Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

αν κάποιος από Αθήνα έχει στην κατοχή του Patternmaster anaconda mid σε σπείρωμα optima plus ή invector ds θα του ήμουν υπόχρεος αν μπορούσε να το δανείσει για κάποιες δοκιμές και εγώ από την μεριά μου να του έδινα το kicks smoke mod

εναλλακτικά να βρισκόμασταν σε κάποιο από τα σκοπευτήρια ( Μαλακάσα - Σχιστό ) να κάνουμε επί τόπου τις δοκιμές

Ισως να μην ταιριαζει το ποστ εδω, αλλα δεν μπορουσα να αποφασισω ποιος ειναι ο προορισμος τους. Επειδη μιλαμε γενικα για φρενατα τσοκ και ουρα, εδω ενα βιντεο ντοκουμεντο του Phil Bourjally με φωτογραφιση τουφεκιας με χρηση high speed cameras απο φυσιγγια non toxic με σχετικα κοντη ουρα. Σε μολυβδινο στην ιδια αποσταση η ουρα ειναι υπερδιπλασια. Τελικα αν τα τελευταια σκαγια της ουρας φτανουν με καθυστερηση στο στοχο, ειναι πραγματι ολο το φορτιο ωφελιμο? Διορθωνει πραγματι η ουρα σκοπευτικα λαθη? Και αν οχι γιατι οι σκοπευτες ακομη χρησιμοποιουν συμβατικα τσοκ στους αγωνες τους? Food for thought..

απο που τα πηρες??? ειδικα το πρωτο φαινεται ''αγριο'' .......
Μου τα εφερε ενας φυλος απο Αμερικα.Δεν τα εχω δωκ. ακομα και δεν μπορω να εχω ακομη αποψη. Ρηχνει τα ποντα εκτος απο ατσαλι.Θα το σηγκ. με το UFO. Kai παντος ειναι στa τοπ αυτην την στηγμη στην Αμερικα.ΥΔΩΜΕΝ.

Μου τα εφερε ενας φυλος απο Αμερικα.Δεν τα εχω δωκ. ακομα και δεν μπορω να εχω ακομη αποψη. Ρηχνει τα ποντα εκτος απο ατσαλι.Θα το σηγκ. με το UFO. Kai παντος ειναι στa τοπ αυτην την στηγμη στην Αμερικα.ΥΔΩΜΕΝ.
Βαρα βρε 2-3 βολές με χοντρά να μας φύγει ή περιέργειά

Γεια σας φίλοι μου.
Πρόσφατα μου έπεσε στα χέρια μου μια κυνηγετική εφημερίδα και είχε μια διαφήμιση με τσόκ.
ΒRΑΙΝ λέγονται και έχει το σπείρωμα από την παλιά benelli crio.
Τα γνωρίζει κανείς ;
Υπάρχει και αντιπροσωπία εδώ και έχει site.
http://www.outdoorpro.gr/brain-technology/?sl=el

Last edited:
Δεν μου το δινεις καλυτερα εμενα να το τεσταρω τα πρωινα που δεν ξερω τη να κανω...εχω και κατι φυσιγγακια ετοιμα απο εκεινα.my man..sarcastic.

Δεν τα βρισκω ρε γαμωτο καπου αλλου σε ξενο σαιτ, ελλειπης πληροφοριες... φωτο δεν εχει .... ξερω και εγω μαιμουδια το βλεπω

Το ίδιο πράγμα διαπίστωσα , πουθενά δεν βρίσκω πληροφορίες.
Ούτε καν την χώρα παραγωγής δεν βρίσκω.

Γεια σας φίλοι μου.
Πρόσφατα μου έπεσε στα χέρια μου μια κυνηγετική εφημερίδα και είχε μια διαφήμιση με τσόκ.
Τα γνωρίζει κανείς ;

Aν δεν κανω λαθος, που δεν νομιζω να κανω, τα συγκεκριμενα τσοκ τα σχεδιαζει κ τα φτιαχνει ο Σωτηροπουλος, η τουλαχιστον ετσι ειχε ακουστει πριν καποιους μηνες οτι προχωρα δηλαδη στην παραγωγη καποιων ειδικων τσοκ, οποτε μαλλον ολοκληρωθηκε το εγχειρημα του... ;)

Aν δεν κανω λαθος, που δεν νομιζω να κανω, τα συγκεκριμενα τσοκ τα σχεδιαζει κ τα φτιαχνει ο Σωτηροπουλος, η τουλαχιστον ετσι ειχε ακουστει πριν καποιους μηνες οτι προχωρα δηλαδη στην παραγωγη καποιων ειδικων τσοκ, οποτε μαλλον ολοκληρωθηκε το εγχειρημα του... ;)
Ο γγνοστος απο παλια με τα φαμπαρμ καλισττον κ.λ.π.???

Καπετανιο οτι εχω ακουσει γραφω με επιφυλαξη αλλα για να μην βλεπω πουθενα αλλη αναφορα στο διαδικτυο για τα σιγκεκριμενα τσοκ, ισως κ να ισχυουν...
Ναι ο γνωστος Γιωργο...

Σοβαρά μιλάς , είναι δηλαδή στην ουσία Ελληνικής κατασκευής προϊόν.
Επειδή τυχαίνει να έχει ανοίξει μαγαζί από τι βλέπω πολύ κοντά στο πατρικό μου και επειδή μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον , θα πάω αύριο κιόλας , να τον γνωρίσω και να πάρω πληροφορίες για τα τσόκ.

Γεια σας φίλοι μου.
Τα γνωρίζει κανείς ;
Πάνω κάτω στη φιλοσοφία του διάσημου Σοβιετικού TULA τσοκ βασίζεται, για το σπάσιμο των συσσωματώσεων...
Πάντως αν και σε κάθε προϊόν υπαρχει και η ''υπερβολή της διαφήμισης'', είναι ενδιαφέρον που μελετήθηκε ένα τσοκ έχοντας ως στόχο το ''γέμισμα'' της περιφέρειάς και όχι του κέντρου...
Αν είναι και Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής έχει ακόμα πιο ενδιαφέρον...
Μένει να δοκιμαστεί και στην πράξη...

Ενδιαφέρουσα είναι και η άποψη για την άτρακτο...ιδιαίτερα όταν προέρχεται από το Χρ. Σωτηρόπουλο, που (αν θυμάμαι καλά) είναι τραπίστας και λάτρης της μακρινής ντουφεκιας...
- Τα BRAIN chokes μειώνουν το μήκος της ατράκτου της τουφεκιάς κατά 30% (παράμετρος επιθυμητή από πολλούς, μη σημαντική πάντως, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας)

Back