στο τέλος λοιπόν του απογευματινού καρτεριού , όπως πάντα , πήγα να ξεβιδώσω με το χέρι ( όπως πάντα και όχι με τσοκόκλειδο ) το τσοκ από την κάννη.
βρε εδώ να ξεσφίξει -εκεί να ξεσφίξει , άντε σιγά - σιγά άρχισε να γυρίζει.
τι στο καλό σκέφτομαι , αφού το έχω πάντα καθαρό.
μην τα πολυλογώ , μέχρι και τις τελευταίες βόλτες γύριζε δύσκολα.
και όταν το έβγαλα και προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε ( μες στο σκοτάδι πλέον ) αισθάνομαι μιά περίεργη αγριάδα.
ανοίγω τον φακό του κινητού και βλέπω αυτό.................
το φαντασικό , σούπερ ντούπερ ουάου τσοκ από υλικό που φτιάχνουν τα διαστημόπλοια , σχισμένο στα δύο.
ευτυχώς σκέφτηκα που δεν έσκασε το όπλο στη μούρη μου.
μέχρι τώρα είχα δει και ακούσει τα MULLER τα optima να σκίζονται.
Αυτό είναι MULLER MOBILE και όχι φίλοι δεν έχω ρίξει πιό χοντρό από 7 ( και αυτά λίγες φορές ) και πιό βαρύ από 32 γρ.
κρίμα γιατί πραγματικά έβγαζε εξαιρετικές ντουφεκιές.
Α , μην το ξεχάσω , έχω και ένα U2 το οποίο προφανώς και θα πετάξω , εκτός αν κάποιος θαραλλέος θέλει να του το χαρίσω , γιατί να το πουλήσω και να έχω βάρος στην συνείδησή μου , όχι βέβαια.
βρε εδώ να ξεσφίξει -εκεί να ξεσφίξει , άντε σιγά - σιγά άρχισε να γυρίζει.
τι στο καλό σκέφτομαι , αφού το έχω πάντα καθαρό.
μην τα πολυλογώ , μέχρι και τις τελευταίες βόλτες γύριζε δύσκολα.
και όταν το έβγαλα και προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε ( μες στο σκοτάδι πλέον ) αισθάνομαι μιά περίεργη αγριάδα.
ανοίγω τον φακό του κινητού και βλέπω αυτό.................
το φαντασικό , σούπερ ντούπερ ουάου τσοκ από υλικό που φτιάχνουν τα διαστημόπλοια , σχισμένο στα δύο.
ευτυχώς σκέφτηκα που δεν έσκασε το όπλο στη μούρη μου.
μέχρι τώρα είχα δει και ακούσει τα MULLER τα optima να σκίζονται.
Αυτό είναι MULLER MOBILE και όχι φίλοι δεν έχω ρίξει πιό χοντρό από 7 ( και αυτά λίγες φορές ) και πιό βαρύ από 32 γρ.
κρίμα γιατί πραγματικά έβγαζε εξαιρετικές ντουφεκιές.
Α , μην το ξεχάσω , έχω και ένα U2 το οποίο προφανώς και θα πετάξω , εκτός αν κάποιος θαραλλέος θέλει να του το χαρίσω , γιατί να το πουλήσω και να έχω βάρος στην συνείδησή μου , όχι βέβαια.