Εγώ και ακόμα κλαίω ένα κατοσταρικοΔεν ξερω αν κολλαει εδω η ερωτηση μου αλλα briley δεν χρησιμοποιει κανεναs?
Τι εσύ? Μα δεν κάνουν 100 τα briley μηπωs μπερδευτηκεs?Εγώ και ακόμα κλαίω ένα κατοσταρικο
Το helix κάνει 109 για την ακρίβεια, το *** πήρα αλλά παίζει να είναι ** βγάζει απίστευτη σφιχτή Τουφεκιά όταν το σύγκρινα με το hp μαμά τσοκ. Αυτό εμένα με ενόχλησε για το συγκεκριμένο τσοκΤι εσύ? Μα δεν κάνουν 100 τα briley μηπωs μπερδευτηκεs?
Παλαιωθεν....120 γιούρια σκάσαμε...είναι extented αυτά...τώρα έχουν ένα 70αρη???κάπου εκειΤι εσύ? Μα δεν κάνουν 100 τα briley μηπωs μπερδευτηκεs?
Μα και τα απλά το ίδιο είναι δεν τα ξέρω αυτά τα helix αλλά αυτά τα περνούμε για να εχουμε πιο σφιχτή τουφεκιά οπότε κάνει τη δουλειά τουΤο helix κάνει 109 για την ακρίβεια, το *** πήρα αλλά παίζει να είναι ** βγάζει απίστευτη σφιχτή Τουφεκιά όταν το σύγκρινα με το hp μαμά τσοκ. Αυτό εμένα με ενόχλησε για το συγκεκριμένο τσοκ
Λυσε μου μια απορία όταν παίρνεις ένα τσοκ 3* τι Τουφεκιά περιμένεις να έχει; Αν ήθελες πιο σφιχτή παίρνεις το 2 1/2* ή το 2* νομίζω. Πέρα αυτού δεν είχα άλλο πρόβλημα για τα συγκεκριμένα και απλά το άφησα στην άκρη γτ δεν με βόλεψε καθόλουΜα και τα απλά το ίδιο είναι δεν τα ξέρω αυτά τα helix αλλά αυτά τα περνούμε για να εχουμε πιο σφιχτή τουφεκιά οπότε κάνει τη δουλειά του
Μάλλον μόδα ...
Χαχαχα το φανταστηκα αλλά ήθελα και να το ακούσω από κάποιον που τα ξέρει καλύτερα
Aυτα υποτίθεται ότι είναι βελτιωτικά τσοκ οπότε μάλλον έτσι βγαίνει αυτή η βελτίωση παντωs πολλοί τα έχουν αφήσει στην άκρη για το λόγο που αναφερειs ακόμα και σχετικά ανοιχτά οπωs το LM εγώ έχω σχεδόν μόνιμα επανο το IC και δεν σκέφτομαι τιs αποστασειsΛυσε μου μια απορία όταν παίρνεις ένα τσοκ 3* τι Τουφεκιά περιμένεις να έχει; Αν ήθελες πιο σφιχτή παίρνεις το 2 1/2* ή το 2* νομίζω. Πέρα αυτού δεν είχα άλλο πρόβλημα για τα συγκεκριμένα και απλά το άφησα στην άκρη γτ δεν με βόλεψε καθόλου
Δηλαδή θελειs να πειs oτι δίνει κάτι παραπάνω από τα ταπεινά briley τι είναι αυτό κατά τη γνώμη σου?Δεν είναι μόδα παιδιά...
