Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Chris, πέφτανε οι καρακαξες με 9αρια σε αποστάσεις πέραν των 45 μέτρων ;
Ναι! Στην αρχή δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα! Σκέφτηκα όμως λογικά: θερμοκρασία περίπου 35 βαθμών κελσίου (20 Αυγούστου) και ελάχιστη υγρασία. Πλησιάζουμε τις ιδανικές συνθήκες. Επίσης μιλάω για τις ασπρόμαυρες καρακάξες που είναι σαν βέλος και όχι για καργιες και κουρουνες.
Οι καρακάξες είναι μικρότερες σε μέγεθος από τα άλλα 2 κορακοειδη και καταβάλλονται πιο εύκολα. Αυτό σε συνδυασμό με την μεγάλη συγκέντρωση του τσοκ αυτού, μου έδωσε πολύ ωραίες μακρινές βολές!😉

Εάν γνωρίζαμε τον τρόπο με τον οποιο κάθε τσοκ επεμβαίνει στην γόμωση θα φτιάχναμε όλοι.Ο μόνος που έχει αναλύσει πώς ενεργεί το τσοκ του επάνω στη γόμωση και ενημερώνει είναι ο δικός μας κατασκευαστής του brain.Σιγουρα τα φρένου αυξάνουν τη συγκέντρωση γιατί μη ξεχνάμε ότι τα φρένου είναι και τσοκ με πορτινγκ που εκτονωνούν αέρια και μειώνουν το λεγόμενο φαινόμενο έκρηξης στομίου κατά τους ειδικούς.Αρα χοντρικά τα φρένου κάνουν δύο δουλειές.Παντως πολύ θα ήθελα να δω μια σύγκριση ενός brain , kicks, anaconda με ίδιες συσφιξεις στα 45 μέτρα σε έναν στόχο 2x2 για να βλέπαμε συνολικά την τουφεκιά και να είχαμε πιο ολοκληρωμένη άποψη .

Εάν γνωρίζαμε τον τρόπο με τον οποιο κάθε τσοκ επεμβαίνει στην γόμωση θα φτιάχναμε όλοι.Ο μόνος που έχει αναλύσει πώς ενεργεί το τσοκ του επάνω στη γόμωση και ενημερώνει είναι ο δικός μας κατασκευαστής του brain.Σιγουρα τα φρένου αυξάνουν τη συγκέντρωση γιατί μη ξεχνάμε ότι τα φρένου είναι και τσοκ με πορτινγκ που εκτονωνούν αέρια και μειώνουν το λεγόμενο φαινόμενο έκρηξης στομίου κατά τους ειδικούς.Αρα χοντρικά τα φρένου κάνουν δύο δουλειές.Παντως πολύ θα ήθελα να δω μια σύγκριση ενός brain , kicks, anaconda με ίδιες συσφιξεις στα 45 μέτρα σε έναν στόχο 2x2 για να βλέπαμε συνολικά την τουφεκιά και να είχαμε πιο ολοκληρωμένη άποψη .
Έχω anaconda mid και long καθώς και patternmaster code black duck. Αν μπορέσω να βρω τα άλλα 2, θα κάνω δοκιμές και θα τις ανεβάσω.

Έχω anaconda mid και long καθώς και patternmaster code black duck. Αν μπορέσω να βρω τα άλλα 2, θα κάνω δοκιμές και θα τις ανεβάσω.
Αν θα καταφέρεις ρίξε σε όσο δυνατόν μεγαλύτερο στόχο.Για να δούμε όσο δυνατόν περισσότερα σκακια και την κατανομή τούς.

Ήταν. Το είχαν δημιουργήσει τεχνητά οι μεγάλες εταιρείες που ήθελαν να δημιουργήσουν τηλεθέαση στους ολυμπιακούς για να πουλήσουν διαφημίσεις. Δεν είχε ιστορία ως άθλημα και αποδείχτηκε ότι δεν είχε ούτε μέλλον.
Πότε σταμάτησε ?
Ναι, χέστηκε τώρα η Kicks που κάθε παπιοκυνηγος στις ΗΠΑ έχει από δύο τρία τσοκακια της αν οι μερικές εκατοντάδες σκοπευτές του Ολυμπιακού τραπ παγκοσμίως θα τα λιγουρευτούν. 😂😂😂
Δεν είναι το ζήτημα αυτό, ούτε της λιγούρας των τυχαίων αθλητών.
Μιλάμε για κορυφαίους αθλητές Λεωνίδα με επιτελεία και εταιρίες από πίσω.
Και μιλάμε για το trap όπου η συγκέντρωση και το ένα σκάγι μετράει ...
Δεν βρέθηκε ούτε ένας να τους πει ότι υπάρχει τσοκ που θα αυξήσει την συγκέντρωση έστω και πχ 2% ?
Τες πα ...

