Και δυο hand made μην το ξεχνας....Kαι για να μην αδικω ολους τους υπολοιπους. Εχουμε και Müller χωρις πορτοπαραθυρα, Kicks με πορτοπαραθυρα συν ολα τα κλασσικα τυπου Briley, Trulock. Teague, Carlson klp.
Μετα τους Αμερικανους παιζει να ειμαστε ο λαος που ασχολειται περισσοτερο με τα τσοκ απο ολους τους αλλους
Μπραβο τολη καλες δοκιμες και καλοφορετα..... Αυτο με τα ανοιχτα κεντρα δεν μου πολυεκατσε καλα γιατι ψαχνω σιχτες συσφιξεις στο κεντρο τις οποιες δεν τις πηρα ουτε απο τα smoke.... Αν και τα γλυκοκοιταζα τα brain με βλεπω στον διευρυμενο αυλο να καταληγω στην δοκιμασμενη πατεντα της patternmasterΠαιδιά δοκιμή σήμερα με το brain fladsh,
Με μεσοταπο superkill ortyki στα 12,15,20 μέτρα....παιδιά κενταγε το τσοκακια...ειδικα στα 15 αλατιερα. Φωτογραφίες θα παραθεσω από το Σχιστό που φαίνεται πιο καλά ή αποτύπωση στην ώχρα.
Όσο αφορά τα πιο αραιά κέντρα εν σχέση με τα kicks πχ...ρε παιδιά εμείς θέλουμε έναν κύκλο 76cm που να είναι κέντημα στην επιθυμητή σύσφιξη...αν ήθελα απόσταση παραπάνω και πιο πυκνό κέντρο, θα εσφιγα τσοκ. Πιστεύω ότι από τις λίγες βολές που έχω ρίξει...είναι τσοκακια που σου επιτρέπουν να κάνεις σκοπευτικό λάθος...θα πέσει από και αν είναι στην περιφερεια.... περισσότερες δοκιμές σύντομα
Μια χαρα!!!γαι πειτε ρε παιδια εσεις οι γνωστες , για μπεκατσα με 61 εκ. καννη τι after market τσοκ θα μου προτεινετε; μου πεσε στα χερια ενα CARLSONS SKEET , θα μου κανει δουλεια? ευχαριστω
Βρε Κωστα, ερωτηση ..τα κεντρα τι τα θες ??? δηλ αν το πουλι εινια στο κεντρο στα π.χ. 35μ και φαει 5 σκαγια σε χαλαει παλι θα πεσει μια χαρα ...πρεπει να φαει 20???? και αν φαει 20 μπραβο , ΑΝ ομως στην ιδια βολη εισαι λιγο σκοπευτικα λαθος ...και φαει 2 ..τοτε τι ...παει τραυματισμενο ...ενω με το αλλο τσοκ παλι 5 θα ετρωγε και θα επεφτε!!!Μπραβο τολη καλες δοκιμες και καλοφορετα..... Αυτο με τα ανοιχτα κεντρα δεν μου πολυεκατσε καλα γιατι ψαχνω σιχτες συσφιξεις στο κεντρο τις οποιες δεν τις πηρα ουτε απο τα smoke.... Αν και τα γλυκοκοιταζα τα brain με βλεπω στον διευρυμενο αυλο να καταληγω στην δοκιμασμενη πατεντα της patternmaster
Τολη θα σου φανει παραξενο αλλα τα ανακοντα στην sx2 μου εδωσαν πιο πυκνη τουφεκια απο τα kicks τα οποια τα περιμενα πιο συγκεντρωτικα..... Απο πατερν εκτος απο το ανακοντα κοιταω και το code black....Βρε Κωστα, ερωτηση ..τα κεντρα τι τα θες ??? δηλ αν το πουλι εινια στο κεντρο στα π.χ. 35μ και φαει 5 σκαγια σε χαλαει παλι θα πεσει μια χαρα ...πρεπει να φαει 20???? και αν φαει 20 μπραβο , ΑΝ ομως στην ιδια βολη εισαι λιγο σκοπευτικα λαθος ...και φαει 2 ..τοτε τι ...παει τραυματισμενο ...ενω με το αλλο τσοκ παλι 5 θα ετρωγε και θα επεφτε!!!