Για να το καταλάβεις πρέπει να το βιδώσεις πάνω μια σεζόν χωρίς να ασχοληθείς με κανένα άλλο![]()
Βελτίωση σε ένα τσοκ νόμιζα πως είναι η καλύτερη κατανομή σκαγιών σε ένα συγκεκριμένο νούμερο τσοκ δλδ να κλείνει τις "τρύπες" και όχι να κάνει πιο σφιχτή την Τουφεκιά. Anyway δεν ρίχνω κάποιο φταίξιμο σε αυτή την εταιρεία αλλά σε εμένα που δεν έκανα την κατάλληλη έρευνα πριν το αγοράσω ετσι έπαθα και έμαθα μετά από καλό ψάξιμο και γνωμες άλλων κυνηγών κατέληξα σε κάποιο άλλο που με κάλυψε απόλυταAυτα υποτίθεται ότι είναι βελτιωτικά τσοκ οπότε μάλλον έτσι βγαίνει αυτή η βελτίωση παντωs πολλοί τα έχουν αφήσει στην άκρη για το λόγο που αναφερειs ακόμα και σχετικά ανοιχτά οπωs το LM εγώ έχω σχεδόν μόνιμα επανο το IC και δεν σκέφτομαι τιs αποστασειs
Τα briley κατ αρχήν τα θεωρώ προσωπικά από τα πιο κυνηγετικά τσοκ που έχουν βγει ποτέ.τα έχω δουλέψει σε Μπερέτα σε lm και lf πάρα πολύ και σε rem σε cyl επειδή δεν υπήρχε μαμά και πάλι σε lf.βγαζουνε κέντρα και λίγο περιφέρεια.ειδικα στη μπερετα το lm ήτανε μόνιμα βιδωμενο απάνω.μιλαω για τα black oxide γιατί τ ασήμι δεν τα συμπάθησα.το helix το είχα κι αυτό σε lm αλλά δεν το συμπάθησα ποτέ για αυτό έφυγε γρήγορα απ' τα χέρια μου αλλά αυτά είναι γούστα.βεβαια τοτε κάνανε εδώ 100αρες κι ευτυχώς που υπήρχε το pshqeurope και τα παίρναμε από 35 ως 50 ευρώ αλλά τεσπά.τωρα η διαφορά του kicks είναι θεωρητικά πάντα ότι ξύνει το συγκεντρωτηρα με συνέπεια να βγαίνουν τα σκάγια όλα μαζί και δεν σου δίνει τη λεγόμενη ουρά στη τουφεκιά με αποτέλεσμα να έχεις υποθετικά πάντα μεγαλύτερη διάτρηση και περισσότερα μέτρα.στο πίνακα θα δεις συσωματωσεις σκαγίων και η κατανομή πιθανώς δεν θα σ αρέσει κάτι που δε θα δεις με τα briley.αναλογα λοιπόν το τι θες να κάνεις επιλέγεις.οταν βλέπεις κάτι καλύτερο για σένα πάντα στη τουφεκιά μόδα δεν το λες.θα το έλεγα περιέργεια και ψάξιμοΔηλαδή θελειs να πειs oτι δίνει κάτι παραπάνω από τα ταπεινά briley τι είναι αυτό κατά τη γνώμη σου?
Το br είναι 3* κ το kicks 2* έχουν διαφορά στα κέντραΜε ενα τετοιο full δεν ξερω τι παραπανω θα εδινε το κικs
Ποια beretta ήταν αυτή Ευριπιδη γιατί εγώ έχω κολλήσει επάνω το IC και δεν έχει όρια έχω και το ΙM αλλά μου είναι άχρηστο αφού το πρώτο με υπερκαλυπτει. Βlack oxide εννοειs το απλό briley το μαυρο?Αυτα δουλεύω εγώ σε 391 optimaΤα briley κατ αρχήν τα θεωρώ προσωπικά από τα πιο κυνηγετικά τσοκ που έχουν βγει ποτέ.τα έχω δουλέψει σε Μπερέτα σε lm και lf πάρα πολύ και σε rem σε cyl επειδή δεν υπήρχε μαμά και πάλι σε lf.βγαζουνε κέντρα και λίγο περιφέρεια.ειδικα στη μπερετα το lm ήτανε μόνιμα βιδωμενο απάνω.μιλαω για τα black oxide γιατί τ ασήμι δεν τα συμπάθησα.το helix το είχα κι αυτό σε lm αλλά δεν το συμπάθησα ποτέ για αυτό έφυγε γρήγορα απ' τα χέρια μου αλλά αυτά είναι γούστα.βεβαια τοτε κάνανε εδώ 100αρες κι ευτυχώς που υπήρχε το pshqeurope και τα παίρναμε από 35 ως 50 ευρώ αλλά τεσπά.