Καμία σχέση με το δικό μου αυτή είναι ωραία κατανομή έχει άπλωσει ιδανικά χωρίς κενα.. Είχα δικιο που σου είπα εχθές ότι δεν μου άρεσε καθόλου.. Θα ρίξω και με το 4 της benelli να δω διάφορες..
Και αυτό που έριξα εγώ είναι έσω έξω καρλσονς.. Και είχα διαβάσει καλά λόγια από τα παιδιά.. Τώρα δεν ξέρω αν έτυχε με το συγκεκριμένο φυσιγγι η είναι γενικό το θέμα.. Η απάντηση θα έρθει μετά από δοκιμή..Μαμισιο Beretta εσω-εξω ειναι. Μα και πριν λιγο που ειδα κανονικα την φωτογραφια σου, ακριβως την ιδια αποψη σχηματισα, οτι δεν ειναι καθολου καλο
Το μέτρησα τώρα και είναι 18,05 αρα βγαίνει 0,35 οπότε σωστή είναι η ένδειξη για lm..Και γω καλα λογια εχω ακουσει για τα Carlsons. Δε το μετρας μηπως ειναι διαφορετικη συσφιξη; Φυσικα θελει δοκιμες και με αλλα φυσιγγια
Πως το δικαιολογείς Τολη ότι το μαμά 3* είναι καλύτερο από αυτά τα τσοκ που και πιο σφιχτά είναι αλλά και θεωρητικά έχουν καλύτερη κατανομή από τα εργοστασιακα;σημερα δοκιμες Σχιστο..... με Benelli Vinci στα 38μ με Β&P F2 no6 CARLSONS IM , KICKS HIGH FLYER XF-F-M .... τα KICKS εχτιζαν κεντρα ...αλλα οχι περιφερεια ..το CARLSONS IM πιο καλο στο μιας κ ειχε κ κεντρο κ περιφερεια ... αλλα το "μαμα" 3* εριξε κατακορον στη γενικη εικονα στα KICKS HIGH FLYER F-M ..... ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
CARLSON IM
KICKS F
KICKS M
KICKS XF
MAMA 3*
image upload
Μιας και ήταν μαζί μου στις δοκιμές άριστος γνωστής κ προπονητής σκοποβολής... Ήταν κοινή η άποψη. Απλά τα kicks έδιναν κεντρά μόνο... Αλλά η περιφέρεια έλειπε πράγμα άσχημο στο κυνήγι και σκοπευτηριο. Το Carlson IM (πολύ δοκιμασμένο στα πάπια από εμενα) ήταν μια χαρά για αυτά τα μέτρα +άνετα μέχρι τα σχεδον 45...οπου μετά τα 6αρια ''σβήνουν'' τα kicks βρε παιδιά ΓΙΑ ΤΟ ΌΠΛΟ ΜΟΥ Πάντα δεν είχαν κάτι να δώσουν. Ο φίλος μου είπε άσε πάνω το μαμά 3* και ξέχνα το.... Τα kicks χαριστα
παυλο καλημερα....τελικα με smoke skeet ή smoke mod κυνήγησες??Οχι το δίκαννο δεν το πηρα μαζί
Κυνήγησα με την 930 και την Α5 με kicks smoke skeet mod και στα δυο όπλα
τολη καλημερα....αν μπορεις κανε ενα συγκριτικο απο τα αλλα τσοκ σε σχεση με τα μαμα να δουμε λιγο τι παιζει......τελικα το θεμα τσοκ ειναι και θεμα επιλογης τουφεκιας.....εγω θελω να εχω πυκνα κεντρα σε σχεση με την περιφερεια και ας παρω λιγοτερα πουλια.....θα ανεβασω συντομα και δοκιμες με τα μαμα τσοκακια της sx2 σε σχεση με τα kicks.....Ολα τα αναποδα στο δικο μου γινονται Παυλο αχαχα , το anaconda ΔΕΝ , τα High Flyer...ΔΕΝ , ευτυχως παει και παραπαει τα Carlson's που εξ αρχης τα εχω επανω! Καλο ειναι νμα βλεπαμε απο καποιο αλλο οπλο συγκριτικο ΕΝΑΝΤΙΩΝ των μαμα για αρχη , μιας και δεν εχουν ολοι 2-3 διαφορετικα τσοκ με ιδια συσφιξη
