Τι τα θες εσύ ρε, που θα τα βάλεις, στο Robust;;;Καλόριχτα τα τσοκάκια παίδες, πωπωωω τι μου κάνετε.
κοίτα, μεταξύ μας, άμα πετύχει θα του στείλω και το δικό μου .buy..buy buy.Τετοια να του λες, και θα ανοιξει πασα μοναχος του
Ώπα, για λέγε, κώνους η και κάτι άλλο;To robust έχει μπει στην άκρη μέχρι να μαζευτούν φράγκα για custom κάνες
Ειχα ακούσει σε μια συζήτηση για οπλουργούς στην Ιταλία που φτιάχνουν κάννες από το 0 στα specs που θέλεις και χωρίς τρελό κόστος αναλογικά.Ώπα, για λέγε, κώνους η και κάτι άλλο;
Νομίζω πάντως ότι οι κάννες μας δεν έχουν πολύ "ψωμί" για να μπει μηχάνημα και να τις διευρύνειΕιχα ακούσει σε μια συζήτηση για οπλουργούς στην Ιταλία που φτιάχνουν κάννες από το 0 στα specs που θέλεις και χωρίς τρελό κόστος αναλογικά.
Το κακό είναι ότι έχει pitting στις θαλάμες πριν τον κώνο το δικό μου, αν φτιαχνόταν, αποχρωμίωση κώνο 4-2 σταθερό και δεν χρειάζεσαι άλλο όπλο, κατ εμέ φοβερή κατασκευή και ζύγισμα.
Οι γαλλικές έτσι είναι συνηθωςΝομίζω πάντως ότι οι κάννες μας δεν έχουν πολύ "ψωμί" για να μπει μηχάνημα και να τις διευρύνει
Όχι bill δεν έχουν αλλά εκεί είναι όλη η μαγεία σε αυτό το όπλο 76εκ και 3200 βάρος το δικό μου και με τέλειο ζύγισμα, κρίμα που είναι κακοποιημένο.hit.Νομίζω πάντως ότι οι κάννες μας δεν έχουν πολύ "ψωμί" για να μπει μηχάνημα και να τις διευρύνει
ρε φιλε το anaconda γιατι δεν το πουλας???όχι ποτέ όσα χρόνια κυνηγάω δεν έχω ρίξει διασποράς φυσίγγια