Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Εξαρτάται τις αποστάσεις που τουφεκας, μιας και αναφέρεις την Kick's για κοντινές αποστάσεις στην μπεκάτσα η περπατητο στην τσίχλα θα διάλεγα το negative με αρνητική σύσφιξη ανοιχτοτερο από τον κύλινδρο. Αν θες ρίξε μια ματιά και στο εσω έξω της beretta με την ονομασία Skeet είναι και αυτό αρνητικης συσφιξης και από ότι μου έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα κάνει θαύματα.
Ευχαριστω για την απαντηση , ομως πως γίνεται το skeet να ειναι αρνητικό δεν ειναι ενα νούμερο κάτω απο το 5* σαν το 4* δεν πρεπει να ειναι το εκάστοτε skeet . Πάντως το θέμα με τα Τσόκ ειναι πολυ μεγάλο και θελει πολυ ψάξιμο

Ευχαριστω για την απαντηση , ομως πως γίνεται το skeet να ειναι αρνητικό δεν ειναι ενα νούμερο κάτω απο το 5* σαν το 4* δεν πρεπει να ειναι το εκάστοτε skeet . Πάντως το θέμα με τα Τσόκ ειναι πολυ μεγάλο και θελει πολυ ψάξιμο
Που γράφουν για το skeet που αναφέρεις ;

Που γράφουν για το skeet που αναφέρεις ;
Γενικα παντως εχω παατηρησει οτι οσοι χρησιμοποιουν τσοκ τυπου αναποδης καμπνας ειναι υπερευχαριστημενοι ασχετου κατασκευαστικςη εταιριας...;) Εχω φιλους που τους παροτρινα να παρουν το Skeet της Beretta και δεν το βγαζουν απο πανω ουτε στη φασσα κ το λαγο... Δυστυχως δεν εχω μετρησει διαμετρο στομιου...

Φανταζομαι μιλας για την αναποδη καμπανα...Οταν μιλαω εγω οτι δεν πρεπει να υπαρχει Berettακιας που δεν εχει το Skeet της Beretta δεν με ακουτε... Ασε που κατι παιδακια εχουν δει χαμογελα στα χειλακια σε κατι πολυ γρηγορες τουφεκιες... .yell at.

Με το Skeet της Beretta κ ψιλα σκαγια μεχρι τα 30 μετρα θα εισαι σιγουρα υπερκαλυμμενος... Εγω δει κ πολυ μακρυτερες τουφεκιες με αυτο το τσοκ, επαναλαμβανομενα μαλιστα...

Αν παρεις Skeet παρε το συγκεκριμενο της Beretta, ειναι τυπου αναποδης καμπανας, δεν εχει σχεση με τα αλλα Skeet που κυκλοφορουν απο αλλες εταιριες που εχουν συσφιξη 4,5 αστρα...
εδώ Λευτέρη :)

Το Skeet της μπερεττα είναι τύπου αναποδης καμπανας στο κουτί αναφέρει eu skeet και δεν έχει καμία σχέση με τα αμερικάνικα διαμέτρου 005" που είναι κάτι ανάμεσα κυλινδρου και βελτιωμενου κυλινδρου.

Το Skeet της μπερεττα είναι τύπου αναποδης καμπανας στο κουτί αναφέρει eu skeet και δεν έχει καμία σχέση με τα αμερικάνικα διαμέτρου 005" που είναι κάτι ανάμεσα κυλινδρου και βελτιωμενου κυλινδρου.

Υπάρχει κάποιος που να ριχνει με ανάποδη καμπάνα Τσόκ να μας πει με τη γομωσεις δουλεύει καλύτερα και εαν θελει συγκεντρωτηρα η μάλλινη ;

Γενικα τα τσοκ φρενου ειναι γνωστα για την πυκνη στο κεντρο τους τουφεκια.... Δεν εχω στην κατοχη μου καποιο kicks τοσο ανοιχτο για να μπορω να εω μια ιδεα.... Καλο θα ηταν αν εχει καποιος συναδελφος να μας πει εντυπωσεις

Γενικα τα τσοκ φρενου ειναι γνωστα για την πυκνη στο κεντρο τους τουφεκια.... Δεν εχω στην κατοχη μου καποιο kicks τοσο ανοιχτο για να μπορω να εω μια ιδεα.... Καλο θα ηταν αν εχει καποιος συναδελφος να μας πει εντυπωσεις
Το χω ο άχρηστος αλλά που να το δοκιμάσω. Αν δούμε όμως τον πίνακα στην σελίδα της Kick's το negative το προτείνει για αποστάσεις 18 μέχρι 20,25 μέτρα.

photos upload

Το χω ο άχρηστος αλλά που να το δοκιμάσω. Αν δούμε όμως τον πίνακα στην σελίδα της Kick's το negative το προτείνει για αποστάσεις 18 μέχρι 20,25 μέτρα.

photos upload
Ωραιος κωνσταντινε.... Αν μπορεις με την πρωτη ευκαιρια κανε καποια δοκιμη σε χαρτονι να δουμε τι δειχνει εκει

Το αρνητικο που βγαινει στο kicks ειναι τυπου καμπανας
Ναι το εχω δει , ομως εχω μπερδευτεί όλες οι γνωστές εταιρείες βγάζουν παρόμοια Τσόκ briley ,Seminole , Carlson , kicks το ποιο απο ολα να επιλέξεις ειναι το θέμα χαχαχαχα!!!!!!!

Ωραιος κωνσταντινε.... Αν μπορεις με την πρωτη ευκαιρια κανε καποια δοκιμη σε χαρτονι να δουμε τι δειχνει εκει
Δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει πολυ το 10 μέτρα με 20 εκει θελουμε διασπορά στα 20 μέτρα που λεει πιστεύω οτι και με το κλασικό 5* θα εχει πολυ όμορφες και καλές κατανομές ενα καλό φυσίγγι 34 gr . Κανω καπου λαθος στον παραπάνω συλλογισμό;

πιο από τα δυο που έχω σε κόκκινο κύκλο είναι αυτό που λες το SK Skeet η το skeet USA

1111_22.jpg

Ναι το εχω δει , ομως εχω μπερδευτεί όλες οι γνωστές εταιρείες βγάζουν παρόμοια Τσόκ briley ,Seminole , Carlson , kicks το ποιο απο ολα να επιλέξεις ειναι το θέμα χαχαχαχα!!!!!!!
Αυτό είναι το πρόβλημα Λευτέρη ποιο ταιριάζει στο οπλο και στα φυσίγγια που χρησιμοποιούμε αλλά για να το βρούμε θα πρέπει να το αγοράσουμε πρώτα.

Αυτό είναι το πρόβλημα Λευτέρη ποιο ταιριάζει στο οπλο και στα φυσίγγια που χρησιμοποιούμε αλλά για να το βρούμε θα πρέπει να το αγοράσουμε πρώτα.
Εχεις δικιο ομως για αυτο ειναι καλό να δημιουργούνται ομάδες σαν το hunters life και να συμμετέχουμε σε αυτές ώστε οι πόλλες απόψεις

Back