Όλοι ξέρουμε πόσο άριστες είναι οι optima και τα τσόκ της berettaΤίποτα παραπάνω Μύρο, απλά υπάρχουν δύο πολύ βασικές παράμετροι που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Ιδιογομωση και μήνας Αύγουστος.
Το UFO και το Smoke το μόνο που μπορούν να κάνουν με ένα φυσιγγι σαν το lambro blue τον μήνα Αύγουστο, είναι να το σκορπίσουν. Θα μου πεις τότε, γιατί κάνω τέτοιες δοκιμές. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω τις δοκιμές πάντα για να βγάλω ακριβή συμπεράσματα. Σήμερα μου ήρθε η ιδέα να ρίξω δύο ίδια καλά φυσίγγια, κατά την γνώμη μου, για να πάρουμε μια ιδέα της φιλοσοφίας των δύο τσοκ. Η φιλοσοφία για μένα φαίνεται ξεκάθαρα. Σκληρά και πυκνά κέντρα το smoke, κυνηγητική κατανομή το UFO. Το συγκεκριμένο φυσιγγι για μένα προσωπικά είναι από τα πλέον ακατάλληλα για τον καιρό αυτό. Το έχω ρίξει χειμώνα στα 50 μέτρα με το UFO και έχει βγάλει κέντημα.
Από την άλλη, όταν ήρθε η ώρα να ρίξω το φυσιγγι ιδιογόμωσης, ο Άρις που μου το έδωσε για δοκιμή, μου έλεγε, ριξτο με το kikcs. Του είπα όχι, θα το ρίξω με αυτό που ξέρω εγώ ότι θα μου δώσει το ωραιότερο αποτέλεσμα και έτσι έγινε. Τι να το κάνω να δω μια "μπουνιά" από σκάγια στο κέντρο του πίνακα και μετά το χάος.
Πάντως για τα παιδιά που γοητευονται από τα κέντρα του smoke, εγώ δηλώνω οπαδός του UFO ,γιατί πάω για κυνήγι, αν θέλω μπορώ να πάρω ένα κουτί μονόβολα, να πάω στο σκοπευτήριο και να ρίχνω στους δίσκους με αυτά.....
Εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσω το smoke για εκείνες τις ημέρες των μπασιμάτων που λέμε, πάρα πολλά πουλιά αλλά ψηλά...και νομίζω ότι θα κάνει ωραία σχέδια.
Φαντάζομαι τι θα κάνει το φυσίγγι με την ΑΟ με τα 2* και με το 1* στα 50 ακόμα και στα 60 μέτρα θα είναι φωτιά! Ασε που θα σφίξει περισσοτερο τον χειμωνα Πόσο παραπάνω να ρίξεις;
Εγώ προσωπικά αν είχα το όπλο σου με ιδιογομωση δεν θα κοίταζα καθόλου για After market τσοκ ....
Θα είμουν χαρούμενος!!!!