kicks fΤελικά το ποιο συγκεντρωτικό τσοκ για ψιλά σκάγια ποιο είναι ρε παιδιά....να τό πάρω να βαράω τις τσίχλες από την ταράτσα!
kicks fΤελικά το ποιο συγκεντρωτικό τσοκ για ψιλά σκάγια ποιο είναι ρε παιδιά....να τό πάρω να βαράω τις τσίχλες από την ταράτσα!
Ναι μπορεις. Είναι ακριβώς ίδια. Θα αλλάξει μόνο η σύσφιξη. Δηλαδή πχ το IC στην βερετα θα είναι C στην μπενελιΣπερες...
Θα θεσω την ερωτηση μου ξανα γιατι μαλλον δεν ημουν σαφης.
Μπορω να χρησιμοποιησω τα Crio+ σε μια Beretta;
Θα κανουν σωστες εφαρμογες τα Crio+ μεσα στην κανη που δεχεται Optima+;
Επισης, γινεται και αναποδα;
Δηλαδη τα Optima+ εφαρμοζουν σωστα μεσα στην M2 μου;
Ευχαριστω
Optima Plus σε Crio Plus το βάζεις άφοβα. Crio Plus σε Optima Plus δε θα το συνιστούσα...Σπερες...
Θα θεσω την ερωτηση μου ξανα γιατι μαλλον δεν ημουν σαφης.
Μπορω να χρησιμοποιησω τα Crio+ σε μια Beretta;
Θα κανουν σωστες εφαρμογες τα Crio+ μεσα στην κανη που δεχεται Optima+;
Επισης, γινεται και αναποδα;
Δηλαδη τα Optima+ εφαρμοζουν σωστα μεσα στην M2 μου;
Ευχαριστω
Ναι μπορεις. Είναι ακριβώς ίδια. Θα αλλάξει μόνο η σύσφιξη. Δηλαδή πχ το IC στην βερετα θα είναι C στην μπενελι
Σας ευχαριστωOptima Plus σε Crio Plus το βάζεις άφοβα. Crio Plus σε Optima Plus δε θα το συνιστούσα...
Optima Plus σε Crio Plus το βάζεις άφοβα. Crio Plus σε Optima Plus δε θα το συνιστούσα...
Χρήστο είχα την εντύπωση ότι είναι ίδια και μόνο θέμα μαρκετινγκ υπάρχει η διαφορά. Δεν έχω κάνει σύγκριση βέβαια.
Εκτός από το smoke και αυτά φαίνονται πολλά υποσχόμενα σε μικρά νούμερά σκαγιων .Τελικά το ποιο συγκεντρωτικό τσοκ για ψιλά σκάγια ποιο είναι ρε παιδιά....να τό πάρω να βαράω τις τσίχλες από την ταράτσα!
Kωστα με γύρισες 7 χρόνια πίσω.Ενας φίλος ο Μάριος από Αθήνα μου είχε πει τότε για αυτά τα τσοκ. Τσοκ τρομερά υπερσυγκεντρωτικα. Γίνεται διαγωνισμός με στόχο τραπουλοχαρτο στην κόψη. Εσύ μπορεί να ξέρεις πιο πολλά να μας πειςΕκτός από το smoke και αυτά φαίνονται πολλά υποσχόμενα σε μικρά νούμερά σκαγιων .
http://www.kicks-ind.com/product/CSBerOptPls12g.html
Δεν το χω ψάξει Δημήτρη ποιο πολύ με 22αρια έχω δει βιντεάκια , βγάζουν αρκετές εταιρείες πάντως τέτοιαKωστα με γύρισες 7 χρόνια πίσω.Ενας φίλος ο Μάριος από Αθήνα μου είχε πει τότε για αυτά τα τσοκ. Τσοκ τρομερά υπερσυγκεντρωτικα. Γίνεται διαγωνισμός με στόχο τραπουλοχαρτο στην κόψη. Εσύ μπορεί να ξέρεις πιο πολλά να μας πεις
Είναι φτιαγμένα για ψιλά σκάγια στις δύο συσφιξεις που βγαίνουν για την μία προτεινει 8,9 και για την άλλη 7,5 . Όπως τις γαλοπούλας αναλόγως σύσφιξης και νο σκαγιου.με αυτή την σύσφιξη που έχουν λογικό δεν είναι ; μασούρι θα τα πηγαίνει
το καλό είναι όμως πώς ακόμα και στην .640 ρίχνει Νο8 Νο9 οπότε θα έχει γεωμετρία να μην αλλοιώνει και σκορπάει τα σκάγια
Ο ψηλός από κορωπί εννοείς?Ενας φίλος ο Μάριος από Αθήνα μου είχε πει τότε για αυτά τα τσοκ.
Ναι. Που είναι ο Μάριος; τον ξέρεις;Ο ψηλός από κορωπί εννοείς?
Που είναι ρε Παύλο ο Μάριος; έγραφε παλιά. Είχε μια κανη φωτιά παλιά κ την πούλησετον Μάριο δεν ξέρουμε ; ο ορισμός του στενοτουφεκάω είναι ,,,κάτω από Full μη πω XF δεν έχει τσοκ
Αν μιλάμε για τον ίδιο ναι είναι της παρέας.Στα ψαχνά την Κυριακή 93 και στον προηγούμενο 94. Α Ρ Ω Σ Τ Ο Σ.Μιλάμε για ψάξιμο...Τώρα έχει μία benelli και ένα gouerini.Ναι. Που είναι ο Μάριος; τον ξέρεις;
Γύρισε πάλι στα μπενελια. Μετά από 100 όπλαΑν μιλάμε για τον ίδιο ναι είναι της παρέας.Στα ψαχνά την Κυριακή 93 και στον προηγούμενο 94. Α Ρ Ω Σ Τ Ο Σ.Μιλάμε για ψάξιμο...Τώρα έχει μία benelli και ένα gouerini.
BRAIN BELL κορυφαίο κ ελληνικόΚαλημέρα στη παρέα, φίλος ψάχνεται για να αγοράσει τσοκ διασποράς (optima HP).
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο?