Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Φίλε Alex
Όσο διαφορετικά και αν ειναι τα μολυβένια απο τα "ατσάλινα" (σιδερένια ειναι) τα αποτελέσματα (λογικά) θα ειναι ανάλογα στις δοκιμές μεταξύ των ίδιων τσοκ και των ίδιων φυσιγγίων.
Αν ειναι ετσι ομως πως εξηγειται η μεγαλυτερη δυναμη της τουφεκιας με το Kicks? Η μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι εχει και πιο κοντη ατρακτο, αν υπαρχει αλλη θεωρια ευχαριστως να την ακουσω;)

Αν ειναι ετσι ομως πως εξηγειται η μεγαλυτερη δυναμη της τουφεκιας με το Kicks? Η μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι εχει και πιο κοντη ατρακτο, αν υπαρχει αλλη θεωρια ευχαριστως να την ακουσω;)
Κοντύτερη άτρακτο και καλύτερη κατασταση των σκαγιων όταν φτάνουν στον στόχο .

Κοντύτερη άτρακτο και καλύτερη κατασταση των σκαγιων όταν φτάνουν στον στόχο .
Αρα Γιαννη συμφωνουμε οτι αν το τεστ ειχε γινει με μολυβδινα σκαγια θα υπηρχε διαφορα στην ατρακτο, πιστευω και με ενα πιο αργο φυσιγγι θα ειχε μεγαλυτερη διαφορα

Αρα Γιαννη συμφωνουμε οτι αν το τεστ ειχε γινει με μολυβδινα σκαγια θα υπηρχε διαφορα στην ατρακτο, πιστευω και με ενα πιο αργο φυσιγγι θα ειχε μεγαλυτερη διαφορα
Ναι,εγώ προσωπικά πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα ήταν αρκετά διαφορετικά από αυτά της παραπάνω δοκιμής :).

To μολυβδινο φυσιγγι βγαζει σε αυτες τις αποστασεις περιπου 3 με 4 φορες την ατρακτο του ατσαλινου. Το φρενατο εκει δειχνει τα δοντια του μειωνοντας την ατρακτο απο το μισο εως και δυο τριτα, αναλογα την πατεντα του τσοκ. Το μεγαλυτερο φρεναρισμα και την πιο κοντη ατρακτο την δινουν γενικα τσοκ με stud ring. H μεγαλυτερη δυναμη κρουσης που βλεπεις στο κικς ειναι λογικη γιατι σε σχεση με το συμβατικο περισσοτερα σκαγια χτυπανε στο στοχο σχεδον ταυτοχρονα

Χαχαχα ολοι μας ψαχνουμε να βρουμε ενα τσοκ που στα 50μ να ανοιγει 40εκατοστα, να βαραμε τι?
Παρτε ενα ντενεκε λαδιου 17λιτρων μετριστε με κορδελα 50μ παρτε κ ενα καλο αεροβολο, επωμιστε γρηγορα οπως με το κυνηγετικο σας κ ριχτε 10 βολες κ αμα βρουν πανω απο τις μισες τον στοχο, τοτε ψαχτε για ενα τετοιο τσοκ!.bye2..bye2.

την ωρα που ηρθε ο ταχυδρομος στο μαγαζι σκαει μυτη ο φιλος μου που περιμενει ενα μηνα απο ενα μαγαζι ενα τσοκ kicks για beneli.... και μου λεει τι σου εφεραν παλι ρε παλιοπαιδο??? του λεω τπτ μωρε 2 kicks χαχαχαχαχαχαχα!!!! ακουσα λειτουργεια μετα κανονικα!!!

Back