μπορεις να κανεις την ιδια τουφεκια με το φουλ τσοκ της ρεμ στα ιδια μετρα??? γιατι αυτη η τουφεκια προσωπικα μου φαινεται χαλια
Καποια στιγμη θα γινει κι αυτη η δοκιμη, εγω δεν θα την ελεγα χαλια παντωςμπορεις να κανεις την ιδια τουφεκια με το φουλ τσοκ της ρεμ στα ιδια μετρα??? γιατι αυτη η τουφεκια προσωπικα μου φαινεται χαλια
Καλη μου φαινεται κι εμενα για 51m...απλα εχει φυγει λιγο αριστερα οπως τη βλεπουμε.εγω δεν θα την ελεγα χαλια παντως
Ειχε πολυ αερα σημερα και επειδη δεν ριχνω σε πινακα και τα χαρτονια τα στηριζω στα πουρναρια υπεφερα για να ριξω 5 φυσιγγια. Εστηνα το χαρτονι και πηγαινα τρεχοντας πισω να ριξω και μολις σηκωνα το οπλο επαιρνε ο αερας το χαρτονι!αν αρεσει στον ενδιαφερομενο ολα καλα τοτε
εαν η τουφεκια εχει γινει οντως στα 51 μετρα ειναι πολυ καλη ..εμενα μου αρεσει φανταστηται να μπει ενας λαγος η ενα πρασινοκεφαλο μεσα στην ροζετα τι καπνισμα θα φαει!Αλλη μια δοκιμη του φίλου alex76....
Κάτσε ρε φιλαράκι που σου φαίνεται και χάλια...........34γρ. 4αρια είναι, λαγός, παπί, φάσα, δεν γλυτώνει, γιατί είναι χάλια;γιατι αυτη η τουφεκια προσωπικα μου φαινεται χαλια
Σε χαρτονι ειναι η τουφεκια απλα ειχα κολλησει μια Α4 για κεντροκαλα θα ειναι να κανεις τις δοκιμες σε μεγαλη επιφανεια που να ειναι τουλαχιστον 1χ1 .......το να ριχνεις σε τοσο μικρη επιφανεια οπως ειναι η κολλα Α4 ειναι λιγο παρακινδινευμενο γιατι ευκολα η τουφεκια μπορει να σου φυγει
παντως αφου καταφερες και πετυχες την κολλα μπραβο ..εγω ουτε τον πινακα δεν μπορω να πετυχω σε αυτα τα μετρα
Κάνοντας ζουμ στην εικόνα, εμένα μου φαίνεται σαν να μην έφτασαν τα σκάγια (ιδίως για 4άρια) στο χαρτόνι με μεγάλη δύναμη...Αλλη μια δοκιμη του φίλου alex76....
Τρομερες τουφεκιες γι αυτα τα μετρα και κατα την γνωμη μου,επιβεβαιωση για αλλη μια φορα οτι οι κανες optima ειναι κορυφαιες βλητικα και δεν χρειαζονται εξωεργοστασιακα τσοκ...
και κατα την γνωμη μου η τουφεκια ειναι τρομερη γι αυτα τα μετρα! αλλη μια αποδειξη για το ποσο φυσεκαρος ειναι το f2 34,γιατι πιστευω περα απο οπλο-τσοκ επαιξε και το φυσιγγι το ρολο του..F2 34gr n4 51 μετρα με Ufo ειναι
Ξεχασα τον μαρκαδορο σπιτι λογω βιασυνης και μετα βαρεθηκα να γυρισω πισωΣτην επόμενη φωτο μαύρισε τρύπες με μαρκαδόρο ...παιζουν κ πρεσβυωπες εδω ...χωρίς πλάκα οι τουφεκιές μεταμορφώνονται.... για 50 μετρα ...σουπερ .
.καθως κ για 34αρα γόμωση!
Ξεχασα να γραψω οτι τα χαρτονια ειναι ολα 70×70 γιατι δεν ειχα 1×1 σημερα 2 τρυγονια τα πηρα σε εξαιρετικα απαγορευτικη αποσταδη με dual power 7+4. Το UFO τα κανει τα αδυνατα δυνατα
Εξαιρετικές για αυτές τις αποστάσεις.
Ειδικά η πρώτη με το rem έχει κάποια μέτρα ακόμη.
Όσο χοντραινει το σκαγι το ufo φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του.
...ωραιος.victory.Ξεχασα να γραψω οτι τα χαρτονια ειναι ολα 70×70 γιατι δεν ειχα 1×1 σημερα 2 τρυγονια τα πηρα σε εξαιρετικα απαγορευτικη αποσταδη με dual power 7+4. Το UFO τα κανει τα αδυνατα δυνατα