Το ειχε σκευτει κιαλος.βρείκα τα παρακάτω...
https://www.larmaioloshop.it/armi/strozzatori-c120/strozzatori-trattamento-pvd.html
ξερει κανεις κατι???
Πολύ σωστή πατέντα.!!!Το ειχε σκευτει κιαλος.
Καπος ετσι θα ειναι το επομενο μου gemini+10
Καλησπέρα φίλε μου , δοκιμασμένο και πάρα πολλή αξιόλογο τσοκ .https://store.geminichokes.com/en/product/43-ported-20-mm-choke-12-gauge#/25-size-lm_steel_shot Καλησπερα παιδια εχει δοκιμασει κανενας το τσοκ LM GEMINI σε BENELLI M2 ????
Σε 18.8 Kiks. Σε συμβατικό AnacondaΠρέπει να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση. Ποια κατά την γνώμη σας είναι καλύτερα ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ (όχι σε χαρτιά ) , για διευρυμένο αυλό 18,8+ mm , το kicks ή το anaconda;
Αυτό είδα σήμερα!Σε 18.8 Kiks.
Σε μεσαίο αυλό; 18,55;Σε 18.8 Kiks. Σε συμβατικό Anaconda
Εγώ πάντως σήμερα με το κικς LF σε συμβατικό αυλο 18.3 είδα πράγματα που με το ανακοντα long range, αν και σε απόδοση πιο σφιχτό, δν τα είχα δει. Ειδικά μια δεντροτσιχλα έπεσε στουπι από δυσθεωρητο ύψος που απλά σήκωσα και έριξα για πλάκα χωρίς να περιμένω ούτε να την αγγίξω εκεί πάνω. Μιλάω για ύψος σύμφωνα με συντηρητικό υπολογισμό που ξεπερνούσε τα 55+ μετρα. Βέβαια για να τα λέμε και όλα το φυσίγγιο που έριξα ήταν 34γρ νο6 του ρουμελιωτη καθώς περιμενα τις γαλάζιες καριολιτσεςΣε 18.8 Kiks. Σε συμβατικό Anaconda
το kicksΠρέπει να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση. Ποια κατά την γνώμη σας είναι καλύτερα ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ (όχι σε χαρτιά ) , για διευρυμένο αυλό 18,8+ mm , το kicks ή το anaconda;
Πρέπει να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση. Ποια κατά την γνώμη σας είναι καλύτερα ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ (όχι σε χαρτιά ) , για διευρυμένο αυλό 18,8+ mm , το kicks ή το anaconda;
Αχ και βαχ.....Έχω πάθει πλάκα με το U3 που πήρα από τον Γεράσιμο...Τα παπιά είναι λες και τα χτυπάω με σφυρί στο κεφάλι... Πάρα πολύ ωραία σκοτώματα
Τι έπαθες ψηλέ?Αχ και βαχ.....
Τα είχα και τα έδωσα και τώρα ψάχνομαι... .
Τι έπαθες ψηλέ?
Δεν μπορούμε να τα βρούμε πουθενά πλέον Γιώργο; Ήθελα και εγώ ένα decoy αν έχεις κάτι κατά νου ρίξε ένα σύρμαΤα είχα και τα έδωσα και τώρα ψάχνομαι... .
Στο πουλάω....Τα είχα και τα έδωσα και τώρα ψάχνομαι... .