Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Επειδη με ετρωγε εδω και μερες...σημερα ανοιξα λιγο περισσοτερο τις τρυπες απ το kicks, τωρα το εκανα καλυτερο η χειροτερο θα το ξερω αυριο που θα το δοκιμασω

iF6rvxY.jpg
Αλεξ θεωρω κακως το πειραξες....

Αμάν εσύ μη δεις κώνο αμέσως πόσο τον έχει... Με προβληματιζειςς .xm.

Για το δίκαννιο λέω να βρω έναν συνδιασμό με το λαιμητόμο που μου εδωσες.τι να βάλω? Το passing τι σύσφιξη να είναι?
Αν θυμαμαι καλα πρέπει να ειναι 6.5\Ι0

Καλοριχτο να ναι και αυτο Κωτσο!Αντε περιμενω σαν το καρταλι να πουλησεις κανενα αλλα που .sarcastic..sarcastic..ha ha ha.
Χαχαχαχαα....το μονο που δινω τωρα αφου εχω το decoy για αυτη την δουλεια ειναι ενα signature browning grand passage modified

Αξιζε τον κοπο το σκαλισμα του Kicks οι συγκεντρωτηρες βγαινουν πολυ χαλια πλεον και οι κατανομες ειναι παρα πολυ ωραιες, πηρα και ενα τρυγονι το πρωι στα 40 μετρα περιπου και το εκανε σουρωτηρι με NSI 6/4
4 σε τριγονι??στο παπι τη βαζεις μηδενικα??:)

Το μονο που φοβαμαι ειναι απο το σκαλισμα μην εχουν χασει την ανοχη τους οι τρυπες.....
Μπα δεν νομιζω Κωστα μια χαρα τις βλεπω και εχουν μπολικο μεταλλο, αν χαλασει θα παρω το φουλ η το εξτρα φουλ και θα τελειωνει το θεμα.terror.

Τα χαρτονια ειναι 45×70 γαιτι δεν ειχα αλλα και το 1/0 ειναι lambro wetland 86βολο που πηρα για δοκιμη,στο 86βολο μονο τα Χ ειναι και οχι τα υπολοιπα. Πιστευω μια χαρα ειναι και οι δυο τουφεκιες
C60TZm2.jpg
YATH5hg.jpg
σε αυτα τα μετρα ...για να παρεις εικονα...θα επρεπε το χαρτι να ειναι 1.20χ1.20 τουλαχιστον!

Οποτε θες να πουλησεις κανενα μην βαζεις αγγελια λεγε το πρωτα σε μενα χαχχαχαχα.sarcastic..sarcastic.
Νικο έκλεισα με τα τσοκακια....εχω βαλει αγγελια το grand αλλα δεν με καιει κιολας να πουληθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί....

Νικο έκλεισα με τα τσοκακια....εχω βαλει αγγελια το grand αλλα δεν με καιει κιολας να πουληθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί....
Αφου ξερουμε καλα ολοι πως ποτε δεν κλεινεις εσυ με τα τσοκακια ειδικα
Αφηνεις παντα ανοιχτους λογαριασμους μαζι τους .my man..micle.

Back