Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Επειδη με ετρωγε εδω και μερες...σημερα ανοιξα λιγο περισσοτερο τις τρυπες απ το kicks, τωρα το εκανα καλυτερο η χειροτερο θα το ξερω αυριο που θα το δοκιμασω

iF6rvxY.jpg
Κρατησες φωτο απο πριν;;;;

Απο πριν την επεμβαση εννοεις? Παντως να το χαλασα το βλεπω δυσκολο γιατι δοκιμασα ενα μολυβι και το ξυνει κανονικα, τουλαχιστον θα το εχω για τα μολυβια.ha ha ha.
Ναι Alex. Πριν την μετατροπη έβγαλες φωτο κατανομες;

Να φρεναρει πιο δυνατα τον συγκεντρωτηρα

Για πολυ αγριο φρεναρισμα υπαρχουν τσοκ στην αγορα με οπες εκτονωσης μεγαλες και κοφτερες σαν ξυραφια. Σε μεγαλυτερο φρεναρισμα του συγκεντρωτηρα θα παρατηρησεις και μεγαλυτερη δυναμη κρουσης στο στοχο.

Για πολυ αγριο φρεναρισμα υπαρχουν τσοκ στην αγορα με οπες εκτονωσης μεγαλες και κοφτερες σαν ξυραφια. Σε μεγαλυτερο φρεναρισμα του συγκεντρωτηρα θα παρατηρησεις και μεγαλυτερη δυναμη κρουσης στο στοχο.
Δεν ειχα βρει κατι σε probore σπειρωμα για τη Remi και ετσι εκανα την αλχημεια μου!

Tα δοκιμασαμε περσι σε συσφιξη 0.680 ιν σε Beretta/Benelli και Remi. Σε τουφεκιες σε μακρινους στοχους νομισαμε οτι θα παρει τα χαρτονια μαζι του. Καναμε και κυνηγι μπασιματα σε πολυ ψηλωμενα πουλια. Ειναι αισθητα ακομη πιο σφιχτο αποτι δινει η συσφιξη του. Δεν στελνει εκτος Αμερικης

Αν βαλεις το δαχτυλο σου μεσα στο τσοκ θα στο κοψει. Ο συγκεντρωτηρας βγαινει σε τρισαθλια κατασταση απο μεσα
Ο λογος που πειραξα το kicks ειναι γιατι σε πολλους συγκεντρωτηρες που κοιτουσα δεν ανοιγαν ολα τα πτερυγια αν και ηταν αρκετα γδαρμενοι. Δεν ξερω βεβαια αν θα επρεπε να ηταν σε ολους παντα ολα ανοιχτα η ειναι δικο μου κολλημα!

Αν σου αρεσουν οι σφιχτες τουφεκιες οπως καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου ΗunterPro TC σε 0.680 η 0.690 ιν συσφιξη

Και αν καταλαβα και καλα η καλητερη επηλογη στα σκαγια ειναι απο 4 μεχρι BB.........
Οτι πρεπει για τα δικα μας δεδομενα........sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Και αν καταλαβα και καλα η καλητερη επηλογη στα σκαγια ειναι απο 4 μεχρι BB.........
Οτι πρεπει για τα δικα μας δεδομενα........sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Γιαυτο τα πηρα βασικα, το δοκιμασα σε τσιχλες μια μερα με το skyfall και ειχε πολυ πλακα

Back