Μπορουμε να τα συγκρινουμε αντιστοιχα με τις συσφιξεις των τσοκ σε αστερια,,,,IC -0,25 k LM -0,38??Καλησπέρα φίλε μου , δοκιμασμένο και πάρα πολλή αξιόλογο τσοκ .
Μπορουμε να τα συγκρινουμε αντιστοιχα με τις συσφιξεις των τσοκ σε αστερια,,,,IC -0,25 k LM -0,38??Καλησπέρα φίλε μου , δοκιμασμένο και πάρα πολλή αξιόλογο τσοκ .
Smoke mod η im...Χωρίς να έχω δοκιμάσει τα kicks σε στενό αυλό,το anaconda mid range που έχω εγώ βγαίνει πιο ανοιχτό απ'οτι περίμενα,πιο ανοιχτό και από το τεσσάρι gemini ported που έχω σαν βασικό τσοκ. Αγοράστηκε για καρτέρι κυρίως ότι θα είναι τριάρι αλλά δεν. Σκέφτομαι να το πουλήσω και να αγοράσω ένα kicks,ποιο θα προτείνατε;
Με φυσίγγι ιδιογόμωσης; εγω μιλάω πάντα για όπλα μαμα κ φυσίγγια εμπορίουΔεν εχω δοκιμασει αρκετες συσφιξεις σε Kicks στο 725, παρα μονο μια σε 8/10...
Στο δικο μου οπλο λοιπον 725 18,7 αυλος, το Anaconda mid 6/10 περιπου εβαζε περισσοτερα σκαγια στον κυκλο στα 40 μετρα κ με πιο γεματη περιφερεια απο το πιο σφιχτο Smoke...
Στην Μ2 το αντιθετο...
Έπρεπε να είμαι σίγουρος ρε φίλε ότι το φυσίγγι θα είχε τις μικρότερες δυνατές αποκλίσεις ...Με φυσίγγι ιδιογόμωσης; εγω μιλάω πάντα για όπλα μαμα κ φυσίγγια εμπορίου
Έτσι γινονται οι δοκιμές κανονικά... μετρημένα τα σκάγια ένα ένα στο χέρι... τα αλλά είναι λόγια του αέρα....Έπρεπε να είμαι σίγουρος ρε φίλε ότι το φυσίγγι θα είχε τις μικρότερες δυνατές αποκλίσεις ...
Πουλάω εγώ ένα μουλερ decoy σε μομπιλ οποίος ενδιαφερετεΔεν μπορούμε να τα βρούμε πουθενά πλέον Γιώργο; Ήθελα και εγώ ένα decoy αν έχεις κάτι κατά νου ρίξε ένα σύρμα
Σε ευχαριστώ Γιώργο! Δεν μου κάνει όμως το σπειρωμα φίλε..Πουλάω εγώ ένα μουλερ decoy σε μομπιλ οποίος ενδιαφερετε
Γι'αυτό έγραψα....ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ!Δεν εχω δοκιμασει αρκετες συσφιξεις σε Kicks στο 725, παρα μονο μια σε 8/10...
Στο δικο μου οπλο λοιπον 725 18,7 αυλος, το Anaconda mid 6/10 περιπου εβαζε περισσοτερα σκαγια στον κυκλο στα 40 μετρα κ με πιο γεματη περιφερεια απο το πιο σφιχτο Smoke...
Στην Μ2 το αντιθετο...
Σε ευχαριστώ Άρη για την απάντηση. Μάλλον στο mod θα πάω επειδή έχω το im σε gemini portedSmoke mod η im...
Δεν συγκρινεται Γιωργο το anaconda με το smoke εχουν διαφορα στη συγκεντρωση αλλα και στη δυναμη, η σειρα code black ειναι καθαροαιμα φρενατα και με πιο δυνατο φρεναρισμα απο τα KicksΓι'αυτό έγραψα....ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ!
Χθες για κάποιον περίεργο λόγο στην περιοχή που κυνηγήσαμε, τα φυσίγγια ΌΛΑ όσα είχαμε μαζί ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΑΛΛΊ. Ακόμα και ο ενας φιλος που ιδιογομώνει ελεγε οτι τα πουλιά πέφτουν ζωντανά. Δεν ξέρω τι έφταιγε, σίγουρα όχι η πτώση των 5 βαθμών από την προηγούμενη μέρα αλλά κάποια σύμπτωση με τον αέρα την υγρασία κτλ. Τα πουλιά άφηναν μια χούφτα πούπουλα και συνέχιζαν.
Οπότε αμέσως βρήκα ευκαιρία για δοκιμές. Έβγαλα τα μαμά 4 & 3* inv plus απο πανω και έβαλα στην μία κάννη kikcs smoke 3* και στην άλλη anaconda mid. Πρώτο έριχνα το kicks και πραγματικά σκότωνε, αντίθετα το anaconda, όσες φορές η πρώτη τουφεκιά δεν βρήκε στόχο, συμπεριφερθηκε όπως τα συμβατικά, αφήνοντας το πουλί μια τούφα πούπουλα ή ρίχνοντας το ζωντανό.
Από τους καλύτερους παίκτες sporting στον κόσμο μαζί με τον πατέρα τουΠοιος είναι ο Spada?
Πόσο σπαστικες αυτές οι μέρες με αέρα...??άλλο πάνω άλλο κάτω αλλο φρεναρει άλλο ζωντανεύει...πόλεμος νεύρων ....καλημέρες λεβέντες ...Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά δε νομίζω ότι βλάπτει
Ωραία είναι, αποκτούν ζωντάνιαΠόσο σπαστικες αυτές οι μέρες με αέρα...??άλλο πάνω άλλο κάτω αλλο φρεναρει άλλο ζωντανεύει...πόλεμος νεύρων ....καλημέρες λεβέντες ...