Αλεξ θεωρω κακως το πειραξες....Επειδη με ετρωγε εδω και μερες...σημερα ανοιξα λιγο περισσοτερο τις τρυπες απ το kicks, τωρα το εκανα καλυτερο η χειροτερο θα το ξερω αυριο που θα το δοκιμασω
Αλεξ θεωρω κακως το πειραξες....Επειδη με ετρωγε εδω και μερες...σημερα ανοιξα λιγο περισσοτερο τις τρυπες απ το kicks, τωρα το εκανα καλυτερο η χειροτερο θα το ξερω αυριο που θα το δοκιμασω
Αν θυμαμαι καλα πρέπει να ειναι 6.5\Ι0Αμάν εσύ μη δεις κώνο αμέσως πόσο τον έχει... Με προβληματιζειςς .xm.
Για το δίκαννιο λέω να βρω έναν συνδιασμό με το λαιμητόμο που μου εδωσες.τι να βάλω? Το passing τι σύσφιξη να είναι?
Χαχαχαχαα....το μονο που δινω τωρα αφου εχω το decoy για αυτη την δουλεια ειναι ενα signature browning grand passage modifiedΚαλοριχτο να ναι και αυτο Κωτσο!Αντε περιμενω σαν το καρταλι να πουλησεις κανενα αλλα που .ha ha ha.
4 σε τριγονι??στο παπι τη βαζεις μηδενικα??Αξιζε τον κοπο το σκαλισμα του Kicks οι συγκεντρωτηρες βγαινουν πολυ χαλια πλεον και οι κατανομες ειναι παρα πολυ ωραιες, πηρα και ενα τρυγονι το πρωι στα 40 μετρα περιπου και το εκανε σουρωτηρι με NSI 6/4
Το μονο που φοβαμαι ειναι απο το σκαλισμα μην εχουν χασει την ανοχη τους οι τρυπες.....Χαλασε η ομορφια του λιγο αλλα δεν πειραζει, αρκει να μου κανει τα χατηρια αυριο που θα το δοκιμασω
Ναι αυτα εννοωΕννοείς το supercaccia 38γρ Ν 4*6 ?
Τα ιδια και στο παπι αν ερθει κανενα στα μερη μου και σκετα 4αρια4 σε τριγονι??στο παπι τη βαζεις μηδενικα??
Μπα δεν νομιζω Κωστα μια χαρα τις βλεπω και εχουν μπολικο μεταλλο, αν χαλασει θα παρω το φουλ η το εξτρα φουλ και θα τελειωνει το θεμαΤο μονο που φοβαμαι ειναι απο το σκαλισμα μην εχουν χασει την ανοχη τους οι τρυπες.....
αυτα ειναι ανακατεμενα η στην σειρα?Ναι αυτα εννοω
Στη σειρα πρωτα τα 4αρια και πισω τα 6αριααυτα ειναι ανακατεμενα η στην σειρα?
σε αυτα τα μετρα ...για να παρεις εικονα...θα επρεπε το χαρτι να ειναι 1.20χ1.20 τουλαχιστον!Τα χαρτονια ειναι 45×70 γαιτι δεν ειχα αλλα και το 1/0 ειναι lambro wetland 86βολο που πηρα για δοκιμη,στο 86βολο μονο τα Χ ειναι και οχι τα υπολοιπα. Πιστευω μια χαρα ειναι και οι δυο τουφεκιες
χμ...αν ειναι ετσι ειναι οκ!Στη σειρα πρωτα τα 4αρια και πισω τα 6αρια
Το ξερω αλλα δεν ειχα, ακομα και με τετοια χαρτια πηρα καλη εικονα πςντωςσε αυτα τα μετρα ...για να παρεις εικονα...θα επρεπε το χαρτι να ειναι 1.20χ1.20 τουλαχιστον!
Οποτε θες να πουλησεις κανενα μην βαζεις αγγελια λεγε το πρωτα σε μενα χαχχαχαχαΧαχαχαχαα....το μονο που δινω τωρα αφου εχω το decoy για αυτη την δουλεια ειναι ενα signature browning grand passage modified
Νικο έκλεισα με τα τσοκακια....εχω βαλει αγγελια το grand αλλα δεν με καιει κιολας να πουληθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί....Οποτε θες να πουλησεις κανενα μην βαζεις αγγελια λεγε το πρωτα σε μενα χαχχαχαχα
Αφου ξερουμε καλα ολοι πως ποτε δεν κλεινεις εσυ με τα τσοκακια ειδικαΝικο έκλεισα με τα τσοκακια....εχω βαλει αγγελια το grand αλλα δεν με καιει κιολας να πουληθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί....
Ελλάδα οχι.μονο αμερικη.για τι όπλο??Θέλω να αγορασω Kicks τσόκ αλλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το κύριο Παννα. Ξέρετε που αλλού μπορώ να τα βρω?