Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

βιδωθηκε και το απογευμα θεου θελοντος εχει δοκιμες........
4ClNaZK.jpg

Μα ρε φιλε εκει θελει δοκιμη στο ταβανι....που θα το δοκιμασεις στα 15!!!!!για ορτικια θα πας;για το κυνηγι που το θελεις πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια αξιοπρεπη ντουφεκια στα 30 γιατι δεν ξερεις ποτε που θα σκασουν τα πουλια;)αλλιως 4αστρα και τα μυαλα στα καγκελα[/

Εγω ρε παιδια την ανάποδη καμπάνα Την δοκιμάζω στα 20 μέτρα μιας και για εκει θεωρώ οτι προορίζεται ! Εαν τωρα σου εχει αξιόλογες συγκεντρώσεις στα 30 35 μέτρα τοτε μαλλον δεν ειναι ανάποδη καμπάνα αλλα 4 !

Θα ρίξεις σε πίνακα ;εαν ναι ειμαι πολυ περίεργος να δω σε σχεςη με το μαμά 5 που εχεις !
θα ριξω σε χαρτονια 1χ1 αλλα το μαμα δεν το εχω μαζι σημερα.....θα κρατησω τις δοκιμες και θα ξαναριξω και με το μαμα 5 να δωτις διαφορες....

θα ριξω σε χαρτονια 1χ1 αλλα το μαμα δεν το εχω μαζι σημερα.....θα κρατησω τις δοκιμες και θα ξαναριξω και με το μαμα 5 να δωτις διαφορες....
Φίλε μου να κανεις βολές στο χαρτόνι και να εχεις και το μαμά 5 την ίδια μέρα με τα ίδια φυσίγγια με τις ίδιες θερμοκρασίες ώστε να μην αδικήσεις κάποιο απο τα δυο Τσόκ

comp n choke και kicks ειναι πατερας και υιος
αν ψηνεσαι και θες καποιον να μοιρασεις τα μεταφορικα ειμαι μεσα και εγω:)
Χρεωνουν 36 δολλαρια μεταφορικα....το θεμα ειναι τι θα φαμε εδω ελλαδα στο τελωνειο....αν ειμαστε τυχεροι θα χρεωθουμε 33 ευρω συνολο
Θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα μια συγκριρη μεταξυ αυτου και του kicks smoke με ιδια συσφιξη,φυσιγγια κλπ.
Ειναι μπροστά το comp.....

Χρεωνουν 36 δολλαρια μεταφορικα....το θεμα ειναι τι θα φαμε εδω ελλαδα στο τελωνειο....αν ειμαστε τυχεροι θα χρεωθουμε 33 ευρω συνολο

Ειναι μπροστά το comp.....
Επειδη εχω δει τι κανει το Kicks,μονο αν το δω στη πραξη θα το πιστεψω...γιατι λες πως ειναι μπροστα τα comp-n,εχεις δει καποια δοκιμη,εχεις ακουσει κατι απο καποιον?

Με τρωει ο πισινος μου δεν γινεται.....
Ρε Κωστα τη κοιτας αυτα τα γαλοτσοκ....αυτα ειναι για ντουφεκιες πιτσα και μαλιςτα ατομικη.sarcastic.περιμενε να μαζευτουμε τωρα τον οκτωμβρη να δεις ντουφεκιες πιτσας απο ενα τετειο τσοκ που εφερε ενα φιλαρακι περσι.banana.πολλλλλυ εξηδικευμενο ομως...ειναι μονο για χοντρο passing σε αποστασεις που αλλες φορες απλα θα τα κοιτουσες.fff.να εισαι ανετος να εχεις ποτισει τον εγκεφαλο σου 3-4 τσιπουρακια για χαλαρωμα και να βλεπεις να πεφτουν απο καπου εκει πανω.....buy buy..buy buy.

Ρε Κωστα τη κοιτας αυτα τα γαλοτσοκ....αυτα ειναι για ντουφεκιες πιτσα και μαλιςτα ατομικη.sarcastic.περιμενε να μαζευτουμε τωρα τον οκτωμβρη να δεις ντουφεκιες πιτσας απο ενα τετειο τσοκ που εφερε ενα φιλαρακι περσι.banana.πολλλλλυ εξηδικευμενο ομως...ειναι μονο για χοντρο passing σε αποστασεις που αλλες φορες απλα θα τα κοιτουσες.fff.να εισαι ανετος να εχεις ποτισει τον εγκεφαλο σου 3-4 τσιπουρακια για χαλαρωμα και να βλεπεις να πεφτουν απο καπου εκει πανω.....buy buy..buy buy.
Βρε γρηγορη αυτο το βιντεο παρουσίασης.... Εγω γλυκοκοιταω στα waterfowl που εχει το passing το οποίο το δινει απο 30 εως 60.....χαχαχαχα

Επειδη εχω δει τι κανει το Kicks,μονο αν το δω στη πραξη θα το πιστεψω...γιατι λες πως ειναι μπροστα τα comp-n,εχεις δει καποια δοκιμη,εχεις ακουσει κατι απο καποιον?
Τα εχει δημητρη αυτος που μου εφτιαξε τον κωνο ο οποιος κατεληξε σε αυτα μετα από πολλές δοκιμες με πολλα τσοκακια....

Τα εχει δημητρη αυτος που μου εφτιαξε τον κωνο ο οποιος κατεληξε σε αυτα μετα από πολλές δοκιμες με πολλα τσοκακια....
Το θεμα ειναι να δουμε και εμεις οι υπολοιποι τι κανουν αυτα τα τσοκακια...εγω προσωπικα εχω αποψη μονο για το kicks στη προκειμενη...

ρε κωστα για ονομα. ειπαμε για τουφεκιες στα ορια αλλα εσυ το μαμηκες. αλλαξε ρε φιλε τον τιτλο σε τουφεκιες στη στρατοσφαιρα. μαλλον τα πουλια των κερκυραιων εχεις βαλει στο ματι απο απεναντι δεν εξηγειται αλλιως
ha haaa

ρε κωστα για ονομα. ειπαμε για τουφεκιες στα ορια αλλα εσυ το μαμηκες. αλλαξε ρε φιλε τον τιτλο σε τουφεκιες στη στρατοσφαιρα. μαλλον τα πουλια των κερκυραιων εχεις βαλει στο ματι απο απεναντι δεν εξηγειται αλλιως
ha haaa
Ετσι και αλλιως τα ιδια πουλια ντουφεκαμε;);)

Back