Ναι! Στην αρχή δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα! Σκέφτηκα όμως λογικά: θερμοκρασία περίπου 35 βαθμών κελσίου (20 Αυγούστου) και ελάχιστη υγρασία. Πλησιάζουμε τις ιδανικές συνθήκες. Επίσης μιλάω για τις ασπρόμαυρες καρακάξες που είναι σαν βέλος και όχι για καργιες και κουρουνες.
Οι καρακάξες είναι μικρότερες σε μέγεθος από τα άλλα 2 κορακοειδη και καταβάλλονται πιο εύκολα. Αυτό σε συνδυασμό με την μεγάλη συγκέντρωση του τσοκ αυτού, μου έδωσε πολύ ωραίες μακρινές βολές!😉
Φυσίγγι ?
Βάλε και ένα 9άρι στα 45μ στις δοκιμές σου ...

Πιο έντονη έκρηξη στομίου Γιάννη όπως ξέρεις έχουμε στις κοντές κάνες ... σε νορμάλ μήκη δεν είδα καμιά έκρηξη και καμιά αναταραχή στα σκάγια στα βίντεο του Joel.

Λέω εγώ τώρα ...

Φυσίγγι ?
Βάλε και ένα 9άρι στα 45μ στις δοκιμές σου ...
Φυσίγγι Β&Ρ ΜΒ classic. Εννοείται ότι θα το ρίξω στον πίνακα, γιατί το χρησιμοποιώ πολύ. Αλλά με αριθμούς μιλώντας, δεν είναι δύσκολο ένα τέτοιο θήραμα σε αυτή την απόσταση να πάρει 5-6 σκάγια #9 και να πέσει

Τα όπλα για τραπ είναι φτιαγμένα 1*-1*,1*-2*....., μαμά!
Σωστό ...
Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα "μαμά"είναι ανώτερα βλητικα από τα εναλλασσόμενα.
Απο τα εναλλασόμενα που χρησιμοποιούν οι κοινοί θνητοί σαν εμάς.
Όχι από τσοκ φτιαγμένο ειδικά για ένα όπλο ...

Φυσίγγι Β&Ρ ΜΒ classic. Εννοείται ότι θα το ρίξω στον πίνακα, γιατί το χρησιμοποιώ πολύ. Αλλά με αριθμούς μιλώντας, δεν είναι δύσκολο ένα τέτοιο θήραμα σε αυτή την απόσταση να πάρει 5-6 σκάγια #9 και να πέσει
Αν έχω την αποτύπωση θα σου υπολογίσω ακριβώς τι πιθανότητες έχεις για να πάρει 5-6 σκάγια η καρακάξα.
Και αυτό το νούμερο που θα σου δώσω είναι αδιαμφισβήτητο !! για την συγκεκριμένη αποτύπωση.

Αν έχω την αποτύπωση θα σου υπολογίσω ακριβώς τι πιθανότητες έχεις για να πάρει 5-6 σκάγια η καρακάξα.
Και αυτό το νούμερο που θα σου δώσω είναι αδιαμφισβήτητο !! για την συγκεκριμένη αποτύπωση.
σκαγια μπορει να την παρουν!αλλα θα πεσει η θα την γαργαλησουν?

Care to explain?
Γόπα τσιγάρου λάιτ,με πορτινγκ(τρυπιτσες γύρω γύρω στη γόπα)όταν ρούφας , δουλεύει μόνο το κέντρικο μέρος του φίλτρου ‼️ κ αυτό διότι ρούφας κ αέρα περιμετρικά της γόπας ,κάτι αντίστοιχο προφανώς κ εδώ‼️

Γόπα τσιγάρου λάιτ,με πορτινγκ(τρυπιτσες γύρω γύρω στη γόπα)όταν ρούφας , δουλεύει μόνο το κέντρικο μέρος του φίλτρου ‼️ κ αυτό διότι ρούφας κ αέρα περιμετρικά της γόπας ,κάτι αντίστοιχο προφανώς κ εδώ‼️
Μας έλειψες ρε φιλάρα !!!!
.love.
Γουέλκαμ μπακ.

σκαγια μπορει να την παρουν!αλλα θα πεσει η θα την γαργαλησουν?
Με 35 βαθμούς θερμοκρασία το καλοκαίρι πέφτουν μια χαρά... Σε αυτές τις συνθήκες έχω κάνει πολλες τουφεκιές ακαριαίες κ σέ κουρουνες με 28 γρ ν8 αρκετά πάνω από 40 μέτρα... Σφιχτό τσοκ θέλει κ μια χαρά καίγονται, το καλοκαίρι πάλι τονίζω... Άλλωστε δεν είναι κ τόσο σκληρά κ
μεγάλα στον όγκο του σώματος πουλιά, πολύ πούπουλο έχουν που σε ξεγέλανε...

Back