Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Εχεις δικιο ομως για αυτο ειναι καλό να δημιουργούνται ομάδες σαν το hunters life και να συμμετέχουμε σε αυτές ώστε οι πόλλες απόψεις να μας βοηθάμε να καταλήξουμε καπου λογικα και σωστά ελάχιστο ποιώντας να φάμε φολα.
Ειδη κλείνω προς το skeet sk της beretta

Αν έχεις την Α400 και θες τσόκ για μπεκάτσα, θα πάρεις το skeet της Beretta και θα το λατρέψεις.
Για 4* να μην δώσεις ούτε ένα €. Καλύτερο από το μαμισιο 4* της Α400 δεν θα βρεις. _
Σε ευχαριστω που επιβεβαιώνεις και εσυ αυτο που εχω ειδη στο μυαλο μου για την μπεκάτσα οσο για το 4* θα πρεπει και αυτο να το αγοράσω μιας και δεν το δίνει η beretta δυστυχως κανει αυτα που εκανε και κανει η beneli με τα Τσόκ δίνοντας μόνο τρία Τσόκ και δεν δίνει το 4

τα 100 ευρω μπροστα στα εξοδα του σκοπευτηρίου είναι στραγαλια , οποιος ριχνει συστηματικα ξερει τι εννοω , από εκει και περα , τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτούς κωλους λεει η παροιμια , τα Μυλερ για σκοπευτικη χρηση είναι μακραν τα κορυφαια , τα εχω , τα εχω ριξει και ξερω τι γραφω , μια φιλικη συμβουλη , δεν ειναι καλο και πρεπον να κατηγορουμε δημοσια τιποτα και κανεναν , ειτε τσοκ είναι αυτό ειτε οπλο ειτε φυσιγγι ειτε γαιδουρι , για πολλους και διαοφορους λογους , το να παινεψουμε μπορει να κρυβει δολο, το να κατηγορούμε όμως κρυβει σιγουρα , η αποψη μου αυτη είναι και μπορει φυσικα να είμαι λαθος
δημητρη δεν κατηγορησα το τσοκ. ισα ισα στ οπλο του βικτωρα που το εχω δει μ αρεσει πολυ. για την τιμη λεω οτι ειναι τσιμπημενη

εγώ όπως και πολλοί ακόμα θα ήμουν ευχαριστημένος αν έβλεπα τα featherlite στα €70-80 και τα waterfowl κάπου στα €100 που πάλι θεωρώ πολλά ( για τα €100 )

κατα τα άλλα από τα σκοπευτικά είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα στο 692 να δοκιμάσω και τα kicks smoke για να έχω μια πιο σαφή εικόνα, μιας και σύγκρισή έχω μόνο με τα μαμά optima hp - για αυτόν και μόνο τον λόγο δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο τσοκ που έχω στο όπλο μου αυτή την στιγμή αλλά μου δίνει αυτό που θέλω

εμπειρία από τα waterfowl δεν έχω παρά μόνο 1-2 τουφεκιές που έριξα με του Γιώργου το UFO με την breda 930 στον πίνακα από τα 50 μέτρα και πήρα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα,μάλιστα θυμάμαι να ρωτάνε για αυτή την τουφεκιά αρκετοί στην Μαλακάσα

τον χειμώνα θα δοκιμάσω το smoke full στον κυνηγότοπο μιας και με αυτά που πήρα στον πίνακα προβλέπονται κινηματογραφικές τουφεκιές !!!

μίλησα σήμερα με Κύργια

gemini ported opt+ για 18.6 αυλό δεν έχει μου είπε μόνο 18.4 για benelli τα μπερδεύουν με τα σπειρώματα που είναι ίδια - επίσης απ'ότι είδα δεν βγαίνει ούτε για inv ds

στο σιτε της gemini ότι έβλεπα πριν χρόνια βλέπω και τώρα έχουν να ανανεώσουν καιρό

γνωρίζει κάποιος σχετικά με τα παραπάνω ;

Σήμερα παρέλαβα δύο τσοκάκια...
image hosting

photo host
Ένα Kicks High Flyer Mod για το Browning για γενικό καρτέρι σε συνδυασμό με το U2 ή το Smoke της ίδιας εταιρίας σε σύσφιξη LM(το περιμένω),αλλά πιο πολύ το προορίζω για τα παπιά στο απογευματινό.
Και ένα Kicks Smoke για την Benelli την 20άρα σε σύσφιξη LM για τρυγόνια και τσιχλοειδή.Όχι πως δεν είμαι ευχαριστημένος με τα μαμά τα Crio Plus αλλά ήθελα να δω τι έχει να προσφέρει ένα έξω εργοστασιακό σε ένα απαιτητικό όσον αφορά την βλητική διαμέτρημα όπως το 20άρι.
Ίδωμεν...

Σήμερα παρέλαβα δύο τσοκάκια...
image hosting

photo host
Ένα Kicks High Flyer Mod για το Browning για γενικό καρτέρι σε συνδυασμό με το U2 ή το Smoke της ίδιας εταιρίας σε σύσφιξη LM(το περιμένω),αλλά πιο πολύ το προορίζω για τα παπιά στο απογευματινό.
Και ένα Kicks Smoke για την Benelli την 20άρα σε σύσφιξη LM για τρυγόνια και τσιχλοειδή.Όχι πως δεν είμαι ευχαριστημένος με τα μαμά τα Crio Plus αλλά ήθελα να δω τι έχει να προσφέρει ένα έξω εργοστασιακό σε ένα απαιτητικό όσον αφορά την βλητική διαμέτρημα όπως το 20άρι.
Ίδωμεν...
Καλοριζικα Γιώργη περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου ειδικά για το εικοσαρι, μιας και τα χω πάρει και γω αλλά ξέρεις την κατάσταση .hit.

Γιώργο πιο πολύ τσίχλα και λιγότερο φάσσα και πάπια.Αγαπημενο μου θηραματα παπιες αλλά δεν έχω το χρόνο που θελω
Το passing τότε να δουλέψεις περισσότερο σε σκάγια 6,7,8 !
Το ufo είναι για άλλα κόλπα...εκτός και αν κυνηγάς τις φάσσες στα μπασίματα και περνάνε πολύ ψηλά. Τότε βάλε το UFO με 3 ή 4 νούμερο σκάγια. Αν περνάνε κοπάδια από 60 ως 80 μέτρα και δεις να βρέχει πουλιά, μην σου κάνει εντύπωση :cool:

Καλοριζικα Γιώργη περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου ειδικά για το εικοσαρι, μιας και τα χω πάρει και γω αλλά ξέρεις την κατάσταση .hit.
Εννοείτε Κωνσταντίνε.Θα γράψω τις εντυπώσεις μου και τις θετικές και τις αρνητικές.;)
Επίσης θα κάνω δοκιμές στο χαρτόνι για να δούμε πως συμπεριφέρεται στις διάφορες αποστάσεις...

Γιώργο τα αγορασα για κυνήγι παπιαςκυρίως για χρήση με ατσάλινα σκαγιαά αλλά δεν τα χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου.Μια φορά απογευματινο καρτέρι κορακοειδων και μια φορά σε κυνήγι τσίχλας.Φετος με υγεία θα χρησιμοποιηθούν πολύ περισσοτερο.

Last edited:
Back