Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

IC ??????? ορτυκια κυνηγας ρε μαστορα ?? η το εργαλειο παει 100 % μπαλα και δεν ανοιγει με τιποτα ??
.very funny..very funny.Δημητρη, ορτικια δεν εχω κην . ποτε.Μαλον το δευτερο. δεν βλεπεις που ακομα και στα 60 βημ. δωκ. με 3*? κατσε να δω τη θα κανη και με το black bore. An θα πετηχενο προτα, με το γαλοτσοκ.Το ic το πηρα για κανα απογευματινο παπακι.;)

Τόλη, για καμιά μπεκατσούλα, καλός είσαι ... .sarcastic..yelling.
Να σε ευχαριστήσω και γω για την παρουσίαση. Ξέρω τι κόπος είναι αυτή η διαδικασία :confused:
Ωραίο το V3 αλλά από αυτά που βλέπω, τα anaconda δεν του πάνε. Αφήστε πάνω τα μαμά και πάρτε τα φυσίγγια. Μόνο ένα after market extra full θα του έβαζα.

Το Anaconda και το mid και το long ειναι περιπου 0.06 in πιο ανοιχτα απο τα μαμισια Μ και Φ. Παρολα αυτα ας μην ξεχναμε οτι ο πινακας αδικει παντα τα φρενατα καθοτι δεν σου δειχνει την πυκνοτητα τουφεκιας ανα μοναδα ογκου. Στο κυνηγι η διαφορα αυτη φαινεται πεντακαθαρα

Τόλη, για να μην ψάχνω, αυτό το Brain TM σε τι ονομαστική σύσφιξη αντιστοιχεί;
Γιωργη 2,75*
Πολύ ωραίο, πολύ κυνηγητικό για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις.... .well done.
Η vinci στα ψιλά 28άρια είναι φωτιά, στα 35γρ αρχίζει να ... "μπουκώνει" . Γνώμη μου έτσι, μπορεί να κάνω λάθος. :rolleyes:

Τολι φουλ μαμισιο εριξες? Αν οχι την επομενη μπορεις να ριξεις μια με ψιλα σκαγια, μια με χοντρα και μια με ατσαλινα?

Πολύ ωραίο, πολύ κυνηγητικό για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις.... .well done.
Η vinci στα ψιλά 28άρια είναι φωτιά, στα 35γρ αρχίζει να ... "μπουκώνει" . Γνώμη μου έτσι, μπορεί να κάνω λάθος. :rolleyes:
Μα και το v3 δεν ήταν ανώτερο ρε φιλε

Τολι φουλ μαμισιο εριξες? Αν οχι την επομενη μπορεις να ριξεις μια με ψιλα σκαγια, μια με χοντρα και μια με ατσαλινα?
Βρε Παυλο με όλα εριξα ...δες τις φωτό φίλε. Έχω σχόλιο σε κάθε φώτο. Ατσαλια δεν έχω ....και ούτε πρόκειται να ρίξω αχαχα

Ε όχι ρε φίλε, με 3* μαμά η V3 είναι νικήτρια στα 35γρ στα ίδια μέτρα.
Αφιστετα αυτα τορα!!!!! και ριξτε σεβρεγμενους καταλογους να παρετε τα σκαγια. για εξεταση. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!!!!!! Τα αλλα ειναι για παιγνιδι.;)

Πάντως, γνώμη μου είναι ότι σε όλα τα όπλα, τα δύσκολα στις συσφίξεις ξεκινούν από τα 2* και πάνω. Μέχρι και με τα 3* , για μένα πάντα, δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος με aftermarket τσοκ για κανένα όπλο. Όλο το ψάξιμο και όλο το "φαί" βρίσκεται από τα 2* και πάνω για όσους γουστάρουν να τουφεκάνε στις αποστάσεις που προορίζονται αυτά τα τσοκ.... :)

Αφιστετα αυτα τορα!!!!! και ριξτε σεβρεγμενους καταλογους να παρετε τα σκαγια. για εξεταση. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!!!!!! Τα αλλα ειναι για παιγνιδι.;)
Όσα δεν φτάνει η μαριωρή, τα κάνει κρεμαστάρια .yelling. .sarcastic.

Τόλη , είσαι άξιος των συγχαρητήριων μου για την αναλυτική σου παρουσίασή σου και σε ευχαριστούμε
που ξόδεψες κόπο και χρόνο και που τα έκανες όλα αυτά με μεράκι.
Να σου πω την αλήθεια , τα περίμενα τα αποτελέσματα μετά την σοβαρή συζήτηση που είχα με τον κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο.
Μέσα μου έλεγα μακάρι να πετύχει αυτή η πατέντα για την Ελλάδα μας.
Έχω παραγγείλει το TM: Tight Medium (6/10 mm / 0.024”) και σκέφτομαι να παραγγείλω άλλο ένα τσόκ για τα πολύ ψηλωμένα παπιά και είμαι ανάμεσα στο LR: Long Range (8/10 mm / 0.032”) ή TL: Tight Long (10/10 mm / 0.040”) .
Εσύ τι θα με συμβούλευες να πάρω;

Τόλη , είσαι άξιος των συγχαρητήριων μου για την αναλυτική σου παρουσίασή σου και σε ευχαριστούμε
που ξόδεψες κόπο και χρόνο και που τα έκανες όλα αυτά με μεράκι.
Να σου πω την αλήθεια , τα περίμενα τα αποτελέσματα μετά την σοβαρή συζήτηση που είχα με τον κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο.
Μέσα μου έλεγα μακάρι να πετύχει αυτή η πατέντα για την Ελλάδα μας.
Έχω παραγγείλει το TM: Tight Medium (6/10 mm / 0.024”) και σκέφτομαι να παραγγείλω άλλο ένα τσόκ για τα πολύ ψηλωμένα παπιά και είμαι ανάμεσα στο LR: Long Range (8/10 mm / 0.032”) ή TL: Tight Long (10/10 mm / 0.040”) .
Εσύ τι θα με συμβούλευες να πάρω;
TL: Tight Long (10/10 mm / 0.040”) πιστευω Γιωργο

Πάντως, γνώμη μου είναι ότι σε όλα τα όπλα, τα δύσκολα στις συσφίξεις ξεκινούν από τα 2* και πάνω. Μέχρι και με τα 3* , για μένα πάντα, δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος με aftermarket τσοκ για κανένα όπλο. Όλο το ψάξιμο και όλο το "φαί" βρίσκεται από τα 2* και πάνω για όσους γουστάρουν να τουφεκάνε στις αποστάσεις που προορίζονται αυτά τα τσοκ.... :)

Όσα δεν φτάνει η μαριωρή, τα κάνει κρεμαστάρια .yelling. .sarcastic.
Alter πρεπει μου φαινετε να κανεις ενα ταξιδακι στην αγρια δυση να δεις πως δοκιμαζουνε φυσιγγια και οπλα.yelling.ο πινακας ειναι καλος μονο για να περναμε την ωρα μας;)

συμφωνο Γιωργο το μαμα 3* της V3 ειναι πιο καλο ..αλλα δες και το 2,75 BRAIN στο συνολο vs μαμα V3

Συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο το V3, Τόλη, αλλά αυτά ρε φίλε γούστα είναι. Γενικά όταν κάνω συγκρίσεις μου αρέσει να τις κάνω με τα μαμά τσοκ.

Back