Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ο φίλος ο Aris kalamata έχει επάνω στην m2 του που είναι 18.4 ένα anaconda mid και είναι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του!! Σε 18.4 αυλο βγαίνει σαν 4* χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παίρνεις πουλιά στα 40+ μέτρα..
Χαχαχαχα, εχει μαθευτει ε ??? :p

Mike για το short δεν έχω άποψη μιας κ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ... Το mid το έχω 3 χρόνια νομίζω κ είναι το τσοκ που για καθημερινές αποστάσεις κυνηγίου 20-40 μέτρα μου κάνει όλα τα χατήρια... Για μένα αξίζει να το δοκιμάσεις στο όπλο σου...

Mike για το short δεν έχω άποψη μιας κ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ... Το mid το έχω 3 χρόνια νομίζω κ είναι το τσοκ που για καθημερινές αποστάσεις κυνηγίου 20-40 μέτρα μου κάνει όλα τα χατήρια... Για μένα αξίζει να το δοκιμάσεις στο όπλο σου...
Εεεεε έχουν μαθευτεί τα καψηματα... .shoot..big smile..big smile.

μμμ καλά τα ακούω τα πράματα:)
μιας και εχω τον συνδιασμο που σκεφτεσαι Μιχαλη θα συμφωνησω με τον Αρη πιο πανω.. Το εχω επανω μονιμα σε ψιλα σκαγια και μου αρεσει ο τροπος που καταβαλει.. Σε χοντρα δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω..

Στα 15 μέτρα δεν βρίσκω τσίχλα οοοόταν πέσω κέντρο...
35- 40 οκ όχι πάντα αλλά θα πέσει αν είσαι πάνω τις πιο πολλές φορές με καλό φυσίγγι συγκεντρωτιρα (για τσίχλες και ψιλά σκάγια)
Στα χοντρά θα έχει μεγάλα κενά στα 40 λογικό

Πρώτες παρατηρήσεις βέβαια δεν το έχω δουλέψει και χρόνια

Επιβεβαιώνω στο ακέραιο τον Άρη, όπλο criocomfort 18,4. Και το long πολύ ωραίο, προσθέτει αρκετά μέτρα.Το short επίσης δεν το έχω δοκιμάσει.

Κι εμενα το long ειναι πολυ καλο στη φασσα που το εχω δοκιμαση, εχω παρει πουλια
σε μεγαλες αποστασης.... σε τεστ που το εκανα με το μαμα τσοκακι * αστερι
καμια σχεσει, το long εβαλε τα διπλα σκαγια Νο4 σε αποσταση 45 μετρα.

Εχει παρατηρήσει κανείς αλαγή στην απόδωση των patternmaster anaconda μετα απο πολλές βολές όταν πιάνει ''κρούστα'' στην ανάποδη σπείρα απο τις μολυβδώσεις;
Οχι καμμια αλλαγη Αποστολε
Περυσι Πρεβεζα εριξα πολλα φυσιγγια 1μιση μερα ......κανενα προβλημα

Εχει παρατηρήσει κανείς αλαγή στην απόδωση των patternmaster anaconda μετα απο πολλές βολές όταν πιάνει ''κρούστα'' στην ανάποδη σπείρα απο τις μολυβδώσεις;
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά μου φαίνεται πως αν το έχω αρκετά ακαθάριστο σφίγγει η τουφεκιά.. λες? .xm.
παλαιότερο post μου στο θέμα.

Οχι καμμια αλλαγη Αποστολε
Περυσι Πρεβεζα εριξα πολλα φυσιγγια 1μιση μερα ......κανενα προβλημα
Σκεφτηκα πως αν φραξει η σπειρα απο μολυβδωσεις, ισως δεν φρεναρει οπως πρεπει ο συγκεντρωτηρας μιας και δεν θα "παγιδευεται" η ιδια ποσοτητα αεριων.

παλαιότερο post μου στο θέμα.

Σκεφτηκα πως αν φραξει η σπειρα απο μολυβδωσεις, ισως δεν φρεναρει οπως πρεπει ο συγκεντρωτηρας μιας και δεν θα "παγιδευεται" η ιδια ποσοτητα αεριων.

Ίσως να ισχύει αν το αφήσεις 2 σεζόν ακαθάριστο
Εκτιμώ ότι δεν συμβαίνει......θα είχε ειπωθεί στην παρέα μου και γύρω απ αυτήν που εχουμε πολλά
ο φίλος που κυνηγά 3-4 ταξίδια εξωτερικό και Ελλάδα ρίχνει πολλά πολλά φυσίγγια δεν έχει αντιληφθεί κάτι τέτοιο......αν δεν του ζητήσω να του τα καθαρίσω μαζί με τα όπλα του(το χρόνο 2-3 φορές)μπορεί να τα καθαρίσει και σε 3 χρόνια .sarcastic.

Back