Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Τορα στα μπαςηματα θα βηδωσω πανο τοBLACK BORE.Kai ama dv oti den πετηχ. τηποτα λογω απραξιας του καλοκαιριου, θα βιδωσω γριγορα επανο το XFτεσερα αστρα..sarcastic.

Αυτο οταν βγει η μερα καλα. Στο ξημερωμα και στη πρωτη μιση ωρα πεσε 2 με 3 τσοκαρισματα

Παιδιά μιλησα με τον Σωτηρωπουλο κάνα μισαωρο σήμερα. Λοιπόν το site τώρα το φτιάχνουν θα βάλει βίντεο , φωτογραφίες και ποιο πολλές πληροφορίες. Μου υπέρ τα υπέρ (πολύ διαφήμιση) και ότι τα πουλάει 1μηνα ... Και έχει δώσει πολλααααααα!!! Ρε παιδιά όσους έχω ρωτήσει κανένας δεν τα ξέρει! Δουλεύει σαν 2 νούμερα τσοκ σε 1 ...καλά τα λέει... ή πράξη δείχνει όμως την αλήθεια.
Ποιος θα κάνει την δοκιμη;;;;
Εμένα μου είπε ότι τα εχει συγκρίνει κόντρα σε όλα στη Μαλακασσα και εναντιων των "ακριβών" ...και τα εχει ξεπεράσει...... Τώρα δεν έχω κάτι άλλο να πω, μακάρι ναταχε κάποιος να βλέπαμε

Θα πάω σήμερα από εκεί και θα δω ότι έχει από ενδείξεις.
το βράδυ , πρώτα ο θεός θα σας μεταφέρω εντυπώσεις .

Δεν είναι και εύκολο να δώσεις 90 € σε προσφορά για ένα παγκοσμίου άγνωστο τσόκ που η κανονική τιμή του κοντεύει τα 100 € , και στο φινάλε άντε και το πήρε κάποιος το τσόκ , και πότε θα κάνει τις δοκιμές σε περίοδο κυνηγιού.
Εδώ έρχεται το ρίσκο της αγοράς.
Οπότε θα του προτείνω να εισέλθει στο H.L και να μας διαφωτίσει.

παιδια να ρωτησω κατι, τι λετε για τσοκ carlsons skeet για μπεκατσα?
Με τι φυσιγγια εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις?
Για μενα δεν χρειαζεται εξεζητημενο τσοκ η μπεκατσα, 5 η 4 αστρα και ενα καλο διασπορας...

μόλις παρέλαβα

Καλοριχτα παυλο .well done.θελουμε αποτελεσματα απο το μεσαιο....και γρηγορα μαλιστα με κανα χοντρο παρακαλω κατω απο το νουμερο 5...φετος πηρα και εγω ενα long δεν το εχω ντουφεκιση σε στοχο γιατι περιμενω να μαζευτουν ολα τα καλοπαιδα και να δουμε τι γινεται με διαφορα τσοκ..το εριξα στα τρυγονια και 6 που πετυχα βγαλανε πολυ πουρο στον αερα.sarcastic.

Τορα στα μπαςηματα θα βηδωσω πανο τοBLACK BORE.Kai ama dv oti den πετηχ. τηποτα λογω απραξιας του καλοκαιριου, θα βιδωσω γριγορα επανο το XFτεσερα αστρα..sarcastic.
Τι εγινε φιλαρακι σου τρεμουνε τα μπουτακια.yelling.αστα τα 4αρια 3αρια στο αμαξι γιατι θα εχει σωματικο ελενχο.yelling.μπασιματα εχει σολο μουλαρι,αρκουδι.αντε νωρις να βαλεις κανα long....διαφορετικα.threat..threat.

