Μα ρε φιλε εκει θελει δοκιμη στο ταβανι....που θα το δοκιμασεις στα 15!!!!!για ορτικια θα πας;για το κυνηγι που το θελεις πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια αξιοπρεπη ντουφεκια στα 30 γιατι δεν ξερεις ποτε που θα σκασουν τα πουλιααλλιως 4αστρα και τα μυαλα στα καγκελα[/
Θα ρίξεις σε πίνακα ;εαν ναι ειμαι πολυ περίεργος να δω σε σχεςη με το μαμά 5 που εχεις !βιδωθηκε και το απογευμα θεου θελοντος εχει δοκιμες........
θα ριξω σε χαρτονια 1χ1 αλλα το μαμα δεν το εχω μαζι σημερα.....θα κρατησω τις δοκιμες και θα ξαναριξω και με το μαμα 5 να δωτις διαφορες....Θα ρίξεις σε πίνακα ;εαν ναι ειμαι πολυ περίεργος να δω σε σχεςη με το μαμά 5 που εχεις !
Φίλε μου να κανεις βολές στο χαρτόνι και να εχεις και το μαμά 5 την ίδια μέρα με τα ίδια φυσίγγια με τις ίδιες θερμοκρασίες ώστε να μην αδικήσεις κάποιο απο τα δυο Τσόκθα ριξω σε χαρτονια 1χ1 αλλα το μαμα δεν το εχω μαζι σημερα.....θα κρατησω τις δοκιμες και θα ξαναριξω και με το μαμα 5 να δωτις διαφορες....
Θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα μια συγκριρη μεταξυ αυτου και του kicks smoke με ιδια συσφιξη,φυσιγγια κλπ.Με τρωει ο πισινος μου δεν γινεται.....
Χρεωνουν 36 δολλαρια μεταφορικα....το θεμα ειναι τι θα φαμε εδω ελλαδα στο τελωνειο....αν ειμαστε τυχεροι θα χρεωθουμε 33 ευρω συνολοcomp n choke και kicks ειναι πατερας και υιος
αν ψηνεσαι και θες καποιον να μοιρασεις τα μεταφορικα ειμαι μεσα και εγω
Ειναι μπροστά το comp.....Θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα μια συγκριρη μεταξυ αυτου και του kicks smoke με ιδια συσφιξη,φυσιγγια κλπ.
Επειδη εχω δει τι κανει το Kicks,μονο αν το δω στη πραξη θα το πιστεψω...γιατι λες πως ειναι μπροστα τα comp-n,εχεις δει καποια δοκιμη,εχεις ακουσει κατι απο καποιον?Χρεωνουν 36 δολλαρια μεταφορικα....το θεμα ειναι τι θα φαμε εδω ελλαδα στο τελωνειο....αν ειμαστε τυχεροι θα χρεωθουμε 33 ευρω συνολο
Ειναι μπροστά το comp.....
Ρε Κωστα τη κοιτας αυτα τα γαλοτσοκ....αυτα ειναι για ντουφεκιες πιτσα και μαλιςτα ατομικηπεριμενε να μαζευτουμε τωρα τον οκτωμβρη να δεις ντουφεκιες πιτσας απο ενα τετειο τσοκ που εφερε ενα φιλαρακι περσι.banana.πολλλλλυ εξηδικευμενο ομως...ειναι μονο για χοντρο passing σε αποστασεις που αλλες φορες απλα θα τα κοιτουσεςνα εισαι ανετος να εχεις ποτισει τον εγκεφαλο σου 3-4 τσιπουρακια για χαλαρωμα και να βλεπεις να πεφτουν απο καπου εκει πανω.....buy buy..buy buy.Με τρωει ο πισινος μου δεν γινεται.....
Βρε γρηγορη αυτο το βιντεο παρουσίασης.... Εγω γλυκοκοιταω στα waterfowl που εχει το passing το οποίο το δινει απο 30 εως 60.....χαχαχαχαΡε Κωστα τη κοιτας αυτα τα γαλοτσοκ....αυτα ειναι για ντουφεκιες πιτσα και μαλιςτα ατομικηπεριμενε να μαζευτουμε τωρα τον οκτωμβρη να δεις ντουφεκιες πιτσας απο ενα τετειο τσοκ που εφερε ενα φιλαρακι περσι.banana.πολλλλλυ εξηδικευμενο ομως...ειναι μονο για χοντρο passing σε αποστασεις που αλλες φορες απλα θα τα κοιτουσεςνα εισαι ανετος να εχεις ποτισει τον εγκεφαλο σου 3-4 τσιπουρακια για χαλαρωμα και να βλεπεις να πεφτουν απο καπου εκει πανω.....buy buy..buy buy.
Τα εχει δημητρη αυτος που μου εφτιαξε τον κωνο ο οποιος κατεληξε σε αυτα μετα από πολλές δοκιμες με πολλα τσοκακια....Επειδη εχω δει τι κανει το Kicks,μονο αν το δω στη πραξη θα το πιστεψω...γιατι λες πως ειναι μπροστα τα comp-n,εχεις δει καποια δοκιμη,εχεις ακουσει κατι απο καποιον?
Το θεμα ειναι να δουμε και εμεις οι υπολοιποι τι κανουν αυτα τα τσοκακια...εγω προσωπικα εχω αποψη μονο για το kicks στη προκειμενη...Τα εχει δημητρη αυτος που μου εφτιαξε τον κωνο ο οποιος κατεληξε σε αυτα μετα από πολλές δοκιμες με πολλα τσοκακια....
Συμφωνω μαζι σου........θα δουμε δοκιμες κάποια στιγμη.....Το θεμα ειναι να δουμε και εμεις οι υπολοιποι τι κανουν αυτα τα τσοκακια...εγω προσωπικα εχω αποψη μονο για το kicks στη προκειμενη...
Ετσι και αλλιως τα ιδια πουλια ντουφεκαμερε κωστα για ονομα. ειπαμε για τουφεκιες στα ορια αλλα εσυ το μαμηκες. αλλαξε ρε φιλε τον τιτλο σε τουφεκιες στη στρατοσφαιρα. μαλλον τα πουλια των κερκυραιων εχεις βαλει στο ματι απο απεναντι δεν εξηγειται αλλιως
ha haaa
Τσόκ φρένου ειναι ; τι το ιδιαιτερο εχει ;Με τρωει ο πισινος μου δεν γινεται.....
Ναι wad stripping chokeΤσόκ φρένου ειναι ; τι το ιδιαιτερο εχει ;