Υπάρχει σημαντική διαφορά στη βλητικη απόδοση στα φρένου ανάλογα την πατεντα.Τσόκ φρένου ειναι ; τι το ιδιαιτερο εχει ;
Υπάρχει σημαντική διαφορά στη βλητικη απόδοση στα φρένου ανάλογα την πατεντα.Τσόκ φρένου ειναι ; τι το ιδιαιτερο εχει ;
Ναι... Τουλαχιστον σε 2-3 οπλα που εχω δει εγω...Καλησπερα καλη κυνηγετικη χρονια παντα με ασφαλεια.. Τα trulock της supersport βγαζουν ποιοτικοτερη τουφεκια απο τα απλα crio ckoke benelli;
Ναι ειναι πιο καλα...κιταξε εαν θελεις στις βλιτικες δοκιμες σελ. 166 εχω καποιες τουφεκιες με τa τσοκ της supesport αλλα πανω σε σπειρωμα mobile...Καλησπερα καλη κυνηγετικη χρονια παντα με ασφαλεια.. Τα trulock της supersport βγαζουν ποιοτικοτερη τουφεκια απο τα απλα crio ckoke benelli;
Μα το εχουμε πει....το kickaki κανει τα μπενελι όπλα..... ΧαχαχαχαχαχαΠάλι εδώ είμαστε παιδιά...Αυτή τη φορά μετά από πέντε μέρες κουμπωμενο το kicks smoke crio plus 0.30 που πέρυσι δεν πρόλαβα να κυνηγήσω...συμπέρασμα ...τι τσοκ συγχωρέστε τη γλώσσα μου αλλά γαμει και δέρνει....28 γρ ζαραλης sporting και πουλιά με δύο μέρες προσκοπευση σε εκτός ορίων βολές μέχρι τώρα ξερά σαν κούτσουρα...Ένα φτερουγατο δεν υπήρξε...αν έβαζες το πουλί μέσα στα σκάγια ήταν απλά νεκρό...ακόμη και σε πολύ μακρινές βολές...δηλώνω εντυπωσιασμένος και περιμένω να δω στο υδροβιο τι εκπλήξεις μου επιφυλάσσει....
Τα κάνει λέει...οι δυνατότητες του όπλου ξεπερνάνε κάθε μου προσδοκία παιδιά...Είναι εξωφρενικά τα πράγματα που είδα ...βολές στα 60 μέτρα ???πέραν κάθε προσδοκίας...Μα το εχουμε πει....το kickaki κανει τα μπενελι όπλα..... Χαχαχαχαχαχα
Μα το εχουμε πει....το kickaki κανει τα μπενελι όπλα..... Χαχαχαχαχαχα
Βαλε πιο μεγαλο στοχαστρο ρε......βιδωθηκε και το απογευμα θεου θελοντος εχει δοκιμες........
επειδη το buck το ειχα και εγω....ειναι τσοκακι που δουλευει με δραμια και αν βαλεις σκαγια μονο χοντρα νουμερα...τα ψιλα στις δοκιμες που εκανα τα σκορπαει....Γεια σας κι απο εμενα εχω μια remington 1100 G3 και κυνηγαω τα παντα εκτος απο αγριοχοιρο, εχω ενα muller ufo και ενα kicks buck kicker LF τα οποια χρησιμοποιω σε ολα τα κυνηγια μου και με ολα τα νουμερα σκαγιων. Εχω κανει καποιες δοκιμες και με ψιλα και με χοντρα σκαγια και παρατηρησα μικρες διαφορες αναμεσα τους σε αποστασεις μεχρι 65 μετρα, το kicks το αγορασα αφου τελειωσε το κυνηγι περυσι και δεν το εχω κυνηγησει ακομα εκτος απο την πρωτη μερα στα τρυγονια με πολυ θετικες εντυπωσεις. Πηρα το buck kicker και οχι το smoke επειδη ειναι μαυρο χρωμα και πιστευω οτι δεν θα εχει διαφορα στην αποδοση με το smoke.
Ε ναι αφου ηθελα να ειναι μαυρο, εχω ριξει βεβαια και δραμια με το ufo και με το kicks και ειχαν ακριβως την ιδια αποδοση. Το κακο ειναι αν μπορω να το πω κακο οτι εχουν πολυ μικρη διαφορα σε ολες τις δοκιμες και δεν ξερω ποιο να κρατησω.xm. το kicks εχει σιγουρα αλλες κατανομες, δηλαδη μικρες ομαδουλες σκαγιων αλλα οπως διαβασα στις δοκιμες που εχουν κανει πολλα παιδια δεν ειναι κατι κακο.Alex πήρες το kicks buck kicker LF και το έχεις για τρυγόνια για κατάλαβα λάθος
εγώ πήρα το smoke και ρίχνω δράμια και εσύ πήρες το kicks buck kicker LF που ειναι για δραμια και ρίχνεις σκαγια ...
ωραίος
Δεν παρατηρησα και τετοιο φιλε μου ουτε το ufo μου σκορπαει τα ψιλα σκαγια, ισως ειναι θεμα οπλου δεν ξερωεπειδη το buck το ειχα και εγω....ειναι τσοκακι που δουλευει με δραμια και αν βαλεις σκαγια μονο χοντρα νουμερα...τα ψιλα στις δοκιμες που εκανα τα σκορπαει....
εχεις δοκιμες σε χαρτονια με ψιλα σκαγια με το ufo kai το kicks στα 60+ μετρα?Δεν παρατηρησα και τετοιο φιλε μου ουτε το ufo μου σκορπαει τα ψιλα σκαγια, ισως ειναι θεμα οπλου δεν ξερω
Δεν εχω κρατησει γιατι δεν ριχνω σε πινακα και τα χαρτονια ειναι 60×60 και πολυ σπανια 1×1, οταν αγορασω φυσιγγια θα κανω μια δοκιμη γιατι τωρα εχω μονο tordo no9 που το θεωρω απαραδεκτο. Περυσι παντως στις τσιχλες ειχα μονιμα πανω το ufo και στο περπατητο και στο καρτερι, μπορει να ειναι λαθος επιλογη αλλα γενικα εχω τρελα με τα σφικτα τσοκ και πολυ σπανια αλλαζω τσοκ. Ακομα και στις μπεκατσες με το ufo πηγαινα αλλα ετυχε να χαλασω 3-4 πουλια που ηταν κοντα.εχεις δοκιμες σε χαρτονια με ψιλα σκαγια με το ufo kai το kicks στα 60+ μετρα?
ωραια....καποια στιγμη οταν μπορεσεις κανε μια δοκιμη με ψιλα σκαγια σε μακρινες βολες να δουμε συμπεριφορα του ufo....Δεν εχω κρατησει γιατι δεν ριχνω σε πινακα και τα χαρτονια ειναι 60×60 και πολυ σπανια 1×1, οταν αγορασω φυσιγγια θα κανω μια δοκιμη γιατι τωρα εχω μονο tordo no9 που το θεωρω απαραδεκτο. Περυσι παντως στις τσιχλες ειχα μονιμα πανω το ufo και στο περπατητο και στο καρτερι, μπορει να ειναι λαθος επιλογη αλλα γενικα εχω τρελα με τα σφικτα τσοκ και πολυ σπανια αλλαζω τσοκ. Ακομα και στις μπεκατσες με το ufo πηγαινα αλλα ετυχε να χαλασω 3-4 πουλια που ηταν κοντα.