καλημερα πανο.......να πω και εγω την γνωμη μου χωρις να θεωρω οτι ειναι και σωστη.....εχω την εντυπωση οτι στις 2 τουφεκιες με το kicks εχεις παει λιγο ψηλα στο χαρτονι κατα τα αλλα το τσοκακι δειχνει οτι εχεις και αλλα μετρα να σου δωσει.....στις 2 τουφεκιες του carlsons επιβεβαιωνεται για εμενα ο λογος που τα εδωσα για να παρω τα kicks,μεγαλα κενα για μια αποσταση 36 βηματων που αν θεωρησουμε οτι το βημα ειναι κατα μεσο ορο 80 εκαταστα μιλαμε για μια αποσταση 29 μετρα περιπου την οποια ενα τσοκακι με συσφιξη LM επρεπε να το κεντησεικαι εδω ειναι οι ιδιες βολες με carlsons lm χωρις ported.. απο οτι βλεπω η αποσταση ειναι μακρινη για αυτο το τσοκ γιατι δεν εχει καλο κεντρο ισως για πιο κοντα ειναι ιδανικο..τα σκαγια που μετρηθηκαν ειναι απο 129-145.. upload an imageimage hosting site over 5mb
Κωστα καλημερα εχω κανει και με το 2* μαμα εν σχεση με Carlson-Kicks με 4αρια Β&P wINTER .... Τα Carlson ηταν πιο ομοιομορφα. Απλα βλεπω οτι μαλλον λογο φρενου κρατα την περιφερεια .... οκ εν μερη καλο αυτο γιατι δινει μετρα ακομη , αλλα μια ντουφεκια στα 40 σχεδον μετρα με 2* ...οτι 2* αν ειναι και αυτο εεεε θες την περιφερεια ρε Κωστατολη καλημερα....αν μπορεις κανε ενα συγκριτικο απο τα αλλα τσοκ σε σχεση με τα μαμα να δουμε λιγο τι παιζει......τελικα το θεμα τσοκ ειναι και θεμα επιλογης τουφεκιας.....εγω θελω να εχω πυκνα κεντρα σε σχεση με την περιφερεια και ας παρω λιγοτερα πουλια.....θα ανεβασω συντομα και δοκιμες με τα μαμα τσοκακια της sx2 σε σχεση με τα kicks.....
ΚΑλημερα και απο εμενα Κωστα.. ΘΑ συμφωνησω και εγω μαζι σου οτι φυγαν λιγο πιο ψηλα οι τουφεκιες επειδη εκεινο το απογευμα ειχε αρκετο αερα και τα δυσκολεψε τα πραματα.. Για την αποδοση του κικς αναλογικα και με τα λιγα γρ του φυσιγγιου δεν εχω παραπονο.. Το καρλσονς ειναι αυτο που με απογοητευσε γιατι οπως ειπες και εσυ ηταν η αποσταση του που περιμενει καποιος να δωσει τα μεγιστα..καλημερα πανο.......να πω και εγω την γνωμη μου χωρις να θεωρω οτι ειναι και σωστη.....εχω την εντυπωση οτι στις 2 τουφεκιες με το kicks εχεις παει λιγο ψηλα στο χαρτονι κατα τα αλλα το τσοκακι δειχνει οτι εχεις και αλλα μετρα να σου δωσει.....στις 2 τουφεκιες του carlsons επιβεβαιωνεται για εμενα ο λογος που τα εδωσα για να παρω τα kicks,μεγαλα κενα για μια αποσταση 36 βηματων που αν θεωρησουμε οτι το βημα ειναι κατα μεσο ορο 80 εκαταστα μιλαμε για μια αποσταση 29 μετρα περιπου την οποια ενα τσοκακι με συσφιξη LM επρεπε να το κεντησει
Πανο κανε μια δοκιμη με το carlsons και ριξε στην ιδια αποσταση με ενα f2 της b&p και ενα lambro tordo 32 να δουμε μηπως τα φυσιγγια που εκανες δοκιμη δεν τα παει το τσοκακιΚΑλημερα και απο εμενα Κωστα.. ΘΑ συμφωνησω και εγω μαζι σου οτι φυγαν λιγο πιο ψηλα οι τουφεκιες επειδη εκεινο το απογευμα ειχε αρκετο αερα και τα δυσκολεψε τα πραματα.. Για την αποδοση του κικς αναλογικα και με τα λιγα γρ του φυσιγγιου δεν εχω παραπονο.. Το καρλσονς ειναι αυτο που με απογοητευσε γιατι οπως ειπες και εσυ ηταν η αποσταση του που περιμενει καποιος να δωσει τα μεγιστα..
Ο φίλος μου είπε άσε πάνω το μαμά 3* και ξέχνα το.... Τα kicks χαριστα
Αρη κρατησα το Μ και τα αλλα 2 τα εδωσα στον "μαστορα" και φιλο.Εεεε τα Kicks τα θελω εγω καπετανιε... Θα κανω την καρδια μου πετρα κ θα τα παρω...