτον με 16 δολάρια το 25αρι κουτί μια χαρά λογική τιμή έχουν στην Αμερική και πολύ σκληρά σκάγια με 7% αντιμωνιο και επιχαλκωμενα. Τώρα γιατί εδώ δεν φτιάχνουν κάτι αντίστοιχο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο .pop..pop.

Ασε τα βιντεακια Σπυρο γιατι μας εταξες δοκιμες με το black duck στα 50 μετρα

Μιας και πήγε σήμερα το κυνήγι της φάσσας κατα διαόλου , έκανα δοκιμές.
Δυστυχώς το μονο που είχα εύκαιρο σάββατο απόγευμα ήταν χαρτί το οποίο έκοψα 1Χ1
Επίσης για να φαίνονται καλά τα σκάγια τα κύκλωσα με στυλό και επεξεργάστηκα τις εικόνες στην φωτεινότητα για να είναι ευδιάκριτα , γιατί στις αρχικές φωτογραφίες δεν
Η απόσταση μετρήθηκε με ακρίβεια με χρήση μετροταινίας

Percorso No7
Black duck
50M

Percorso No7
Carlson's Extended Ported IM
50Μ

B&P F2 Long Range No6
50M

B&P F2 Long Range No6
Black duck
50M

Percorso No5
Black duck
50M

Μιας και πήγε σήμερα το κυνήγι της φάσσας κατα διαόλου , έκανα δοκιμές.
Δυστυχώς το μονο που είχα εύκαιρο σάββατο απόγευμα ήταν χαρτί το οποίο έκοψα 1Χ1
Επίσης για να φαίνονται καλά τα σκάγια τα κύκλωσα με στυλό και επεξεργάστηκα τις εικόνες στην φωτεινότητα για να είναι ευδιάκριτα , γιατί στις αρχικές φωτογραφίες δεν
Η απόσταση μετρήθηκε με ακρίβεια με χρήση μετροταινίας

Percorso No7
Black duck
50M

Percorso No7
50Μ

B&P F2 Long Range No6
50M

B&P F2 Long Range No6
Black duck
50M

Percorso No5
Black duck
50M

Αργησες αλλα τα καταφερες.shake hands. πολυ ωραιες ολες ειδικα τα f2 long τα παει πολυ καλα, απο τσοκ τωρα φιλε στο χαρτι ειναι καλυτερες οι κατανομες απο το carlsons με τα 6αρια και πιο καλο το duck με τα 7αρια αλλα στην πραξη μπορει να ειναι αλλιως

Γενικά και τα δύο, ωραίες τουφεκιές.
Με αρκετά σκάγια μέσα και για τα μέτρα που δοκιμάστηκαν ωραίες κατανομές , αν και μου έχουν φύγει κάποιες.Αλλά εκτός του black duck και του percorso, λάτρεψα και το carlson και τα F2 Long range

Και μια παρατήρηση ακόμα... βλέποντας με την μετροταινία την απόσταση των 50 μέτρων μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι εχω πάρει κάποια πουλιά πέρα των 50+
Οι δοκιμές έγιναν σε μερος που κυνηγάμε χρόνια και ξέρουμε σε ποιά σημάδια εχουν πέσει πουλιά(τραβερσα)

Και μια παρατήρηση ακόμα... βλέποντας με την μετροταινία την απόσταση των 50 μέτρων μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι εχω πάρει κάποια πουλιά πέρα των 50+
Οι δοκιμές έγιναν σε μερος που κυνηγάμε χρόνια και ξέρουμε σε ποιά σημάδια εχουν πέσει πουλιά(τραβερσα)
Γιατι να μη παρεις Σπυρο στα 50+? Εχει καταριφθει απο πολλα ατομα ο μυθος για τα 36 η 40 μετρα που λεγανε καποτε... τα percorso μονο σε νο7 τα εχεις? Εγω σε νο6 τα ριχνω και καθαρισαν μια χαρα σε δυο αρκετα μακρινες τουφεκιες και για κοντα βαζω τα feltro 34gr σε νο7, αυριο μπορει να ριξω τα percorso σε χαρτι γιατι δεν τα εχω δοκιμασει ακομα

Γιατι να μη παρεις Σπυρο στα 50+? Εχει καταριφθει απο πολλα ατομα ο μυθος για τα 36 η 40 μετρα που λεγανε καποτε... τα percorso μονο σε νο7 τα εχεις? Εγω σε νο6 τα ριχνω και καθαρισαν μια χαρα σε δυο αρκετα μακρινες τουφεκιες και για κοντα βαζω τα feltro 34gr σε νο7, αυριο μπορει να ριξω τα percorso σε χαρτι γιατι δεν τα εχω δοκιμασει ακομα
Δεχόμαστε bullying όσοι υποστηρίζουμε τα 50+ :D
Όχι Άλεξ δεν ειχα μαζί μου 6αρια percorso. Ειχα ξεχάσει να βάλω στην τσάντα κανα κουτάκι.
Κοίταξε όμως πως γέμισαν το χαρτί τα 7αρια ;)

50 μετρα ολες οι τουφεκιες, προτιμω το kicks παντως κι ας ειναι πιο δυσκολο σκοπευτικα αλλα εχει μεγαλυτερη δυναμη η τουφεκια
HvwGmoM.jpg
i4C7hTo.jpg
MLjskzo.jpg
s0gMN2X.jpg
Εξαιρετικες τουφεκιες!
Προσωπικά προτειμω το Ufo μιας και δεν ειμαι χειρούργος στο λειόκαννο.

Βάρος μπροστά..
Το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακκό. Kαλύτερο Swing. Εμενα αυτό με βολεύει. Συνηθισμένος απο το izh γαρ..

Εχω παρει φασσες και σε 60+ οχι απλα 50+ και κουρουνα με τα f2 long παρα πολυ πιο long και ξερη, τα 7αρια Σπυρο πιστευω μεχρι 40 βαρια 45 θα δωσουν πουλια, αναλογα το καρτερι βαζω 1ο ενα 7αρι και μετα 6αρια μπορει και 4αρι τελευταιο.

Εξαιρετικες τουφεκιες!
Προσωπικά προτειμω το Ufo μιας και δεν ειμαι χειρούργος στο λειόκαννο.

Το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακκό. Kαλύτερο Swing. Εμενα αυτό με βολεύει. Συνηθισμένος απο το izh γαρ..
Ουτε κι εγω ειμαι χειρουργος Αποστολη αλλα βοηθος χειρουργου.terror.αν το μαθει καποιος το kicks κανει παλαβα πραγματα

Back