Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δημητρη μιλησα κ με τον Παναγιωτη, εγω ενα Kicks Smoke σε συσφιξη ΙΜ προτεινω... Μαλλον ο φιλος σου εχει προβληματικα τσοκ κ πιστευω θα δει μεγαλη διαφορα...
Αρη και εγώ αυτό πιστεύω διοτι με κάποια άλλα τσοκ είδε διαφορα και στα σκωτωματα αλλά και διάφορα στο πίνακα...και του είπα να κοιτάξουμε για αυτά τα τσοκακια διοτι από ότι βλέπω εγώ λένε πως βγάζουν σφιχτές τουφεκιες και ο Παναγιωτης αυτό είναι που θελει

Δημήτρη τα τσοκ Smoke για mobile σπέιρωμα είναι κατασκευάσμενα για αυλο 0,723" η 18,36mm.Tο πιο πιθανό το όπλο σου έχει αυλο 18,4,οπότε το ΙΜπου προτείνει ο Αρις έχει συσφιξη 7/10 πραγματικό δυαρι.Πολυ καλή επιλογή για τουφεκιες καρτεριου

Last edited:
Ή καραμπίνα όπου έχουμε,έχει 18,3 χωρίς να ξέρουμε ακριβής τον αυλο...αλλα μαλλον θα πάρουμε με ονομαστική σύσφιξη 2 άστρα και ας είναι λίγο πιο κλειστό από 2

Για πραγματικό IM πρέπει να πάρεις το Lf με συσφιξη 0,030",όσο για το αυτόγεμες που έχεις σαν πρώην κάτοχος θα σου έλεγα να μην το δώσεις ποτέ.Δυστυχως τέτοια όπλα δεν κατασκευαζονται πλέον πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Για πραγματικό IM πρέπει να πάρεις το Lf με συσφιξη 0,030",όσο για το αυτόγεμες που έχεις σαν πρώην κάτοχος θα σου έλεγα να μην το δώσεις ποτέ.Δυστυχως τέτοια όπλα δεν κατασκευαζονται πλέον πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Σε ευχαριστώ φίλε μου...έχω και εγώ μία τέτοια στη κατοχή μου αλλά με εξωτερικά τσοκ ένα φίλος την έχει με εσωτερικά και έχει θέμα γιαυτό και ψαχνεται

Εντάξει σε ευχαριστώ,εσυ σαν σύσφιξη όμως έχει πάρει το ic όπου είναι 4 άστρα κανονικά ε?άσχετα από θα αυλού τι είναι ομως
Δημήτρη Όλα τα τσοκ που έχω στα όπλα μου είναι με βάση την σύσφιξη που αντιστοιχεί σε κάθε κάνη και όχι με την αναγραφόμενη οπως IC , γιαυτο σου έγραψα ότι είναι τρία άστρα και όχι τέσσερα όπως αναγράφει

Δημήτρη Όλα τα τσοκ που έχω στα όπλα μου είναι με βάση την σύσφιξη που αντιστοιχεί σε κάθε κάνη και όχι με την αναγραφόμενη οπως IC , γιαυτο σου έγραψα ότι είναι τρία άστρα και όχι τέσσερα όπως αναγράφει
Τι πόντους καννη έχεις στην Α5?

Σε ευχαριστώ φίλε μου...έχω και εγώ μία τέτοια στη κατοχή μου αλλά με εξωτερικά τσοκ ένα φίλος την έχει με εσωτερικά και έχει θέμα γιαυτό και ψαχνεται
Δημητρη στο σκοπευτηριο στην καλαματα ριχνει ενας κυνηγος με ένα παλιο μπενελι με εξωτερικα τσοκ , τον ξερεις τον φιλο ? σπορτινγκ ριχνει

Δημητρη στο σκοπευτηριο στην καλαματα ριχνει ενας κυνηγος με ένα παλιο μπενελι με εξωτερικα τσοκ , τον ξερεις τον φιλο ? σπορτινγκ ριχνει
Κ.Δημητρη εγώ σας ξέρω?αν λέτε θα λέτε ένα φίλο μου με μία 123

Αν λες το παιδί με τα γυαλιά με την 123 έχει πάνω κολλημένο τα 3 αστέρια επανω και χωρίς καμία μετατροπή στη καννη..αν επιτρέπεται γιατί ρωτάτε όμως?

Αν λες το παιδί με τα γυαλιά με την 123 έχει πάνω κολλημένο τα 3 αστέρια επανω και χωρίς καμία μετατροπή στη καννη..αν επιτρέπεται γιατί ρωτάτε όμως?
μου αρεασν μια μερα τα σπασιματα που εκανε , μακρινα και γεματα , υπεθεσα για κωνο και για αυτό ρωτησα

w9w6lz.jpg

Αυτή είναι από kicks smoke (4/10 η ***) με Νο 8 στα 28-30 μέτρα ,για φασσα θα σου πρότεινα κλειστό τρία ή δύο άστρα ( 5 η 6/10)
το φυσιγγι οπου χρησιμοποιησες ειναι ιδιογομωσης η εμπορικο?

το φυσιγγι οπου χρησιμοποιησες ειναι ιδιογομωσης η εμπορικο?
Εμ εδώ είναι το θέμα, αυτές τις τουφεκιές τις βγάζουν τα τσοκ ή η ιδιογόμωση; :)
Γι'αυτό προτιμώ δοκιμές για τσοκ, κάννες κτλ με φυσίγγια εμπορίου

Εμ εδώ είναι το θέμα, αυτές τις τουφεκιές τις βγάζουν τα τσοκ ή η ιδιογόμωση;
Τωρα ειπες μια πολυ μεγάλη φράση που έσκασε σαν βόμβα μεγατονων.:)

Οποτε ένας ιδιογομωτης με ένα οπλο με μαμά τσοκ ειναι δυνατόν να πετύχει συγκεντρώσεις σε πολυ μακρινές αποστάσεις(άρα και καταβολές) που μονο ένα πανάκριβο τσοκ θα μπορούσε να του έδινε αν χρησιμοποιούσε φυσιγγια εμπορίου...xm..xm.

Last edited:
Εμ εδώ είναι το θέμα, αυτές τις τουφεκιές τις βγάζουν τα τσοκ ή η ιδιογόμωση; :)
Γι'αυτό προτιμώ δοκιμές για τσοκ, κάννες κτλ με φυσίγγια εμπορίου
Ξεκινα αμεσα την ιδιογομωση!!
Θα εχεις πολυ λιγοτερες αμφιβολιες και ερωτησεις:):):);)!

Back