Δεν χριαζεσαι φρενατο για κοντη ατρακτο και με μαληνο +αλευρη κανεις την ιδια δουλεια και καλητερη με στενο τσοκ
Ναι το γνωρίζω αυτο το....παραδοξο...οσο πιο στενό τόσο κοντύτερη άτρακτο!αλεύρι....καλό θα ήταν οι εγχώριες παραγωγές να βγαζαν αντίστοιχα φυσιγγια...απορω γιατί δεν το εφαρμοζει κανεις...εγω δεν γεμίζω ....ο πατέρας μου γεμιζε στο χέρι....με γνήσιες μάλλινες τάπες τοτε!!!η αγαπημένη του πυρίτιδα η sipeΔεν χριαζεσαι φρενατο για κοντη ατρακτο και με μαληνο +αλευρη κανεις την ιδια δουλεια και καλητερη με στενο τσοκ
Την sipe,την αγαπάς η τη μισεις!!Ναι το γνωρίζω αυτο το....παραδοξο...οσο πιο στενό τόσο κοντύτερη άτρακτο!αλεύρι....καλό θα ήταν οι εγχώριες παραγωγές να βγαζαν αντίστοιχα φυσιγγια...απορω γιατί δεν το εφαρμοζει κανεις...εγω δεν γεμίζω ....ο πατέρας μου γεμιζε στο χέρι....με γνήσιες μάλλινες τάπες τοτε!!!η αγαπημένη του πυρίτιδα η sipe
Κατι ηξερε ο παλιος και εκεγε σιπεΝαι το γνωρίζω αυτο το....παραδοξο...οσο πιο στενό τόσο κοντύτερη άτρακτο!αλεύρι....καλό θα ήταν οι εγχώριες παραγωγές να βγαζαν αντίστοιχα φυσιγγια...απορω γιατί δεν το εφαρμοζει κανεις...εγω δεν γεμίζω ....ο πατέρας μου γεμιζε στο χέρι....με γνήσιες μάλλινες τάπες τοτε!!!η αγαπημένη του πυρίτιδα η sipe
Εγώ έβλεπα την ΜΑΧΗ με τον λοχία σοντερς κ αυτός γέμιζε φυσίγγια ...για καλημανες κ γαιταριδια!!!άλλες εποχές άφθονα κυνηγια.....τοτε οι πιο πολύ χειμώνα αυτη χρησιμοποιούσαν κ την Τ γαλιας!με τις μάλλινες πάντως ριχναν πολύ μακριά !δυο δικανα είχε ,ισπανικό ρωσικό....κανενα δεν μας αφησεΚατι ηξερε ο παλιος και εκεγε σιπε
Γαιταριδια και καμηνακια.....Εγώ έβλεπα την ΜΑΧΗ με τον λοχία σοντερς κ αυτός γέμιζε φυσίγγια ...για καλημανες κ γαιταριδια!!!άλλες εποχές άφθονα κυνηγια.....τοτε οι πιο πολύ χειμώνα αυτη χρησιμοποιούσαν κ την Τ γαλιας!με τις μάλλινες πάντως ριχναν πολύ μακριά !δυο δικανα είχε ,ισπανικό ρωσικό....κανενα δεν μας αφησε
Καλοντουφεκο! Οι επιτυχίες δεδομένες...Σημερα παρελαβα κι εγω το τσοκακι μου (Patternmaster anacoda long range)
το οποιο θα αντικαταστησει το υπαρχων τις browning που ειχα.
Θα το χρησιμοποιησω για μακριβες βολες και αποστασεις σε φασσες, αγριοπεριστερα και κανα τρυγωνι.
Λογο του καιρου ομως σημερα δεν πηγα να το δοκιμασω καθως ολη μερα σημερα βρεχει...
αναμενουμε για δοκιμες.
Καλοτούφεκο Γιώργο, εύχομαι να το ευχαριστηθείς. Από Αμερική το έφερες?Σημερα παρελαβα κι εγω το τσοκακι μου (Patternmaster anacoda long range)
το οποιο θα αντικαταστησει το υπαρχων τις browning που ειχα.
Θα το χρησιμοποιησω για μακριβες βολες και αποστασεις σε φασσες, αγριοπεριστερα και κανα τρυγωνι.
Λογο του καιρου ομως σημερα δεν πηγα να το δοκιμασω καθως ολη μερα σημερα βρεχει...
αναμενουμε για δοκιμες.
Καλοντουφεκο! Οι επιτυχίες δεδομένες...
Καλοτούφεκο Γιώργο, εύχομαι να το ευχαριστηθείς. Από Αμερική το έφερες?