skyfall
Banned
IC ??????? ορτυκια κυνηγας ρε μαστορα ?? η το εργαλειο παει 100 % μπαλα και δεν ανοιγει με τιποτα ??

IC ??????? ορτυκια κυνηγας ρε μαστορα ?? η το εργαλειο παει 100 % μπαλα και δεν ανοιγει με τιποτα ??
Γιωργη 2,75*Τόλη, για να μην ψάχνω, αυτό το Brain TM σε τι ονομαστική σύσφιξη αντιστοιχεί;
Τόλη, για καμιά μπεκατσούλα, καλός είσαι ...
Να σε ευχαριστήσω και γω για την παρουσίαση. Ξέρω τι κόπος είναι αυτή η διαδικασία
Ωραίο το V3 αλλά από αυτά που βλέπω, τα anaconda δεν του πάνε. Αφήστε πάνω τα μαμά και πάρτε τα φυσίγγια. Μόνο ένα after market extra full θα του έβαζα.
Τόλη, για να μην ψάχνω, αυτό το Brain TM σε τι ονομαστική σύσφιξη αντιστοιχεί;
Πολύ ωραίο, πολύ κυνηγητικό για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις....Γιωργη 2,75*
Μα και το v3 δεν ήταν ανώτερο ρε φιλεΠολύ ωραίο, πολύ κυνηγητικό για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις....
Η vinci στα ψιλά 28άρια είναι φωτιά, στα 35γρ αρχίζει να ... "μπουκώνει" . Γνώμη μου έτσι, μπορεί να κάνω λάθος.![]()
Βρε Παυλο με όλα εριξα ...δες τις φωτό φίλε. Έχω σχόλιο σε κάθε φώτο. Ατσαλια δεν έχω ....και ούτε πρόκειται να ρίξω αχαχαΤολι φουλ μαμισιο εριξες? Αν οχι την επομενη μπορεις να ριξεις μια με ψιλα σκαγια, μια με χοντρα και μια με ατσαλινα?
Μα και το v3 δεν ήταν ανώτερο ρε φιλε
Αφιστετα αυτα τορα!!!!! και ριξτε σεβρεγμενους καταλογους να παρετε τα σκαγια. για εξεταση. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!!!!!! Τα αλλα ειναι για παιγνιδι.Ε όχι ρε φίλε, με 3* μαμά η V3 είναι νικήτρια στα 35γρ στα ίδια μέτρα.
Όσα δεν φτάνει η μαριωρή, τα κάνει κρεμαστάριαΑφιστετα αυτα τορα!!!!! και ριξτε σεβρεγμενους καταλογους να παρετε τα σκαγια. για εξεταση. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!!!!!! Τα αλλα ειναι για παιγνιδι.![]()
για τα πολύ ψηλωμένα παπιά
TL: Tight Long (10/10 mm / 0.040”)
TL: Tight Long (10/10 mm / 0.040”) πιστευω ΓιωργοΤόλη , είσαι άξιος των συγχαρητήριων μου για την αναλυτική σου παρουσίασή σου και σε ευχαριστούμε
που ξόδεψες κόπο και χρόνο και που τα έκανες όλα αυτά με μεράκι.
Να σου πω την αλήθεια , τα περίμενα τα αποτελέσματα μετά την σοβαρή συζήτηση που είχα με τον κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο.
Μέσα μου έλεγα μακάρι να πετύχει αυτή η πατέντα για την Ελλάδα μας.
Έχω παραγγείλει το TM: Tight Medium (6/10 mm / 0.024”) και σκέφτομαι να παραγγείλω άλλο ένα τσόκ για τα πολύ ψηλωμένα παπιά και είμαι ανάμεσα στο LR: Long Range (8/10 mm / 0.032”) ή TL: Tight Long (10/10 mm / 0.040”) .
Εσύ τι θα με συμβούλευες να πάρω;
Alter πρεπει μου φαινετε να κανεις ενα ταξιδακι στην αγρια δυση να δεις πως δοκιμαζουνε φυσιγγια και οπλαΠάντως, γνώμη μου είναι ότι σε όλα τα όπλα, τα δύσκολα στις συσφίξεις ξεκινούν από τα 2* και πάνω. Μέχρι και με τα 3* , για μένα πάντα, δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος με aftermarket τσοκ για κανένα όπλο. Όλο το ψάξιμο και όλο το "φαί" βρίσκεται από τα 2* και πάνω για όσους γουστάρουν να τουφεκάνε στις αποστάσεις που προορίζονται αυτά τα τσοκ....
Όσα δεν φτάνει η μαριωρή, τα κάνει κρεμαστάρια![]()
![]()