διότι η πλειονότητα των κυνηγών δεν είναι κεντροτουφεκάω και έχουν περισσότερες επιτυχίες με αυτή.
Αααααα όσο πατάει το γατί ....Η αλήθεια είναι ότι η μπενελλι βοηθάει λίγο σκοπευτικα
λειπει ο αλεξ αλλιως θα σας πεταγε μια αγριογατα 2μετρη!!!
Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη.Αλήθεια, ποια χημική ένωση είναι αυτό το φαρμάκι της κάννης?!!?!!!
Από την μέση και κάτω, φέρνει λίγο σε μαρινάδα για αγριογούρουνο.Αρσενικό με λίγο θειάφι βουτηγμένη δύο μέρες έπειτα ρίχνεις μέσα τριμασκορδο 2γρ και τουφεκάς για να μη την πιάνει το μάτι και τέλος την αφήνει στη συντήρηση δύο μέρες με βαλσαμολαδο ,αφού τη βγάλεις τη σκουπίζεις καλά και έχει γίνει δηλητήριο.
Ναι αφού μας ανακάτεψες πρώτα, τώρα ήρθες στο σωστό δρόμο.Κάνη είπαμε ... ούτε φυσίγγι, ούτε τσοκ ...
Αν έχεις κάνη ρίχνε και μισοριξιές ...
ps
@leo είδες ... προσπαθώ να τους βάλω μυαλό αλλά όλο τα φυσίγγια σκέφτονται ...
Λέμε και καμιά μ@λακία να περνάει η ώρα ευχάριστα.Ναι αφού μας ανακάτεψες πρώτα, τώρα ήρθες στο σωστό δρόμο.
αυτη η τελευταια το κοβει το λουρι για πλακα....κατι ξερω κ εγω.... ...ακουσε με...
BSDM και mistress-slave καταστασεις...View attachment 66137
View attachment 66138
View attachment 66139
αυτή την τελευταία την έχω δεμένη. μπορείς να την πας βόλτα άνετα
BSDM και mistress-slave καταστασεις...
Μπραβο Σταματη,σε παραδεχομαι εισαι μερακλης απο τους λιγους!!!
Όλα τα ξέρεις ρε μπαγάσα! Κοσμογυρισμενος!BSDM και mistress-slave καταστασεις...
Ναι και όχι στο μπουρδέλο που ζούμε.Καλημέρα στην παρέα! Ερώτηση: τα ραβδωτα τσοκακια επιτρέπονται?
Κατάλαβα... Στη βούληση του εκάστοτε θηροφυλακα... Δεν πιστεύω να μου πει κανείς τίποτα για τα anaconda? Σκεφτόμουν κάνα τσοκακι τύπου spreader (όπως της Seminole), αλλά λέω άστο καλύτερα...Ναι και όχι στο μπουρδέλο που ζούμε.
ο θηροφυλακας δεν θα κοιταξει τα τσοκακια ,ποτε δεν εχει γινει αυτο.το seminole δεν ειναι ραβδωτο .Κατάλαβα... Στη βούληση του εκάστοτε θηροφυλακα... Δεν πιστεύω να μου πει κανείς τίποτα για τα anaconda? Σκεφτόμουν κάνα τσοκακι τύπου spreader (όπως της Seminole), αλλά λέω άστο καλύτερα...