Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ώπα, για λέγε, κώνους η και κάτι άλλο;
Ειχα ακούσει σε μια συζήτηση για οπλουργούς στην Ιταλία που φτιάχνουν κάννες από το 0 στα specs που θέλεις και χωρίς τρελό κόστος αναλογικά.
Το κακό είναι ότι έχει pitting στις θαλάμες πριν τον κώνο το δικό μου, αν φτιαχνόταν, αποχρωμίωση κώνο 4-2 σταθερό και δεν χρειάζεσαι άλλο όπλο, κατ εμέ φοβερή κατασκευή και ζύγισμα.

Ειχα ακούσει σε μια συζήτηση για οπλουργούς στην Ιταλία που φτιάχνουν κάννες από το 0 στα specs που θέλεις και χωρίς τρελό κόστος αναλογικά.
Το κακό είναι ότι έχει pitting στις θαλάμες πριν τον κώνο το δικό μου, αν φτιαχνόταν, αποχρωμίωση κώνο 4-2 σταθερό και δεν χρειάζεσαι άλλο όπλο, κατ εμέ φοβερή κατασκευή και ζύγισμα.
Νομίζω πάντως ότι οι κάννες μας δεν έχουν πολύ "ψωμί" για να μπει μηχάνημα και να τις διευρύνει

Νομίζω πάντως ότι οι κάννες μας δεν έχουν πολύ "ψωμί" για να μπει μηχάνημα και να τις διευρύνει
Όχι bill δεν έχουν αλλά εκεί είναι όλη η μαγεία σε αυτό το όπλο 76εκ και 3200 βάρος το δικό μου και με τέλειο ζύγισμα, κρίμα που είναι κακοποιημένο.hit.
Ας μας μεταφέρουν γιατί βγήκαμε .off topic.

το έχω στην Α5 αλλά έχει κώνο η κάννη και γυάλισμα,,,μετράει ; πρωινό μαυρες / decoy / περπατητό και απογευματινο με αυτό το τσοκ,,,ένα για όλα που λένε

περσινές δοκιμές με διάφορα φυσίγγια όπως lambro tordo 32 / cheddite 32 / Πελεκυς του Πανά / Alectoris 33 κόκκινο με 26 βαθμούς

27 μέτρα
p_smoke_skeet_27.jpg

30 μέτρα
p_smoke_skeet_30.jpg

35 μέτρα
p_smoke_skeet__35.jpg

Back