τωρα η διαφορά του kicks είναι θεωρητικά πάντα ότι ξύνει το συγκεντρωτηρα με συνέπεια να βγαίνουν τα σκάγια όλα μαζί και δεν σου δίνει τη λεγόμενη ουρά στη τουφεκιά με αποτέλεσμα να έχεις υποθετικά πάντα μεγαλύτερη διάτρηση και περισσότερα μέτρα.στο πίνακα θα δεις συσωματωσεις σκαγίων και η κατανομή πιθανώς δεν θα σ αρέσει κάτι που δε θα δεις με τα briley.αναλογα λοιπόν το τι θες να κάνεις επιλέγεις.οταν βλέπεις κάτι καλύτερο για σένα πάντα στη τουφεκιά μόδα δεν το λες.θα το έλεγα περιέργεια και ψάξιμο
Ποιο έχει ποιο σφικτό κέντρο?Το br είναι 3* κ το kicks 2* έχουν διαφορά στα κέντρα
Αυτά τα μαύρα ναι.κι εγώ σε 391 τα είχα.το lm το δούλευα γιατί μακριά κοντά ήτανε καταπληκτικό.το 4αρι δεν το ήθελα γιατί το μαμά υπερκαλύπτει τις αναγκες.σε καρτερισιες τουφεκιές προτιμούσα το lm.αν πας ψηλά για καμμιά φάσσα βάλε απάνω το imp mod που έχεις και μετά συζητάμε τ αποτελέσματα ή σε μπασιμο τσιχλαςΠοια beretta ήταν αυτή Ευριπιδη γιατί εγώ έχω κολλήσει επάνω το IC και δεν έχει όρια έχω και το ΙM αλλά μου είναι άχρηστο αφού το πρώτο με υπερκαλυπτει. Βlack oxide εννοειs το απλό briley το μαυρο?Αυτα δουλεύω εγώ σε 391 optima
Αυτό που δείνει σίγουρα είναι το σκάσιμο του θηράματος (αν σου αρέσεις η εικόνα) λόγο μικρότερης ατράκτου, άρα και μεγαλύτερη δύναμη κρούσης, λιγότερα τραυματισμένα θηράματα λόγο αυστηρότητας...Δηλαδή θελειs να πειs oτι δίνει κάτι παραπάνω από τα ταπεινά briley τι είναι αυτό κατά τη γνώμη σου?
Μα με αυτό κοντά Ευριπιδη τα χαλαs τα πουλιά και αν το εξαντλησειs δεν τα βρισκειs μετα εμένα μου ταιριάζει περισσότερο το ΙC δεν βλέπω λόγο να σφιξω και άλλοΑυτά τα μαύρα ναι.κι εγώ σε 391 τα είχα.το lm το δούλευα γιατί μακριά κοντά ήτανε καταπληκτικό.το 4αρι δεν το ήθελα γιατί το μαμά υπερκαλύπτει τις αναγκες.σε καρτερισιες τουφεκιές προτιμούσα το lm.αν πας ψηλά για καμμιά φάσσα βάλε απάνω το imp mod που έχεις και μετά συζητάμε τ αποτελέσματα ή σε μπασιμο τσιχλας
Μα και το Briley τα χαλάει και κανένα τσοκ δεν αφήνει ζωντανά σε αυτό νομίζω φταίνε τα φυσίγγια δεν νομίζω ότι μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή τουΑυτό που δείνει σίγουρα είναι το σκάσιμο του θηράματος (αν σου αρέσεις η εικόνα) λόγο μικρότερης ατράκτου, άρα και μεγαλύτερη δύναμη κρούσης, λιγότερα τραυματισμένα θηράματα λόγο αυστηρότητας...
Την διαφορά θα την ακούσεις αν ρίξεις σε μια λαμαρίνα με ένα kicks και ένα κλασικό..
Με το πρώτο τα σκάγια να ακούγονται σαν να χτυπάς με ένα σφυρί την λαμαρίνα και τα σκάγια πάνω τής λιωμένα...
Ρίχνεις και με το κλασικό και συγκρίνεις![]()
Μα το έγραψα και παραπάνω ο καθένας όπως βολεύεται άρα αφού είσαι καλυμμένος καλά κάνεις και δεν θες κάτι άλλο.για μένα το lm είναι κάτι που είναι εργαλείο διότι αυτόματα καταργείς το 4 και το 3 οπότε αν ήθελα κάτι σε αφτερ μάρκετ εκεί θα πήγαινα για τα κυνήγια που κανωΜα με αυτό κοντά Ευριπιδη τα χαλαs τα πουλιά και αν το εξαντλησειs δεν τα βρισκειs μετα εμένα μου ταιριάζει περισσότερο το ΙC δεν βλέπω λόγο να σφιξω και άλλο