Εχει συγκρινη καποιος Carlson με Gemini σε 18,6 αυλο ?
Στους 18.8 τα πρώτα ...ε τα δεύτερα λογικά στον 18.6Εχει συγκρινη καποιος Carlson με Gemini σε 18,6 αυλο ?
Καλορίζικα και καλές τουφεκιές!Μόλις έφτασαν στα χερια μου τα Billman από μεριά ποιότητας είναι αριστα με αψογο γυάλισμα, η ονομαστική σύσφιξη αντιστοιχεί σε αυλο 18,4 με μια πρόχειρη μέτρηση που εκανα, η φουστα ειναι στα 18,7. το μόνο που μένει είναι η δόκιμες, πρώτα ο θεος μέσα στο ΣΚ, Φρενατα και στα 120 ευρώ τα 5 τζάμπα τα πηρα.
View attachment 62023
τα buck kicker τα δινει με βαση .725 ιντσες =18,415 mmΡε παιδιά έχει μετρήσει κανείς το kicks smoke xf γιατί η εταιρεία σε email που έστειλα μου είπε ότι είναι ίδιο με το buckkicker xf. (για αυλό invector plus). Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους.
τελικά τα δοκίμασες? πως σου φάνηκαν? σκέφτομαι να πάρω και γω.Μόλις έφτασαν στα χερια μου τα Billman από μεριά ποιότητας είναι αριστα με αψογο γυάλισμα, η ονομαστική σύσφιξη αντιστοιχεί σε αυλο 18,4 με μια πρόχειρη μέτρηση που εκανα, η φουστα ειναι στα 18,7. το μόνο που μένει είναι η δόκιμες, πρώτα ο θεος μέσα στο ΣΚ, Φρενατα και στα 120 ευρώ τα 5 τζάμπα τα πηρα.
View attachment 62023
εχω φαει τέτοια ξενερα που δεν εχει πουλια που ουτε που τα δοκίμασα ακόμα, μονο αυτο θα σου πω επιασα το LRFτελικά τα δοκίμασες? πως σου φάνηκαν? σκέφτομαι να πάρω και γω.
ναι πολύ δράμα φετοςεχω φαει τέτοια ξενερα που δεν εχει πουλια που ουτε που τα δοκίμασα ακόμα, μονο αυτο θα σου πω επιασα το LRF
Αλεξ τεστ διατρησης στα ποσα μετρα εχεις κανει δηλ στα 15 με 20 μετρα κ ειναι τα kicks μπροστα η και σε ποιο πολλα μετρα πχ 40 μετραΣωστη η σκεψη σου Νικο, τωρα για μετρηση ταχυτητας δεν ξερω να σου πω, εχω παρατηρησει ομως μια διαφορα σε τενεκε οπου ακους τον ηχο.
Δεν ειναι το ιδο πραγμα φιλε αυτο που λες, αν τυχει και δοκιμασεις ποτε ενα Κικς πες μου αν εχει μεγαλυτερη διατρηση απο τα δικα σου τσοκ η οχι, στο δικο μου οπλο εχει παντως και με οσα παιδια εχω μιλησει κι αυτοι εχουν δει διαφορα.
Στα 20 περιπου μετρα ειχα δοκιμασει μονο σε τσιμεντο να παρω μια εικονα, οι υπολοιπες δοκιμες ηταν απο 30 μεχρι 60 μετρα, συνηθως στα 51 οι περισσοτερες.Αλεξ τεστ διατρησης στα ποσα μετρα εχεις κανει δηλ στα 15 με 20 μετρα κ ειναι τα kicks μπροστα η και σε ποιο πολλα μετρα πχ 40 μετρα
Δεν υπάρχει λόγος να σε ξενίσει!
κάπου έχασα,έχωσα το mod (3*) mobilchoke του οπλου μου, έφαγα τον κοσμο,αλλά δεν το βρήκα, αποφάσισα να πάρω ένα αντίστοιχο και βρήκα αυτό στα 22.5 ευρώ προσφορά,από το beretta store.βασικα ήθελα το 20mm extension αλλά δεν το είχε στην συγκεκριμένη συσφιξη , εσωτερικό δεν ήθελα και κατέληξα σε αυτό ( 50mm). θα γίνει η κάννη 76cm, αλλά έτσι κι αλλιώς για καρτέρι το θέλω...ελπίζω μόνο να μην με ξενίσει σκοπευτικα,αλλά και πάλι δεν κόστισε και τα τρελά λεφτά
Σε δοκιμές δικές μου με ίδιο φυσιγγι, ίδια μετρημένη σύσφιξη και σε τέσσερα διαφορετικά τσοκ (μαμά μομπιλ+ τρία άλλα έσω έξω διαφορετικων εταιρειων) όσο μακρύτερο το παράλληλο τμήμα τόσο σφιχτοτερο κέντρο έβγαζε.Στα περισσότερα τσοκ μετά το κωνικο τμήμα ακολουθεί το παράλληλο μέχρι την έξοδο, έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά όταν το παράλληλο τμήμα είναι κοντό γύρω στο ένα εκατοστό με αυτά που το παράλληλο είναι μακρύτερο ;
Γενικά σφιχτότερες από άλλα.Έχει ρίξει κανείς φυσιγγι με συγκεντρωτηρα αποσπώμενου πατου ή LB6 με pattern master code black duck/goose? Αν ναι, από κατανομές τι δίνει?
Έχω ρίξει με kicks lf στα 50 μέτρα percorso νο 6 και τα σκάγια λιωσανε στο πίνακα.με τσοκ της patternm δεν έχω δοκιμασειΈχει ρίξει κανείς φυσιγγι με συγκεντρωτηρα αποσπώμενου πατου ή LB6 με pattern master code black duck/goose? Αν ναι, από κατανομές τι δίνει? Επίσης, μπορώ να ρίξω lambro direct με anaconda mid ή θα έχω θέμα?!!