Ναι ο πάνας τα φερνει.άλλος στην Ελλάδα οχι
Πολυ ωραίες κατανομές για αυτά τα μέτρα. Πουλί δεν χωρά να περάσει! Το ερώτημα ειναι ποιο εχει την ενεργεια να το καταβάλει? Μηπως σε αυτα τα μετρα θα επρπεπε να κανουμε τεστ διάτρησις?Αφου δεν βρηκα τρυγονια εκανα μερικες δοκιμουλες, τα χαρτονια ειναι 90×70 και αποσταση 55 μετρα
Lambro tordo no8
Lampro blue 34gr no1
Super caccia long distance 6/4
Το kicks μου εγινε τουμπανο μετα το σκαλισμα
Παύλο καλορίζικο.δεν άντεξα ( όχι πως ήθελα και πολύ ) και το παράγγειλα,,,, Patternmaster Code Black Duck για την 930
αν κρίνω από το code black decoy που εχω τα σκοτώματα και μέτρα που μου δίνει στην 930 φαντάζομαι αυτό τι θα κάνει ,,,Κώστα δίνε μου συντεταγμένες και χρόνους θα ρίχνω από Αθήνα
.pop.ha haaaδεν άντεξα ( όχι πως ήθελα και πολύ ) και το παράγγειλα,,,, Patternmaster Code Black Duck για την 930
αν κρίνω από το code black decoy που εχω τα σκοτώματα και μέτρα που μου δίνει στην 930 φαντάζομαι αυτό τι θα κάνει ,,,Κώστα δίνε μου συντεταγμένες και χρόνους θα ρίχνω από Αθήνα
Δεν σου εύχομαι καλα σκοτώματα. Αυτο ειναι σιγουρο!! Εχω το ιδιο για την versa max μονο που ειναι στο χρωμα του χαλκούδεν άντεξα ( όχι πως ήθελα και πολύ ) και το παράγγειλα,,,, Patternmaster Code Black Duck για την 930
Καλα καψιματα Παυλο.shoot..shoot..shoot..shoot.δεν άντεξα ( όχι πως ήθελα και πολύ ) και το παράγγειλα,,,, Patternmaster Code Black Duck για την 930
.pop..pop.Patternmaster Code Black Duck για την 930
Καλοριχτοοοο παυλο!!!δεν άντεξα ( όχι πως ήθελα και πολύ ) και το παράγγειλα,,,, Patternmaster Code Black Duck για την 930