Altair Lusso
Banned
Όχι φίλε, ούτε άλευρα, ούτε συμιγδαλια....Με 3* 40μ??Εχει αλευρα και τιποτ αλλα κολπα???
οπως και ναχει πολυ ωραια τουφεκια!!Γενικα το τουφεκι σου εχει πολυ καλες τουφεκιες!
Όχι φίλε, ούτε άλευρα, ούτε συμιγδαλια....Με 3* 40μ??Εχει αλευρα και τιποτ αλλα κολπα???
οπως και ναχει πολυ ωραια τουφεκια!!Γενικα το τουφεκι σου εχει πολυ καλες τουφεκιες!
Έχει φίλο σπεσιαλιστα Δημήτρη...Με 3* 40μ??Εχει αλευρα και τιποτ αλλα κολπα???
κομπλε.Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο....Έχει φίλο σπεσιαλιστα Δημήτρη...
Το Kicks ανωτερο ολων...τρομερες τουφεκιες ολες με αυτο το τσοκακι!!!
xalia
πιο χαλια
πολη καλη.pop..pop.
παρα πολυ καλη ..η μπερετα εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια στα μαμα τσοκ
Τι παραπάνω έχουν οι τουφεκιές με το kicks και το ufo με N6 απ αυτήν με το 3* το μαμά και είναι και N5!!!
Μήπως κάνει την μεγάλη διαφορά η ιδιογομωση τελικά και όχι τα τσοκ;
Τίποτα παραπάνω Μύρο, απλά υπάρχουν δύο πολύ βασικές παράμετροι που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Ιδιογομωση και μήνας Αύγουστος.Τι παραπάνω έχουν οι τουφεκιές με το kicks και το ufo με N6 απ αυτήν με το 3* το μαμά και είναι και N5!!!
Απλα με βολευει ρε φιλε το σημειο που στηνω τα χαρτονια και ειναι 61 μετρα και οταν αγοραζω ενα full τσοκ η εστω Lt full το θελω για μακρινες τουφεκιες. Δεν θελω να δωσω τροφη για σχολια αλλα εχω παρει παρα πολλες τσιχλες σε 50 και 60 σε τραβερσα, φασες παλι τα ιδια και δυο τριγονια προχθες με τα dual power 7+4 σε ακομα περισσοτερα μετραΑν συνεχίσεις τίς δοκιμές βλέπω να αλλάζουν το g3 στον στρατό και να περνούν καραμπίνες με σένα.. βλέπω όλα στα 61μ ρε μάγκα έχεις καμία καθιστρα και τα υπολογίζεις όλα εκεί.. γιατί φτερατσης δεν είσαι.. έλα πέστο ..
Ολα τα λεφτα
Δεν σχολιαζω.....αν και θα επρεπε
Ακη το Passing , σαν πιο all around τσοκ. με καλο φυσιγγι τα πρασινα θα πεφτουν στα 45 μετρα ανετα.... οποτε μια χαρα εισαι. εδω εγω που εριχνα σοριδων με ΙΜ carlson με "μαμα" 4αρι το B&P Winter τα 50μετρα επεφταν ακοπα οταν ημουν καλά εγω πανω τουΤελικα μας εχετε ζαλισει με τις δοκιμες και δε ξςρουμε τι να παρουμε. Ufo ? Passing? Kicks? .kkk.
Ναι κανει τη διαφορά η ιδιογομωση αλλα θα σου πω το εξης.φαντασου οτι το ταπεινό μπαικαλακι εχθες στον πίνακα έδωσε στα 35 μετρα με το lm kicks με φυσιγι rplus 35 γραμ. νο. 6 ίδια κατανομή με την 303 κανη στάνταρ 2 αστρα., οποτε εγώ που δεν ιδιογομωνω μ ενα καλό φυσιγγι εμπορίου κι ενα καλό τσοκ βλεπω στο ΔΙΚΟ μου όπλο πανω απο 90% βελτιωση.πολυ κακώς που δεν εβγαλα φωτοΤι παραπάνω έχουν οι τουφεκιές με το kicks και το ufo με N6 απ αυτήν με το 3* το μαμά και είναι και N5!!!
Τιποτα...Τελικα μας εχετε ζαλισει με τις δοκιμες και δε ξςρουμε τι να παρουμε. Ufo ? Passing? Kicks? .kkk.