Καλά βραδυνά καψιματα Κώστα . Εχω μια ερώτηση σχετικά με τα τσοκ τις afinityΝα ευχαριστήσω το φιλο μενιο για το τσοκακι.....λοιπόν νεο υλικο νεες δοκιμες και ευχομαι να βγεις ανταξιο των προσδοκιών......
Αισθάνομαι τυχερός που θα το δοκιμάσω κι εγώ.....Να ευχαριστήσω το φιλο μενιο για το τσοκακι.....λοιπόν νεο υλικο νεες δοκιμες και ευχομαι να βγεις ανταξιο των προσδοκιών......
Πατρίδα εννοειται οτι θα δοκιμασεις το αλλο που ειναι για την sx......Αισθάνομαι τυχερός που θα το δοκιμάσω κι εγώ.....
Πατρίδα εύχομαι να ειναι αυτό που έψαχνες και να το ευχαριστηθείς.
Φοραει crio plus....καποιες εταιρειες βγαζουν τσοκακια crio plus- optima plus ιδιο σπείρωμα αλλα λογω διαφορετικου αυλου αλλαζει και η πραγματική συσφιξη του τσοκ.....Καλά βραδυνά καψιματα Κώστα . Εχω μια ερώτηση σχετικά με τα τσοκ τις afinity
Τελικα φοράει τα optima plus ή τα crio plus.Την εχει ενα φιλαράκι και τις φοράει τα crio
Κώστα καλόριχτο ....Να ευχαριστήσω το φιλο μενιο για το τσοκακι.....λοιπόν νεο υλικο νεες δοκιμες και ευχομαι να βγεις ανταξιο των προσδοκιών......
Κώστα καλές τουφεκιές με το τσοκάκι. Κοντά μακριά είσαι κομπλέ.......Να ευχαριστήσω το φιλο μενιο για το τσοκακι.....λοιπόν νεο υλικο νεες δοκιμες και ευχομαι να βγεις ανταξιο των προσδοκιών......
Ωραια πραγματατικια βλεπω Κωστα....γρηγορα δοκιμη με 6αρια στα 30 μετραΝα ευχαριστήσω το φιλο μενιο για το τσοκακι.....λοιπόν νεο υλικο νεες δοκιμες και ευχομαι να βγεις ανταξιο των προσδοκιών......
Θα δοκιμαστει γρηγορη αλλα θεωρω οτι τα 30 μετρα ειναι ταβανι για αυτη την συσφιξη που εχει.....Ωραια πραγματατικια βλεπω Κωστα....γρηγορα δοκιμη με 6αρια στα 30 μετρα
Μα ρε φιλε εκει θελει δοκιμη στο ταβανι....που θα το δοκιμασεις στα 15!!!!!για ορτικια θα πας;για το κυνηγι που το θελεις πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια αξιοπρεπη ντουφεκια στα 30 γιατι δεν ξερεις ποτε που θα σκασουν τα πουλιααλλιως 4αστρα και τα μυαλα στα καγκελαΘα δοκιμαστει γρηγορη αλλα θεωρω οτι τα 30 μετρα ειναι ταβανι για αυτη την συσφιξη που εχει.....
Συμφωνω απολυτα....αυτο το τσοκακι το πηρα για απογευματινο κυνηγι οπου τα πουλια ερχονται κοντα πολυ κοντα.....θα το δουμε και στην πραξη.....Μα ρε φιλε εκει θελει δοκιμη στο ταβανι....που θα το δοκιμασεις στα 15!!!!!για ορτικια θα πας;για το κυνηγι που το θελεις πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια αξιοπρεπη ντουφεκια στα 30 γιατι δεν ξερεις ποτε που θα σκασουν τα πουλιααλλιως 4αστρα και τα μυαλα στα καγκελα
Ρε πουστη μου που ειναι αυτα τα μαγικα μερη που ερχονται τοσο κοντα τα πουλια....εμεις ακομα και τα απογευματα ντουφεκαμε στο οριο του τεσσεραΣυμφωνω απολυτα....αυτο το τσοκακι το πηρα για απογευματινο κυνηγι οπου τα πουλια ερχονται κοντα πολυ κοντα.....θα το δουμε και στην πραξη.....
Εγω απογευματινα τουφεκαω ουτε στο οριο του αρνητικου....απο 5 εως 25......μπαλαααααα ολαααα.....χαχαχαχαχα....εχω την ενρυπωση οτι το bell θα κενταει.....Ρε πουστη μου που ειναι αυτα τα μαγικα μερη που ερχονται τοσο κοντα τα πουλια....εμεις ακομα και τα απογευματα ντουφεκαμε στο οριο του τεσσερα
Καλοριζικο,καλοριχτο Κωστα!Να ευχαριστήσω το φιλο μενιο για το τσοκακι.....λοιπόν νεο υλικο νεες δοκιμες και ευχομαι να βγεις ανταξιο των προσδοκιών......