Γνωμη μου ..αν θες μετρα ... γιατι να εχω 80% στα 36μ ..... με 3* ...... εεε δεν γινετε πως να το κανουμε αχαχαχα ...αν θες βαλε κανα γαλοπουλας - ΟΥΦΟ επανω και επιθεση
τωρα οσο αφορα τα patternmaster , αν μιλαμε για το anaconda ... δεν εχουν αυτο που ζητας , ΜΟΝΟ τα Kicks ειδα ετσι και γι αυτο τα εδωσα, και φιλος που εριξε μαζι μου ...γνωστης στο χωρο, το ιδιο ειπε .... μονο κεντρο = μη χρησιμο στο κυνηγι
Μπραβο τολη καλες δοκιμες και καλοφορετα..... Αυτο με τα ανοιχτα κεντρα δεν μου πολυεκατσε καλα γιατι ψαχνω σιχτες συσφιξεις στο κεντρο τις οποιες δεν τις πηρα ουτε απο τα smoke.... Αν και τα γλυκοκοιταζα τα brain με βλεπω στον διευρυμενο αυλο να καταληγω στην δοκιμασμενη πατεντα της patternmaster
Βρε Κωστα, ερωτηση ..τα κεντρα τι τα θες ??? δηλ αν το πουλι εινια στο κεντρο στα π.χ. 35μ και φαει 5 σκαγια σε χαλαει παλι θα πεσει μια χαρα ...πρεπει να φαει 20???? και αν φαει 20 μπραβο , ΑΝ ομως στην ιδια βολη εισαι λιγο σκοπευτικα λαθος ...και φαει 2 ..τοτε τι ...παει τραυματισμενο ...ενω με το αλλο τσοκ παλι 5 θα ετρωγε και θα επεφτε!!!
Γνωμη μου ..αν θες μετρα ... γιατι να εχω 80% στα 36μ ..... με 3* ...... εεε δεν γινετε πως να το κανουμε αχαχαχα ...αν θες βαλε κανα γαλοπουλας - ΟΥΦΟ επανω και επιθεση
τωρα οσο αφορα τα patternmaster , αν μιλαμε για το anaconda ... δεν εχουν αυτο που ζητας , ΜΟΝΟ τα Kicks ειδα ετσι και γι αυτο τα εδωσα, και φιλος που εριξε μαζι μου ...γνωστης στο χωρο, το ιδιο ειπε .... μονο κεντρο = μη χρησιμο στο κυνηγι
Τολη δεν κρατησα καθολου τα χαρτια απο τα μαμα τα τσοκ απο τις δοκιμες καθως επισης και τις δοκιμες που εγιναν με το smoke im στα 35 μετρα με την sx2.... Θα τις ξανακανω καποια στιγμη και θα στις στειλω και θα δεις πολλα..... Οπως αθλιες κατανομες σε επωνυμο ιταλικο φυσιγγι που θεωρείται απο τα πολυ καλαΚωστα στα 35μ στο πρασινο με οτι και να του ριξεις θα πεσει πατσαβουρι ...βαλε το φτωχο μαμα 3* και 4αρια 36γρμ σε μια σιλουετα σε χαρτονι (και με 6αρι πεφτει εκει ΑΝΕΤΑ) και να φαει λιγοτερα απο 10 σκαγια εγω χανω $100!!! Να μου ελεγες οτι θες μια καλυτερη βολη στα 45+ οκ να το καταλαβω .... ή ενα "πατενταρικο τσοκ, που να ειναι 2 νουμερα τσοκ σε 1 , πχ Muller Passing και ισως τα Brain ... και να χεις με 3* .... 2* κεντρο και 3* περιφερεια οφελιμο μεχρι τα 45-50 μετρα οκ ναι ....αλλα ρε Κωστα μη μιλαμε τωρα για 35μετρα σε πρασινο και να κοιταμε κεντρα και σουπερ τσοκ
Τολη δεν κρατησα καθολου τα χαρτια απο τα μαμα τα τσοκ απο τις δοκιμες καθως επισης και τις δοκιμες που εγιναν με το smoke im στα 35 μετρα με την sx2.... Θα τις ξανακανω καποια στιγμη και θα στις στειλω και θα δεις πολλα..... Οπως αθλιες κατανομες σε επωνυμο ιταλικο φυσιγγι που θεωρείται απο τα πολυ καλα