Κρατησες φωτο απο πριν;;;;Επειδη με ετρωγε εδω και μερες...σημερα ανοιξα λιγο περισσοτερο τις τρυπες απ το kicks, τωρα το εκανα καλυτερο η χειροτερο θα το ξερω αυριο που θα το δοκιμασω
Κρατησες φωτο απο πριν;;;;Επειδη με ετρωγε εδω και μερες...σημερα ανοιξα λιγο περισσοτερο τις τρυπες απ το kicks, τωρα το εκανα καλυτερο η χειροτερο θα το ξερω αυριο που θα το δοκιμασω
Να φρεναρει πιο δυνατα τον συγκεντρωτηραΟ λογος της ...επεμβασης?
Σε τι προσδοκεις Αλεξ?.xm.
Απο πριν την επεμβαση εννοεις? Παντως να το χαλασα το βλεπω δυσκολο γιατι δοκιμασα ενα μολυβι και το ξυνει κανονικα, τουλαχιστον θα το εχω για τα μολυβια.ha ha ha.Κρατησες φωτο απο πριν;;;;
Ναι Alex. Πριν την μετατροπη έβγαλες φωτο κατανομες;Απο πριν την επεμβαση εννοεις? Παντως να το χαλασα το βλεπω δυσκολο γιατι δοκιμασα ενα μολυβι και το ξυνει κανονικα, τουλαχιστον θα το εχω για τα μολυβια.ha ha ha.
Ναι εχω ανεβασει κι εδω μερικεςΝαι Alex. Πριν την μετατροπη έβγαλες φωτο κατανομες;
Να φρεναρει πιο δυνατα τον συγκεντρωτηρα
Δεν ειχα βρει κατι σε probore σπειρωμα για τη Remi και ετσι εκανα την αλχημεια μου!Για πολυ αγριο φρεναρισμα υπαρχουν τσοκ στην αγορα με οπες εκτονωσης μεγαλες και κοφτερες σαν ξυραφια. Σε μεγαλυτερο φρεναρισμα του συγκεντρωτηρα θα παρατηρησεις και μεγαλυτερη δυναμη κρουσης στο στοχο.
Το θυμαμαι το τσοκ οταν το ειχες ποσταρει αλλα για το δικο μου οπλο δεν μπορεσα να βρω κατι αν θυμαμαι καλα
Εχεις λινκ να μου στειλεις? Εχω ορεξη για εξοδα μου φαινεταιTo τσοκακι αυτο υπαρχει και σε probore
Τι μαρκα ειναι αυτα Παυλο?
και ποιο πρεπει να παρουμε? Το tactical μαλλον σε Extra Extended Range
Ο λογος που πειραξα το kicks ειναι γιατι σε πολλους συγκεντρωτηρες που κοιτουσα δεν ανοιγαν ολα τα πτερυγια αν και ηταν αρκετα γδαρμενοι. Δεν ξερω βεβαια αν θα επρεπε να ηταν σε ολους παντα ολα ανοιχτα η ειναι δικο μου κολλημα!Αν βαλεις το δαχτυλο σου μεσα στο τσοκ θα στο κοψει. Ο συγκεντρωτηρας βγαινει σε τρισαθλια κατασταση απο μεσα
Αν σου αρεσουν οι σφιχτες τουφεκιες οπως καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου ΗunterPro TC σε 0.680 η 0.690 ιν συσφιξη
Και αν καταλαβα και καλα η καλητερη επηλογη στα σκαγια ειναι απο 4 μεχρι BB.........
Οτι πρεπει για τα δικα μας δεδομενα.......