Αναμένουμε......Μπράβο φίλε μου, ωραίο τσοκ !
Να έχουν νόημα οι δοκιμές όταν θα έρθω με τον sbe3
Αναμένουμε......Μπράβο φίλε μου, ωραίο τσοκ !
Να έχουν νόημα οι δοκιμές όταν θα έρθω με τον sbe3
Να μαζέψω καμπόσο τσάι του βουνό να κεράσω τα παιδιά και έφυγα για δοκιμές.Αναμένουμε......
Παντα κεντρο φιλαρα μου!Ήρθε λοιπόν ο Άγιος Βασίλης προωρα και στα μεγάλα παιδάκια κι έφερε έναν τυροτριφτη φουλ αναμένονται δοκιμές με τρέλα και κορδέλα όταν θυμηθεί να σταματήσει να βρεχει
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Ευριπίδη. Καινούριο το αγόρασες; Και αν ναι από που; Γιατί έψαχνα και εγώ και μου είπε ο Μανδηλαράς μετά τις 15 ΙανουαρίουΉρθε λοιπόν ο Άγιος Βασίλης προωρα και στα μεγάλα παιδάκια κι έφερε έναν τυροτριφτη φουλ αναμένονται δοκιμές με τρέλα και κορδέλα όταν θυμηθεί να σταματήσει να βρεχει
Όχι δεν είναι καινουργιοΚαλορίζικο και καλοτουφεκο Ευριπίδη. Καινούριο το αγόρασες; Και αν ναι από που; Γιατί έψαχνα και εγώ και μου είπε ο Μανδηλαράς μετά τις 15 Ιανουαρίου
Καλοριζικο Ευρυπιδη. Σίγουρα θα τρελαθείς με τα καμώματα του.Ήρθε λοιπόν ο Άγιος Βασίλης προωρα και στα μεγάλα παιδάκια κι έφερε έναν τυροτριφτη φουλ αναμένονται δοκιμές με τρέλα και κορδέλα όταν θυμηθεί να σταματήσει να βρεχει
Ωραιος φιλε κανει δουλεια η shotcam ομως πρεπει να βρουμε καπιον που θα τη νοικιαζει να κανουμε κανα βιντεακι και μειςΜετά από μελέτη των βίντεο από τη shotkam μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για το τι παίζει με τα kicks. Στις περισσότερες αστοχίες έβγαινα μπροστά λόγω μεγάλης προσκόπευσης. Αυτές τις προσκοπεύσεις είχα συνηθίσει χρησιμοποιώντας τα άλλα τσοκ λόγω της "ασφάλειας" που μου έδινε η ουρά των σκαγίων. Με τα kicks και τη μικρότερη άτρακτο χάνεται η "ασφάλεια" αυτή οπότε πρέπει να χτυπηθεί το πουλί με τα μετωπικά σκάγια της ατράκτου για να πέσει. Μοιραία πρέπει να μαζέψω την προσκόπευση για να έχω αποτέλεσμα. Θα το βρω που θα μου πάει!
Καλοτρυφτικο το εργαλειοΉρθε λοιπόν ο Άγιος Βασίλης προωρα και στα μεγάλα παιδάκια κι έφερε έναν τυροτριφτη φουλ αναμένονται δοκιμές με τρέλα και κορδέλα όταν θυμηθεί να σταματήσει να βρεχει
Ετσι φιλε μου μαλλινοταπο 32 gr 6κ5 αγγλοι 70 μετρα φασιανοσκωτωστρες! Την κωντενει και το φρενου αλλα μαλλινοταπο δεν ειναιΑυτό με τη κοντή άτρακτο δεν ισχύει μην παραμηθιαζεστε κοντή άτρακτο βγάζει μόνο η μαληνη με μπαφερ
Κι αμα ριξεις μαλλινοταπο με Κικς τι γινεται Τολη?Ετσι φιλε μου μαλλινοταπο 32 gr 6κ5 αγγλοι 70 μετρα φασιανοσκωτωστρες! Την κωντενει και το φρενου αλλα μαλλινοταπο δεν ειναι
Πιατο κανονικο φιλεΚι αμα ριξεις μαλλινοταπο με Κικς τι γινεται Τολη?
