Πόσες χιλιάδες φυσίγγια να είχε δει αυτό το όπλο ???Δεν είναι κούνημα.. Το κούνημα έχει να κάνει οταν κλείνεις το όπλο και το κουνας και νιώθεις οτι κουνιέται..
Εδώ γέμιζε ο τύπος.. View attachment 6934
Πόσες χιλιάδες φυσίγγια να είχε δει αυτό το όπλο ???
Καλημερα κ παλι στην παρεα με το LM (0,38) GEMINI μπορουμε να ριξουμε δραμια κ μονοβολα??Μπορουμε να τα συγκρινουμε αντιστοιχα με τις συσφιξεις των τσοκ σε αστερια,,,,IC -0,25 k LM -0,38??
ΆνεταΚαλημερα κ παλι στην παρεα με το LM (0,38) GEMINI μπορουμε να ριξουμε δραμια κ μονοβολα??
View attachment 6957οτι ναναι.....
7/10 περίπου, το αυτό 2* ας πούμε. Οι Εγγλέζοι θα το λέγαν για την ακρίβεια Light Improved Modified.Σε 18.8 το mid ποσα * βγαίνει;;
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο!!7/10 περίπου, το αυτό 2* ας πούμε. Οι Εγγλέζοι θα το λέγαν για την ακρίβεια Light Improved Modified.
Καλορίζικο και καλές τουφεκιές.
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Καλορίζικο και καλές τουφεκιές.
Οοοο καλορίζικο και πάντα επιτυχίες.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ότι θα το κατά ευχαριστηθείς. Ετοιμάσου για θεαματικά πράγματα
Νά'σαι καλά φίλε μου!!!Οοοο καλορίζικο και πάντα επιτυχίες.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ότι θα το κατά ευχαριστηθείς. Ετοιμάσου για θεαματικά πράγματα
Καλοτουφεκο και μη περιμενεις μεχρι το ΣΚ, μπορεις να τριψεις κεφαλοτυρι αν θες στα μακαρονια...
Kαλορίζικο και καλές τουφεκιές ....
Σ'ευχαριστώ. Το προγραμμα λέει για φάσσες αλλά επειδή δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος βλέπω να την πληρώνουν τίποτα τσίχλες σε κάνα απογευματινό!!!Καλοτουφεκο και μη περιμενεις μεχρι το ΣΚ, μπορεις να τριψεις κεφαλοτυρι αν θες στα μακαρονια...
Μακαρι να βρεις τιποτα φασσες να κανεις ωραια γουστα με το smoke, θα τις μαδας στον αερα...!!!!