skyfall
Banned
Αυτο+αυτο=αυτοΤο BLACKBORE ΠΡΟΕΣΘ. ΟΤΙ ΘΑΙDIOGOMOSI LONG RANGE..
Αυτο+αυτο=αυτοΤο BLACKBORE ΠΡΟΕΣΘ. ΟΤΙ ΘΑΙDIOGOMOSI LONG RANGE..
Πεταξου και ριξτα ρε Γιωργο!Αυτο+αυτο=αυτοΤο BLACKBORE ΠΡΟΕΣΘ. ΟΤΙ ΘΑ
Αστα Γιαννη, μας παει χειρ.οτερα μιοντας απο τον Αυγουστο.Ασε να πληροσ. κανεναν Ε.Ν.Φ.Ι.ΑΠεταξου και ριξτα ρε Γιωργο!
Ο Οκτωβρης ειναι τον....αλλο μηνα!
Ορε ριξε 10 σμπαρα!Να σκεφτεσαι οτι ντουφεκας αυτον τον φουστη τον ΕΝΦΙΑ.shoot.Αστα Γιαννη, μας παει χειρ.οτερα μιοντας απο τον Αυγουστο.Ασε να πληροσ. κανεναν Ε.Ν.Φ.Ι.Α
Αυτο+αυτο=αυτοΤο BLACKBORE ΠΡΟΕΣΘ. ΟΤΙ ΘΑ
ΣΗΜΕΡΑ εφτασαν στα χερια μας τα τσοκακια της BLACKBORE HUNTER PRO TC 68O. KAI ANACONDA LONG RANGE.Οπος παει με την δουλεια.....δωκημες απο Οκτομβριο..shoot.
Μου τα εφερε ενας φυλος απο Αμερικα.Δεν τα εχω δωκ. ακομα και δεν μπορω να εχω ακομη αποψη. Ρηχνει τα ποντα εκτος απο ατσαλι.Θα το σηγκ. με το UFO. Kai παντος ειναι στa τοπ αυτην την στηγμη στην Αμερικα.ΥΔΩΜΕΝ.απο που τα πηρες??? ειδικα το πρωτο φαινεται ''αγριο'' .......
Βαρα βρε 2-3 βολές με χοντρά να μας φύγει ή περιέργειάΜου τα εφερε ενας φυλος απο Αμερικα.Δεν τα εχω δωκ. ακομα και δεν μπορω να εχω ακομη αποψη. Ρηχνει τα ποντα εκτος απο ατσαλι.Θα το σηγκ. με το UFO. Kai παντος ειναι στa τοπ αυτην την στηγμη στην Αμερικα.ΥΔΩΜΕΝ.
Δεν το βλεπο ακομα Τολι, εχω καμια 15αρια μερες ακομα 17ωρα στην δουλεια. μετα ωμος???.shoot..shoot.Βαρα βρε 2-3 βολές με χοντρά να μας φύγει ή περιέργειά
Δεν τα βρισκω ρε γαμωτο καπου αλλου σε ξενο σαιτ, ελλειπης πληροφοριες... φωτο δεν εχει .... ξερω και εγω μαιμουδια το βλεπω
Γεια σας φίλοι μου.
Πρόσφατα μου έπεσε στα χέρια μου μια κυνηγετική εφημερίδα και είχε μια διαφήμιση με τσόκ.
ΒRΑΙΝ λέγονται και έχει το σπείρωμα από την παλιά benelli crio.
Τα γνωρίζει κανείς ;
Υπάρχει και αντιπροσωπία εδώ και έχει site.
http://www.outdoorpro.gr/brain-technology/?sl=el
Ο γγνοστος απο παλια με τα φαμπαρμ καλισττον κ.λ.π.???Aν δεν κανω λαθος, που δεν νομιζω να κανω, τα συγκεκριμενα τσοκ τα σχεδιαζει κ τα φτιαχνει ο Σωτηροπουλος, η τουλαχιστον ετσι ειχε ακουστει πριν καποιους μηνες οτι προχωρα δηλαδη στην παραγωγη καποιων ειδικων τσοκ, οποτε μαλλον ολοκληρωθηκε το εγχειρημα του...
Aν δεν κανω λαθος, που δεν νομιζω να κανω, τα συγκεκριμενα τσοκ τα σχεδιαζει κ τα φτιαχνει ο Σωτηροπουλος, η τουλαχιστον ετσι ειχε ακουστει πριν καποιους μηνες οτι προχωρα δηλαδη στην παραγωγη καποιων ειδικων τσοκ, οποτε μαλλον ολοκληρωθηκε το εγχειρημα του...
Τι ιστορικό έχει αυτός ο κατασκευαστής; να τον λάβουμε υπόψιν ή όχι ;Ο γγνοστος απο παλια με τα φαμπαρμ καλισττον κ.λ.π.???
Πάνω κάτω στη φιλοσοφία του διάσημου Σοβιετικού TULA τσοκ βασίζεται, για το σπάσιμο των συσσωματώσεων...Γεια σας φίλοι μου.
Πρόσφατα μου έπεσε στα χέρια μου μια κυνηγετική εφημερίδα και είχε μια διαφήμιση με τσόκ.
ΒRΑΙΝ λέγονται και έχει το σπείρωμα από την παλιά benelli crio.
Τα γνωρίζει κανείς ;
Υπάρχει και αντιπροσωπία εδώ και έχει site.
http://www.outdoorpro.gr/brain-technology/?sl=el