Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Βαση σχεδιασμου,πρεπει να φρεναρουν η τουλαχιστον να επιβραδυνουν αρκετα τον συγκεντρωτηρα.......
Ηθελα να παραθεσω το εξης ερωτημα,
Τα τσοκ kicks,patternmaster εχουν ως μυστικο επιτυχιας οτι ειναι τσοκ φρενου και βελτιωνουν την κατανομη και συναμα την αποδοση.
Ποια ειναι η φιλοσοφια των brain?οτι απλα συνδυαζουν 2 τσοκ σε ενα η εχουν και καποια ουσιαστικη βελτιωση εναντι των εργοστασιακων μας τσοκ.?
Συγχωρεστε με απλα δεν εχω καταλαβει ακομη το σκεπτικο τους και βρισκομαι σε αναζητηση βελτιωτικου τσοκ για την gold μου

Ηθελα να παραθεσω το εξης ερωτημα,
Τα τσοκ kicks,patternmaster εχουν ως μυστικο επιτυχιας οτι ειναι τσοκ φρενου και βελτιωνουν την κατανομη και συναμα την αποδοση.
Ποια ειναι η φιλοσοφια των brain?οτι απλα συνδυαζουν 2 τσοκ σε ενα η εχουν και καποια ουσιαστικη βελτιωση εναντι των εργοστασιακων μας τσοκ.?
Συγχωρεστε με απλα δεν εχω καταλαβει ακομη το σκεπτικο τους και βρισκομαι σε αναζητηση βελτιωτικου τσοκ για την gold μου
Απ ότι αναγράφει ο κατασκευαστής και απ ότι είδα εγώ στις σημερινές μου δοκιμές, λόγο του διπλού τσοκ φτιάχνει πολύ την κατανομή και σπάει τις συσσωματώσεις οπότε το 3* π.χ. είναι σε όλη την περιφέρεια του κυκλου 3* και όχι μόνο καλό κέντρο και πιο αραιή περιφέρεια με τυγχων τραυματισμούς στο θήραμά αν βρεθει σε άκρα τις περιφερειας

Απ ότι αναγράφει ο κατασκευαστής και απ ότι είδα εγώ στις σημερινές μου δοκιμές, λόγο του διπλού τσοκ φτιάχνει πολύ την κατανομή και σπάει τις συσσωματώσεις οπότε το 3* π.χ. είναι σε όλη την περιφέρεια του κυκλου 3* και όχι μόνο καλό κέντρο και πιο αραιή περιφέρεια με τυγχων τραυματισμούς στο θήραμά αν βρεθει σε άκρα τις περιφερειας
Πιστεύεις πως αξίζει η αγορά του η είναι προτιμότερο/αποτελεσματικότερο κάποιο τσοκ φρένου?

Μοιαζει με αναβιωση η παραλλαγη του tula choke.Εκεινο ειχε κυλινδρικο και μετα σφαιρικο τμημα η με την αναποδη διαταξη και τελειωμα σε στενωση.Αποστολη του, η εξαλειψη των συσσωματωσεων,που παρουσιαζονταν πιο πολυ σε φυσιγγια με μαλλινοταπα.Ως συνηθως,πρωτοποριακη ρωσσικη πατεντα.Νομιζω πως την πρωτοπαρουσιασε αθλητης του skeet,ονοματι Petrof ,σε ολυμπιακους αγωνες και.... σαρωσε ,πετυχαινοντας το απολυτο!("Κλεβω"απο τον Τομας:D)
Το συγχρονο δειχνει σχεδιαστικα, σαν δυο η τρεις κωνοι που μπαινουν ο ενας μεσα στον αλλο.Προφανως,δημιουργει στενωση απο μονο του,ισως και ανεξαρτητα απο τον αυλο του οπλου απο το οποιο χρησιμοποιηται.Δινει "ανασα" χωρου στα σκαγια και μετα,τα οδηγει παλι σε στενοτερο τμημα,μια η δυο φορες.Αυτη η χωροταξικη διαφορα,διασπα τυχον συσσωματωσεις και λογω εφαρμογης, του ευκαμπτου πλαστικου του κυαθιου,στα τοιχωματα του choke,πιστευω πως επιβραδυνει και το κυαθιο.Καπως ετσι το αντιλαμβανομαι.Ηθελα να δω την αποτελεσματικοτητα του και με φυσιγγια μαλλινοταπας η υποκαταστατου αυτης!
Μπορει να το δοκιμασει ο ενθουσιασμενος:)Τολης και να μας μεταφερει την εμπειρια του!
Οπως το συνηθιζει,αλλωστε!
Κατανομες,ακουω και βλεπω,οποτε ειμαι για...επενδυσεις!!!.sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Πιστεύεις πως αξίζει η αγορά του η είναι προτιμότερο/αποτελεσματικότερο κάποιο τσοκ φρένου?
Εμένα φίλε μ τα φορέματα kicks δεν μ άρεσαν. Τι να σε πω ...ήμουν carlson και ξέρω ψωμί... τώρα μου αρέσουν και αυτά εξίσου ...θα δείξει ή πράξη

Μοιαζει με αναβιωση η παραλλαγη του tula choke.Εκεινο ειχε κυλινδρικο και μετα σφαιρικο τμημα η με την αναποδη διαταξη και τελειωμα σε στενωση.Αποστολη του, η εξαλειψη των συσσωματωσεων,που παρουσιαζονταν πιο πολυ σε φυσιγγια με μαλλινοταπα.Ως συνηθως,πρωτοποριακη ρωσσικη πατεντα.Νομιζω πως την πρωτοπαρουσιασε αθλητης του skeet,ονοματι Petrof ,σε ολυμπιακους αγωνες και.... σαρωσε ,πετυχαινοντας το απολυτο!("Κλεβω"απο τον Τομας:D)
Το συγχρονο δειχνει σχεδιαστικα, σαν δυο η τρεις κωνοι που μπαινουν ο ενας μεσα στον αλλο.Προφανως,δημιουργει στενωση απο μονο του,ισως και ανεξαρτητα απο τον αυλο του οπλου απο το οποιο χρησιμοποιηται.Δινει "ανασα" χωρου στα σκαγια και μετα,τα οδηγει παλι σε στενοτερο τμημα,μια η δυο φορες.Αυτη η χωροταξικη διαφορα,διασπα τυχον συσσωματωσεις και λογο εφαρμογης, του ευκαμπτου πλαστικου του κυαθιου,στα τοιχωματα του choke,πιστευω πως επιβραδυνει και το κυαθιο.Καπως ετσι το αντιλαμβανομαι.Ηθελα να δω την αποτελεσματικοτητα του και με φυσιγγια μαλλινοταπας η υποκαταστατου αυτης!
Μπορει να το δοκιμασει ο ενθουσιασμενος:)Τολης και να μας μεταφερει την εμπειρια του!
Οπως το συνηθιζει,αλλωστε!
Κατανομες,ακουω και βλεπω,οποτε ειμαι για...επενδυσεις!!!.sarcastic..sarcastic.
Δεν έχω μαλινοταπο βρεεεεεεεεεε, μακάρι να είχα να ριχνα

Αν προσθεσουμε στο παιχνιδι και τα ΒΒΙς ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? Ε GEORGE??
Εκεί θεωρητικά δεν τα πάμε τόσο καλά, πάντα σύμφωνα με τον κατασκευαστή, δεν το έχω δοκιμάσει σε χαρτί.

Back