Υψηλή μηχανολογική και πατέντες...με τι backround ρε παιδιά;;; Μη τρελαθουμε .. από την αφάνεια τόσα χρόνια....και του ήλθε ή θεία φώτιση να πατενταρει και τσοκακια....που είναι οι δοκιμές του;; Όταν είχε πρωτοφερει τα fabarm... Που δεν τα επερνε κάνεις είχε ξεσκισθει στις διαφημίσεις ,βίντεο κλπ κλπ....τώρα;;;;;; Ειδικά με €88 το ενα που είναι ακριβότερα από όλα εκτός των muller
Τολι δεν ξερω αν θυμασε ποιο παλια που δεν υπηρχαν τοσα πολλα τσοκ στην δικια μας αγορα πολυς κοσμος εφτιαχνε τσοκ κατα παραγγελια σε διαφορους οπλουργους.....εβλεπες κατι εξωτερικα η εσω εξω15-20 ποντους σε συσφυξη φουλ εξτρα φουλ με τρυπες και διαφορα αλλα καλουδια.μαλιστα τα κοντραρανε με κατι briley-seminol χxful turkey και μαλιστα τους ριχνανε στα αυτια.στο λεω.γιατι εχω κυνηγισει με ενα χειροποιητο εσω εξω παλια και παρακαλαω τον κατοχο του να μου το πουλησει εδω και κατι χρονια..τα τσοκακια του ηφαιστου οσοι τα εχουν δεν τα αλλαζουν με τιποτα

Τολι δεν ξερω αν θυμασε ποιο παλια που δεν υπηρχαν τοσα πολλα τσοκ στην δικια μας αγορα πολυς κοσμος εφτιαχνε τσοκ κατα παραγγελια σε διαφορους οπλουργους.....εβλεπες κατι εξωτερικα η εσω εξω15-20 ποντους σε συσφυξη φουλ εξτρα φουλ με τρυπες και διαφορα αλλα καλουδια.μαλιστα τα κοντραρανε με κατι briley-seminol χxful turkey και μαλιστα τους ριχνανε στα αυτια.στο λεω.γιατι εχω κυνηγισει με ενα χειροποιητο εσω εξω παλια και παρακαλαω τον κατοχο του να μου το πουλησει εδω και κατι χρονια..τα τσοκακια του ηφαιστου οσοι τα εχουν δεν τα αλλαζουν με τιποτα

Καλησπέρα σας .
Πήγα στην εταιρεία που εμπορεύεται τα τσοκ BRAIN και γνωρίστηκα με τον κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο ιδρυτή της εν λόγω εταιρίας.
Πολύ ευγενής άνθρωπος και πρόθυμος να απαντήσει σε όλες μου τις απορίες.
Μου είπε κάποια πράγματα ενδιαφέροντα και σας τα μεταφέρω αυτούσια όσο μπορώ και θυμάμαι.

Καταρχάς μου συστήθηκε ως παλιός πρωταθλητής Ελλάδος στο σκητ και στο τράπ .
Με συμμετοχές στους ολυμπιακούς της Ατλάντας και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.
Είχε φτάσει 8ος στον κόσμο.
Εκπαιδευτής σκοποβολής και κυνηγός που έχει πάει σε 20 χώρες του κόσμου.
Ιδρυτής πολλών εταιριών και σύμβουλος επιχειρήσεων.
Είχε την αποκλειστική αντιπροσωπεία αρκετών επώνυμων εταιριών κυνηγετικών και σκοπευτικών όπλων.
Όπως PERAZZI , QUERINI , FABARM , WINCHESTER κλπ...
Πλούσιο είναι το βιογραφικό του.

Για το τσόκ μου είπε τα ίδια σχεδόν πράγματα που είπε ο Τόλης.
Να προσθέσω μόνο ότι μόνο το μηχάνημα που παράγει τα τσόκ του κόστισε μόνο 1 εκ. €.
Όλα εδώ στην Ελλάδα γίνονται.
φανταστείτε τι χρήμα έριξε ο άνθρωπος για όλο το στήσιμο.
παραγγελίες πάρα πολλές μέχρι του σημείου να έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα τσόκ.
Παράγγειλα ένα εγώ και το σημείωσε και από τι είδα είχε πάρα πολλές παραγγελίες και με έβαλε σε λίστα αναμονής το πρώτο 10ημερο του Οκτωβρίου.
Ομολογώ ότι είδα από κοντά τα εν λόγω τσόκ και εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής .
Μου είπε επίσης ότι 2 μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού προσπάθησαν να εξαγοράσουν την πατέντα του.
Του είπα για το φόρουμ μας και τον προέτρεψα να μας διαφωτίσει περισσότερο και μου αρνήθηκε ευγενικά , αλλά μου υποσχέθηκε ότι θα εμπλουτίσει το σαίτ του με περισσότερες πληροφορίες.
Αυτά είναι προς το παρόν και αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το προσθέσω.

Back