Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Αν εισαι λιγο παθιασμενος με το συγκεκριμενο θεμα και ψαχνεις να βρεις το τελειο ( υποκειμενικο ) οι συνδιασμοι ειναι απειροι....hair. .sarcastic.
Εγώ αναφέρθηκα στην περίπτωση που θέλεις να βγάλεις συμπέρασμα για ένα μεμονωμένο που να ταιριάζει με τα άλλα δύο. Αλλιώς όπως ακριβώς το είπες. Μπαίνεις στη διαδικασία ενός ατέρμονου loop... :)

Να ξερατε τι μου εχετε κανη μονο να ξερατε..fiurius.Εχω ολη την αφροκρεμα απο τσοκ μπροστα μου , και δεν εχω χρονο να παω να ριξω 2 σμπαρα. Γαμω την τηχη μου γαμω..fiurius..evil.
Δουλεψε εσυ..το ενα τσοκ το δοκιμασε ο φιλος σου.sarcastic.

Η τελευταια μπορει να δουλεψει καλυτερα σε ποιο χοντρα,και στα 35 καλα πηγε το anaconda που μπορει και να το θεωρησουμε σαν 3αστρα,το kikcs θελει σιγουρα ποιο χοντρο σκαγιο.....τελικα ρε παιδι μου πολυ αλεζουαρ πεφτει τωρα τελευταια.sarcastic.
signomi pou mpeno etsi ala den krati8ika eprepe na exeis bali kai to patternmaster to black duck na dis sigritika apotelesmata pou gia mena einai to noumero 1 tsok frenou. opos eixe pi kai o stelios mastorou me tin maxius. eidika tora me ton kono. sta xontra skagia apo 5 kai kato ta patternmaster den pezonte...... to an 8a exeis apotixies 8a einei mono kai mono ka8ara apo skopefsi. kai pali signomi pou grafo etsi ala logo or8ografikon la8on kolaga na mpo mesa stis sizitisis sas. sas parakolou8o 2 xronia tora kai sixaritiria gia tis sizitisis sas pou kanete.

signomi pou mpeno etsi ala den krati8ika eprepe na exeis bali kai to patternmaster to black duck na dis sigritika apotelesmata pou gia mena einai to noumero 1 tsok frenou. opos eixe pi kai o stelios mastorou me tin maxius. eidika tora me ton kono. sta xontra skagia apo 5 kai kato ta patternmaster den pezonte...... to an 8a exeis apotixies 8a einei mono kai mono ka8ara apo skopefsi. kai pali signomi pou grafo etsi ala logo or8ografikon la8on kolaga na mpo mesa stis sizitisis sas. sas parakolou8o 2 xronia tora kai sixaritiria gia tis sizitisis sas pou kanete.
Φίλε Άκη καλώς όρισες στην παρέα! Χίλιες φορές να γράφεις ελληνικά και να κάνεις ορθογραφικά λάθη παρά να γράφεις σε greeklish! Να μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα και μακάρι να μείνεις στο φόρουμ και να μαθαίνουμε τα νέα σου :) Πέρασε αν θέλεις από εδώ http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-174 να μας πεις λίγα πράγματα παραπάνω για εσένα!

Καλησπέρα σας .
Πήγα στην εταιρεία που εμπορεύεται τα τσοκ BRAIN και γνωρίστηκα με τον κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο ιδρυτή της εν λόγω εταιρίας.
Πολύ ευγενής άνθρωπος και πρόθυμος να απαντήσει σε όλες μου τις απορίες.
Μου είπε κάποια πράγματα ενδιαφέροντα και σας τα μεταφέρω αυτούσια όσο μπορώ και θυμάμαι.

Καταρχάς μου συστήθηκε ως παλιός πρωταθλητής Ελλάδος στο σκητ και στο τράπ .
Με συμμετοχές στους ολυμπιακούς της Ατλάντας και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.
Είχε φτάσει 8ος στον κόσμο.
Εκπαιδευτής σκοποβολής και κυνηγός που έχει πάει σε 20 χώρες του κόσμου.
Ιδρυτής πολλών εταιριών και σύμβουλος επιχειρήσεων.
Είχε την αποκλειστική αντιπροσωπεία αρκετών επώνυμων εταιριών κυνηγετικών και σκοπευτικών όπλων.
Όπως PERAZZI , QUERINI , FABARM , WINCHESTER κλπ...
Πλούσιο είναι το βιογραφικό του.

