Θα κανω για να αποφασισω και ποιο θα κρατησω απο τα δυοωραια....καποια στιγμη οταν μπορεσεις κανε μια δοκιμη με ψιλα σκαγια σε μακρινες βολες να δουμε συμπεριφορα του ufo....
Θα κανω για να αποφασισω και ποιο θα κρατησω απο τα δυοωραια....καποια στιγμη οταν μπορεσεις κανε μια δοκιμη με ψιλα σκαγια σε μακρινες βολες να δουμε συμπεριφορα του ufo....
σε τι σπειρωμα τα εχεις?Θα κανω για να αποφασισω και ποιο θα κρατησω απο τα δυο
Probore που ειναι λιγο σπανιο οπως εχω καταλαβεισε τι σπειρωμα τα εχεις?
Γεια σας κι απο εμενα εχω μια remington 1100 G3 και κυνηγαω τα παντα εκτος απο αγριοχοιρο, εχω ενα muller ufo και εν
καθολου σπανιο. ολες οι εταιρειες βγαζουν σε probore. τα rem chokes τεινουν να γινουν πιο σπανιαProbore που ειναι λιγο σπανιο οπως εχω καταλαβει
ΦΙΛΕ δεν ξέρω για το Τσόκ, ομως για τα Φυσσιγγια του Ζαραλή (PRINCE) απο Θεσσαλονικη και εχω την καλύτερη γνώμη και εχω ακούσει και πολύ καλα λόγια.Πάλι εδώ είμαστε παιδιά...Αυτή τη φορά μετά από πέντε μέρες κουμπωμενο το kicks smoke crio plus 0.30 ...συμπέρασμα ...τι τσοκ συγχωρέστε τη γλώσσα μου αλλά γαμει και δέρνει....28 γρ ζαραλης sporting και πουλιά με δύο μέρες προσκοπευση σε εκτός ορίων βολές μέχρι τώρα ξερά σαν κούτσουρα...Ένα φτερουγατο δεν υπήρξε...αν έβαζες το πουλί μέσα στα σκάγια ήταν απλά νεκρό...ακόμη και σε πολύ μακρινές βολές...δηλώνω εντυπωσιασμένος και περιμένω να δω στο υδροβιο τι εκπλήξεις μου επιφυλάσσει....
φιλε αλεξ θα σου στειλω το μειλ μου και στειλε μου τις φωτο να στις ανεβασωΕκανα καποιες δοκιμες σημερα αλλα με χαλια χαρτονια που πηρα απο την δουλεια, ηταν σκουρο χρωμα και διασταση 70×70 αλλα τουλαχιστον αποφασισα οτι θα κρατησω το kicks. Φωτο δεν ξερω να βαλω αλλα εριξα και tordo 9αρια για τον φιλο Grieko13 για να δει στα 61 μετρα τι γινεται με το ufo και το kicks στα ψιλα σκαγια.
ειναι πολλα τα μετρα αλεξ.....και παλι καλα να λες......Εγχαριστω Κωστα, αν και τα χαρτονια ειναι αθλια και 61 μετρα που ειναι παρα πολλα, καποιο συμπερασμα θα βγει πιστευω. Παντως εχω παρει τσιχλες σε τετοια αποσταση με το ufo αλλα με τα f2 no8 που ειναι συγκεντρωτικο φυσιγγι, οχι οτι ριχνω τοσο μακρια συνεχεια αλλα αν εχω κεφια κανω πειραματα
τα βρήκα σε ένα μαγαζί με είδη αλιείας τυχαία, δε ρώτησα τιμή. εσείς τι τιμή τα βρίσκετε; και αν ξέρετε με τι γεμίζονται, ευχαριστώ..Το Vespa 32 gr. στην τσίχλα ειναι το αγαπημένο μου συγκρίνοντας το κάθε χρονο με διάφορα αλλα ειτε φίλων που κυνηγάμε μαζι ειτε που παίρνω μετά καλα σχόλια συναδέλφων.
Φίλε Αλέξανδρε νομίζω ότι σε αυτά τα μέτρα η τσίχλα για να πέσει θέλει πολύ τύχη!! Για πάπια το συζητάω με ιδιογόμωση. Άποψη μου πάντα!! Να είσαι καλά πάντως που μοιράζεσαι μαζί μας τις δοκιμές σου! Βοηθούν να ξέρειςΕγχαριστω Κωστα, αν και τα χαρτονια ειναι αθλια και 61 μετρα που ειναι παρα πολλα, καποιο συμπερασμα θα βγει πιστευω. Παντως εχω παρει τσιχλες σε τετοια αποσταση με το ufo αλλα με τα f2 no8 που ειναι συγκεντρωτικο φυσιγγι, οχι οτι ριχνω τοσο μακρια συνεχεια αλλα αν εχω κεφια κανω πειραματα
Συμφωνω οτι ειναι πολλα τα μετρα για την τσιχλα αλλα για φασα δεν θελει τυχη, με ενα καλο τσοκ και καλο φυσιγγι γινεται αρκετα συχνα, πχ με remington που εχουν μπαφερ η ιδιογωμση συμφωνω οτι κανει θαυματα!Φίλε Αλέξανδρε νομίζω ότι σε αυτά τα μέτρα η τσίχλα για να πέσει θέλει πολύ τύχη!! Για πάπια το συζητάω με ιδιογόμωση. Άποψη μου πάντα!! Να είσαι καλά πάντως που μοιράζεσαι μαζί μας τις δοκιμές σου! Βοηθούν να ξέρεις
Με τι όπλο εχεις ρίξει;;εκ μερους του φιλου Αlex76 ανεβαζω τις φωτο απο τις δοκιμες του....η πρωτη φωτο ειναι με rem 46gr n.4 kai kicks LF BUCK στα 61 μετρα..
tordo n.9 ufo muller
tordon.9 kicks LF BUCK
Remington 1100 G3Με τι όπλο εχεις ρίξει;;
Επειδη μου το ζητησαν και επειδη περυσι κυνηγουσα με το ufo τσιχλες χωρις καποιο προβλημα με φυσιγγια saga export και f2 classic με πολλα μακρινα πουλιαΓιατί ρίχνετε ψιλά σκάγια με το UFO , είναι τελείως ακατάλληλο.
εκ μερους του φιλου Αlex76 ανεβαζω τις φωτο απο τις δοκιμες του....η πρωτη φωτο ειναι με rem 46gr n.4 kai kicks LF BUCK στα 61 μετρα..
tordo n.9 ufo muller
tordon.9 kicks LF BUCK
Θα ριξω παλι σημερα σε χαρτονια 1.1×1.1 αλλα μαλλλον στα 50+ μετρα για να μπορω να στηριξω και το οπλο, θα ριξω βεβαια και ενα στα 61 με το ufo και rem 46gr για να εχουμε μετρο συγκρισης