Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

ΑΝ προτιμησεις το kicks,σταξε του λιγη κολλα σπειρωματων και ξεχνα πως εχεις κανη με εναλασσομενα!
ΜΗΝ πας "σημαδευτα" με τιποτα!
Συνεχισε να ριχνεις δεικτικα με αυστηρα διοφθαλμη σκοπευση και αυθορμητα,χωρις να σκεφτεσαι και να κανεις υπολογισμους και μαθηματικες πραξεις!
Οπλισου με υπομονη!:)
Ενδέχεται να φας "φαπες"!
Οταν αποκτησεις εικονες και καταλαβεις το ΓΙΑΤΙ αστοχεις ΟΤΑΝ αστοχεις,θ'αρχισουν τα χαμόγελα!!
Αυτο με την κολλα ΜΗΝ το παρεις τοις μετρητοις!!

καλησπερα παρεα τα τσοκακια φτασανε πριν 4 μερες αθηνα περασανε τελωνειο και περιμενω να μου ερθουν απο βδομαδα με τον ταχυδρομο ( σιγα που θα περιμενω δευτερα πρωι ταχυδρομιο) χαχαχαχα .... δεν περιμενα οτι θα ερθουν τοσο γρηγορα με τπτ... αυριο εχει μαλακασα βολτα και με εχει πιασει τρελα να μην μπορω να τα καψω!!!!!

καλησπερα παρεα τα τσοκακια φτασανε πριν 4 μερες αθηνα περασανε τελωνειο και περιμενω να μου ερθουν απο βδομαδα με τον ταχυδρομο ( σιγα που θα περιμενω δευτερα πρωι ταχυδρομιο) χαχαχαχα .... δεν περιμενα οτι θα ερθουν τοσο γρηγορα με τπτ... αυριο εχει μαλακασα βολτα και με εχει πιασει τρελα να μην μπορω να τα καψω!!!!!
Οντως πολυ γρηγορα, ποιος σε πιανει τωρα...περιμενουμε εντυπωσεις ;)

χιλιες φορες να τα περνουμε μονοι μας ουτε παρακαλια ουτε τιποτα δινεις κατι παραπανω και ξεμπερδεψες!

αυτό ξαναπές το ,,,όχι τίποτα άλλο νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάτερ από τα κακαλα

ήρθαν ;
όχι είναι τελωνείο,,,περιμένουμε εκτελωνισμό
επόμενη εβδομάδα,,,ήρθαν ;
όχι αυριο θα τα έχω,,,
ήρθαν ; ήρθαν αλλά δεν μου είχε μέσα opt+ mod
άντε και μπιμ ρε άντε και μπιμ

αυτό ξαναπές το ,,,όχι τίποτα άλλο νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάτερ από τα κακαλα

ήρθαν ;
όχι είναι τελωνείο,,,περιμένουμε εκτελωνισμό
επόμενη εβδομάδα,,,ήρθαν ;
όχι αυριο θα τα έχω,,,
ήρθαν ; ήρθαν αλλά δεν μου είχε μέσα opt+ mod
άντε και μπιμ ρε άντε και μπιμ
τη μερα που ειδα οτι φθασανε ελλαδα πρεπει να εκανα καμια 100η φορες refresh!!!! xaxaxaxaxa κατι δεν παει καλα λεω!!!

αν τελικά πέρασαν τελωνείο,ο ταχυδρόμος θα σου φέρει την ειδοποίηση και θα πας ΕΛΤΑ να πληρώσεις τον εκτελωνισμό,,,αν δεν πέρασαν θα στα παραδώσει ο ίδιος ;)

πόσα πήρες τελικά να έχουμε μια ιδέα τί γίνεται τελευταία ;

Από που τα αγόρασες Ηλια;

ποιος ταχυδρομος 8 παρα δευτερα θα ειμαι ταχυδρομιο χαχαχαχα θα τους δωσω και πουρμπουαρ! πηρα 2 τσοκ high flyer το ενα extra full και το αλλο 2 αστρα γιατι το full δεν υπηρχε σε stok και λεω ασε καλυτερα μην κανει 3 μηνες χαχαχαχαχαχα.. μεχρι στιγμης εχω πληρωσει 150 ευρο τσοκ και μεταφορικα και 40-50 ευρο να βγει το τελωνειο που θα βγει πιο λιγο δεν με απασχολει.. απ το να τα φανε οι ψυχιατροι !!!!!

αυριο εχει μαλακασα βολτα και με εχει πιασει τρελα να μην μπορω να τα καψω!!!!!
Ηλια μετο καλο να παρεις τα τσοκ στα χερια σου,για μαλακασα ειδα ανακοινοση στο φβ οτι θα ειναι κλειστω μεχρι νεοτερας

Ηλια μετο καλο να παρεις τα τσοκ στα χερια σου,για μαλακασα ειδα ανακοινοση στο φβ οτι θα ειναι κλειστω μεχρι νεοτερας
ευχαριστω πολυ μικρε νικολα:):)...ποπο δεν το ηξερα τι εγινε παλι ρε γαμωτο!

Back