Χρονια πολλα Τεο καλη χρονια, παραθετω μια εξηγηση για τις τουφεκιες των φρενατων τσοκ απο ενα φιλο που ειναι αρκετα ψαγμενος και εχει δοκιμασει παρα πολλα τσοκ συμβατικα και φρενατα.Αυτό με τη κοντή άτρακτο δεν ισχύει μην παραμηθιαζεστε κοντή άτρακτο βγάζει μόνο η μαληνη με μπαφερ
Άλεξ χρώνια πολλά με υγεία πανα όλα δεν αμφιβάλλω σε αυτά που γράφεις αλλά αυτά θα το καταλάβεις όταν ρίχνουμε στο νερό εκεί φενετε η άτρακτο με το μοναδικό που βλέπεις να πηγαίνει όλη η τουφεκιά μαζί είναι με μαληνη και μπαφερ και ακόμα καλύτερα με πυτουρα ενωείτε ότι το κικς είναι από τα κορυφαία για μένα το καλύτερο στοις μακρυνες τουφέκιες αλλά μόνο σε στενά από lm και πάνω στα ποιο ανηχτα είναι πεταμένα λευταΧρονια πολλα Τεο καλη χρονια, παραθετω μια εξηγηση για τις τουφεκιες των φρενατων τσοκ απο ενα φιλο που ειναι αρκετα ψαγμενος και εχει δοκιμασει παρα πολλα τσοκ συμβατικα και φρενατα.
Τα μπροστα σκαγια τρωνε ολη την αντισταση του αερα και δημιουργουν οπιθελκουσα (drag) δίνες δλδ στις οποιες ο αερας εχει χαμηλοτερη πιεση
αλλα και φορα ιδια με των σκαγιων καθως προσπαθει να καλυψει το κενό πισω απο τα σκαγια μας. οποτε τα σκαγια που ακολουθουν βρισκουν λιγοτερη αντισταση απο τον αερα
επομένως εχουν καλυτερες παραμενουσες ταχυτητες αρα και κινητικη ενεργεια επομένως και διατρηση. το ιδιο φαινομενο χρησιμοποιουν τα υδροβια στον σχηματισμο V
και οι νταλικεριδες οταν κανουν φαλαγγα για οικονομια καυσιμων.τα σκαγια δεν ειναι το ενα πισω απο το αλλο, αλλα και παλι μπενουν μεσα στις δίνες.
Τα φρενατα λογο μικρης ατρακτου τα πισω σκαγια ειναι πιο κοντα σε αυτες τις δινες των μπροστα οποτε ναι λιγοτερη προσκοπευση
και μεγαλυτερη διατρηση λογο μεγαλυτερων παραμενουσων ταχυτητων
Το νερο ειναι μεγαλη πλανη διοτι τουφεκαμε σε επιφανια με κλιση και αναποφεκτα η κατω μερια της τουφεκιας ακουμπαει πιο κοντα μας στο νερο και η επανω μεριατης καταλυγει μακρυτεραΆλεξ χρώνια πολλά με υγεία πανα όλα δεν αμφιβάλλω σε αυτά που γράφεις αλλά αυτά θα το καταλάβεις όταν ρίχνουμε στο νερό εκεί φενετε η άτρακτο με το μοναδικό που βλέπεις να πηγαίνει όλη η τουφεκιά μαζί είναι με μαληνη και μπαφερ και ακόμα καλύτερα με πυτουρα ενωείτε ότι το κικς είναι από τα κορυφαία για μένα το καλύτερο στοις μακρυνες τουφέκιες αλλά μόνο σε στενά από lm και πάνω στα ποιο ανηχτα είναι πεταμένα λευτα
Οντως το xfull που εχω κανει την διαφορα στις μακρινες τουφεκιες, για τις τρελες σου συνταγες με πιτουρο και μπαφερ δεν εχω καμια αμφιβολια φιλε.Άλεξ χρώνια πολλά με υγεία πανα όλα δεν αμφιβάλλω σε αυτά που γράφεις αλλά αυτά θα το καταλάβεις όταν ρίχνουμε στο νερό εκεί φενετε η άτρακτο με το μοναδικό που βλέπεις να πηγαίνει όλη η τουφεκιά μαζί είναι με μαληνη και μπαφερ και ακόμα καλύτερα με πυτουρα ενωείτε ότι το κικς είναι από τα κορυφαία για μένα το καλύτερο στοις μακρυνες τουφέκιες αλλά μόνο σε στενά από lm και πάνω στα ποιο ανηχτα είναι πεταμένα λευτα