Τορα στα μπαςηματα θα βηδωσω πανο τοBLACK BORE.Kai ama dv oti den πετηχ. τηποτα λογω απραξιας του καλοκαιριου, θα βιδωσω γριγορα επανο το XFτεσερα αστρα.
Αυτο οταν βγει η μερα καλα. Στο ξημερωμα και στη πρωτη μιση ωρα πεσε 2 με 3 τσοκαρισματα
Τορα στα μπαςηματα θα βηδωσω πανο τοBLACK BORE.Kai ama dv oti den πετηχ. τηποτα λογω απραξιας του καλοκαιριου, θα βιδωσω γριγορα επανο το XFτεσερα αστρα.
Το ξερο ρε φυλε απλα αυτο το BENELLI ΜΟΥΣΤΕΝΟΤΟΥΦ. ΠΟΛΛΛΛΛΛΗ.
Παιδιά μιλησα με τον Σωτηρωπουλο κάνα μισαωρο σήμερα. Λοιπόν το site τώρα το φτιάχνουν θα βάλει βίντεο , φωτογραφίες και ποιο πολλές πληροφορίες. Μου υπέρ τα υπέρ (πολύ διαφήμιση) και ότι τα πουλάει 1μηνα ... Και έχει δώσει πολλααααααα!!! Ρε παιδιά όσους έχω ρωτήσει κανένας δεν τα ξέρει! Δουλεύει σαν 2 νούμερα τσοκ σε 1 ...καλά τα λέει... ή πράξη δείχνει όμως την αλήθεια.
Ποιος θα κάνει την δοκιμη;;;;
Εμένα μου είπε ότι τα εχει συγκρίνει κόντρα σε όλα στη Μαλακασσα και εναντιων των "ακριβών" ...και τα εχει ξεπεράσει...... Τώρα δεν έχω κάτι άλλο να πω, μακάρι ναταχε κάποιος να βλέπαμε
Καλοριχτα Παυλο!!
Να τα χαρείς με υγεία Παύλο και καλά ''πατσαβουριάσματα''!!!
Mεγειες Παυλο. Ειχες κανει δοκιμες οπως ελεγες πριν τα αγορασεις η τωρα θα κανεις?
Μια χαρά θα ναι Βικτωρα να ξέρεις ότι είναι λίγο πιο κλειστό από τον κύλινδρο.παιδια να ρωτησω κατι, τι λετε για τσοκ carlsons skeet για μπεκατσα?
Με τι φυσιγγια εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις?παιδια να ρωτησω κατι, τι λετε για τσοκ carlsons skeet για μπεκατσα?
Καλοριχτα παυλο θελουμε αποτελεσματα απο το μεσαιο....και γρηγορα μαλιστα με κανα χοντρο παρακαλω κατω απο το νουμερο 5...φετος πηρα και εγω ενα long δεν το εχω ντουφεκιση σε στοχο γιατι περιμενω να μαζευτουν ολα τα καλοπαιδα και να δουμε τι γινεται με διαφορα τσοκ..το εριξα στα τρυγονια και 6 που πετυχα βγαλανε πολυ πουρο στον αερα
Τι εγινε φιλαρακι σου τρεμουνε τα μπουτακιααστα τα 4αρια 3αρια στο αμαξι γιατι θα εχει σωματικο ελενχομπασιματα εχει σολο μουλαρι,αρκουδι.αντε νωρις να βαλεις κανα long....διαφορετικαΤορα στα μπαςηματα θα βηδωσω πανο τοBLACK BORE.Kai ama dv oti den πετηχ. τηποτα λογω απραξιας του καλοκαιριου, θα βιδωσω γριγορα επανο το XFτεσερα αστρα.
Τολι δεν ξερω αν θυμασε ποιο παλια που δεν υπηρχαν τοσα πολλα τσοκ στην δικια μας αγορα πολυς κοσμος εφτιαχνε τσοκ κατα παραγγελια σε διαφορους οπλουργους.....εβλεπες κατι εξωτερικα η εσω εξω15-20 ποντους σε συσφυξη φουλ εξτρα φουλ με τρυπες και διαφορα αλλα καλουδια.μαλιστα τα κοντραρανε με κατι briley-seminol χxful turkey και μαλιστα τους ριχνανε στα αυτια.στο λεω.γιατι εχω κυνηγισει με ενα χειροποιητο εσω εξω παλια και παρακαλαω τον κατοχο του να μου το πουλησει εδω και κατι χρονια..τα τσοκακια του ηφαιστου οσοι τα εχουν δεν τα αλλαζουν με τιποταΥψηλή μηχανολογική και πατέντες...με τι backround ρε παιδιά;;; Μη τρελαθουμε .. από την αφάνεια τόσα χρόνια....και του ήλθε ή θεία φώτιση να πατενταρει και τσοκακια....που είναι οι δοκιμές του;; Όταν είχε πρωτοφερει τα fabarm... Που δεν τα επερνε κάνεις είχε ξεσκισθει στις διαφημίσεις ,βίντεο κλπ κλπ....τώρα;;;;;; Ειδικά με €88 το ενα που είναι ακριβότερα από όλα εκτός των muller
Τολι δεν ξερω αν θυμασε ποιο παλια που δεν υπηρχαν τοσα πολλα τσοκ στην δικια μας αγορα πολυς κοσμος εφτιαχνε τσοκ κατα παραγγελια σε διαφορους οπλουργους.....εβλεπες κατι εξωτερικα η εσω εξω15-20 ποντους σε συσφυξη φουλ εξτρα φουλ με τρυπες και διαφορα αλλα καλουδια.μαλιστα τα κοντραρανε με κατι briley-seminol χxful turkey και μαλιστα τους ριχνανε στα αυτια.στο λεω.γιατι εχω κυνηγισει με ενα χειροποιητο εσω εξω παλια και παρακαλαω τον κατοχο του να μου το πουλησει εδω και κατι χρονια..τα τσοκακια του ηφαιστου οσοι τα εχουν δεν τα αλλαζουν με τιποτα