Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Mας βλεπω να κουβαλαμε μονιμα και ενα Cal 10 στο βαλτο. Για τις μερες τις περιεργες.xm.
Παυλο ενα 10αρι με ενα καλο τσοκ, μηδενικα επινηκελομενα στα....ποσα να περνει αραγε.xm.και μια κακοκαιρια καλη....και μπασιμο απο παπιοχηνοπουλα.....και μετα ας κυνηγησω μετα απο μερες

Παυλο ενα 10αρι με ενα καλο τσοκ, μηδενικα επινηκελομενα στα....ποσα να περνει αραγε.xm.και μια κακοκαιρια καλη....και μπασιμο απο παπιοχηνοπουλα.....και μετα ας κυνηγησω μετα απο μερες

Το μονο που σκεφτομαι ειναι το κουβαλημα του οπλου. Θελεις και ενα μουλαρι διπλα σου καθε φορα. Αλλα απο αποτελεσμα το περιμενω να σκιζει

DSC_0280.jpg
[/url]image share[/IMG] image share
Καλοριζικο και καλοτούφεκο Φώτη, με την 10αρα πάντως φίλε όπου ρίχνεις θα καταλαβαίνουν ότι είσαι εσύ.

Παύλο, με το καλό να τα ρίξεις. Πολύ καλή επιλογή το mid από αυτά που έχω ακούσει και σε λογική τιμή.
Το Black code πως χαρακτηριζεται, μεσαίο ή μακρινό;

να είσαι καλά Γιώργο , χαρακτηρίζεται μακρινό και απ'ότι λέει η εταιρεία δίνει φουλ κατανομές μέχρι και τις 60 γιαρδες

DSC_0280.jpg
[/url]image share[/IMG] image share

Φώτη μεγειές φίλε το είχα δει στο μαγαζί το συγκεκριμένο,μιλάμε για "τρυπάρα" στην κυριολεξία η διάμετρος του

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τα brain κάνουν αυτό που υπόσχονται. Αν έχουν καλή περιφέρεια δηλαδή. Ούτε εγώ είμαι υπέρ τον πολύ σφιχτων συγκεντρωσεων και προτιμώ μια ωραία ισομερη κατανομή. Μακάρι να τα δοκιμάσουν οι φίλοι και να μας πουν την γνώμη τους

πολύ σφιχτων συγκεντρωσεων και προτιμώ μια ωραία ισομερη κατανομή
στο σκοπευτηριο είναι κανονας και ζητουμενο να εχουμε ισομερη κατανομή , στο κυνυγι όμως φιλε η γνωμη μου είναι το να εχουμε πιο καυτο κεντρο είναι καλυτερο , ειδικα για σπεσιαλ θηράματα όπως είναι ο λαγος που αν θυμαμαι καλά κυνηγας

Το μονο που σκεφτομαι ειναι το κουβαλημα του οπλου. Θελεις και ενα μουλαρι διπλα σου καθε φορα. Αλλα απο αποτελεσμα το περιμενω να σκιζει
Χιαστη πισω στη πλατη Παυλο....σιγα το πραγμα 5και κατι ψιλα εινα...τα 3-4κουτια φυσιγγια ειναι το προβλημα,ποσο να ζυγιζουν αραγε.xm.εκει θα σου πεση η μεση...αντε να βεις και φυσιγγιοθηκη μετα.xm.ισως να εχει καμια ο γνωστος Φιντελ απο τα πουρα του.sarcastic.

Παιδία μεσοβδόμαδα θα σας έχω φωτογραφίες από δοκιμές των brain εναντιων μαμά και carlson. Με το Benelli vinci για 3*. Επίσης μου στέλνει για δοκιμή το flush που είναι εξελιγμένο tula, θα δοκιμαστεί εναντιον του seminole speader. Αναμένεται αναλυτικό ρεπορτάζ :-)

Παιδία μεσοβδόμαδα θα σας έχω φωτογραφίες από δοκιμές των brain εναντιων μαμά και carlson. Με το Benelli vinci για 3*. Επίσης μου στέλνει για δοκιμή το flush που είναι εξελιγμένο tula, θα δοκιμαστεί εναντιον του seminole speader. Αναμένεται αναλυτικό ρεπορτάζ :)
Eλπιζω να κανεις καμια καλη γιατι τη προηγουμενη φορα ξεστραβωθηκαμε.....hair.πλακα κανω.βαλε και κανα περιοδικο για τη διατρηση.sarcastic.

Παιδία μεσοβδόμαδα θα σας έχω φωτογραφίες από δοκιμές των brain εναντιων μαμά και carlson. Με το Benelli vinci για 3*. Επίσης μου στέλνει για δοκιμή το flush που είναι εξελιγμένο tula, θα δοκιμαστεί εναντιον του seminole speader. Αναμένεται αναλυτικό ρεπορτάζ :)
Ωραίος ο Captain .cool.

στο σκοπευτηριο είναι κανονας και ζητουμενο να εχουμε ισομερη κατανομή , στο κυνυγι όμως φιλε η γνωμη μου είναι το να εχουμε πιο καυτο κεντρο είναι καλυτερο , ειδικα για σπεσιαλ θηράματα όπως είναι ο λαγος που αν θυμαμαι καλά κυνηγας
Μπορεί να έχεις και δίκιο Δημήτρη. Συν ότι με το ποιο καυτό κέντρο έχουμε και λίγα μέτρα παραπάνω

σε λίγο ανεβαίνουν τουφεκιές από Α5 anaconda !!!

Ρε Παυλο τι κανεις εκει.hair.θα παρω τηλ στο Αμερικα να σου παρουν πισω τα anaconda.yelling. ακου εκει tordo.hair.κανα φυσιγγι τις προκοπης δεν εχεις.hair.κριμας τα τσοκακια και αυτα που εχεις ξαπλα στο τραπεζι....

Back