Για το τσόκ μου είπε τα ίδια σχεδόν πράγματα που είπε ο Τόλης.
Να προσθέσω μόνο ότι μόνο το μηχάνημα που παράγει τα τσόκ του κόστισε μόνο 1 εκ. €.
Όλα εδώ στην Ελλάδα γίνονται.
φανταστείτε τι χρήμα έριξε ο άνθρωπος για όλο το στήσιμο.
παραγγελίες πάρα πολλές μέχρι του σημείου να έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα τσόκ.
Παράγγειλα ένα εγώ και το σημείωσε και από τι είδα είχε πάρα πολλές παραγγελίες και με έβαλε σε λίστα αναμονής το πρώτο 10ημερο του Οκτωβρίου.
Ομολογώ ότι είδα από κοντά τα εν λόγω τσόκ και εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής .
Μου είπε επίσης ότι 2 μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού προσπάθησαν να εξαγοράσουν την πατέντα του.
Του είπα για το φόρουμ μας και τον προέτρεψα να μας διαφωτίσει περισσότερο και μου αρνήθηκε ευγενικά , αλλά μου υποσχέθηκε ότι θα εμπλουτίσει το σαίτ του με περισσότερες πληροφορίες.
Αυτά είναι προς το παρόν και αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το προσθέσω.
γιωργο καλο το βιογραφικο του καλα ολα....αυτο που δεν κολλαει ειναι η λιστα αναμονης που σε εβαλε....εγω μπηκα στο σαιτ και μου γραφει σε αποθεμα...

Καλησπέρα στην παρέα,είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας.έχω στην κατοχή μου μια browning gold 71εκ με αυλό 18.7 και ενδιαφέρομαι για αγορά ενος τσοκ kicks..είμαι ανάμεσα στο high flyer και το vortex.Τουφεκάω απο 10-40μέτρα ποιο μου προτείνεται και σε τι συσφιξη?(προτιμάω το vortex λόγω non ported αλλα το φοβαμαι επειδή ειναι σχεδιασμένο για black loud μηπως δεν αποδιδει σε εμενα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδία μεσοβδόμαδα θα σας έχω φωτογραφίες από δοκιμές των brain εναντιων μαμά και carlson. Με το Benelli vinci για 3*. Επίσης μου στέλνει για δοκιμή το flush που είναι εξελιγμένο tula, θα δοκιμαστεί εναντιον του seminole speader. Αναμένεται αναλυτικό ρεπορτάζ :)
Είσαι ωραίος φίλε μου αλλά δεν παλεύεσαι.
Χαίρομαι που προσπαθείς να αποδείξεις κάποια πράγματα στην πράξη.
Αυτό μου άρεσε πολύ σε εσένα.
Ξέχασα να σας πω ότι τα τσόκ που είδα από κοντά ήταν crio plus.
Τα παλιά crio sport δεν είχε , του είχαν τελειώσει.
Όσον αφορά το tula που είδα μου έκανε εντύπωση ότι είχε τρία επίπεδα μέσα στο τσόκ.
Αναμένουμε εντυπώσεις σου από τις δοκιμές σου.
Θεωρώ όπως ομολογώ ότι για μένα μετράει η ουσία.
Δηλαδή να γεμίζει ο σάκος μου με θηράματα.

γιωργο καλο το βιογραφικο του καλα ολα....αυτο που δεν κολλαει ειναι η λιστα αναμονης που σε εβαλε....εγω μπηκα στο σαιτ και μου γραφει σε αποθεμα...

Νομίζω ότι είναι σχετικό αυτό που βλέπεις.
Παντού γίνεται αυτό το φαινόμενο με το αποθεματικό.
Το σαίτ δεν είναι , όπως και όλα τα σαϊτς κοντέρ να μεταβάλλεται αυτόματα το αποθεματικό.
Θέλει δουλειά για τις μεταβολές από προγραμματιστή.
Απαντώ πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα.

Τολι πιστευω οταν πας σκοπευτηριο για να συγκρινεις vinci- v3 να εχεις και κανα υπογλωσιο μαζι σου...
Είμαι συνηθισμένος από την Αφρικη αχαχα.
Όχι θα χω μόνο να συγκρινω τα όπλα....αλλά έχω και τα τσοκ ....αστα

Back