Συγκριτική δοκιμή ανοιχτών συσφίξεων Brain Bell-Seminole Spreader-Beretta Opt+ Cyl

Ωραία ερώτηση Βασίλη, νομίζω στο συγκεκριμένο όπλο ο αυλός και ο κώνος του κάνουν την περιφέρεια βλητικά άριστη (ισοδύναμη διάτρηση με το κέντρο)
Αν υπήρχαν τα μέσα για ένα βλητικο τζελ θα είχαμε αμέσως την απάντηση.

Last edited by a moderator:
Ήταν κάτι που από τις πρώτες τουφεκιες συζητήσαμε σήμερα. Αν ζουμάρετε στις φώτος, θα δείτε περιφερειακά σκάγια να έχουν λιώσει σαν υγρό και να έχουν δημιουργήσει ένα σχέδιο σαν μαργαρίτα. Το αποτύπωμα των σκαγιών στον πίνακα ήταν ίδιο τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα. Μάλιστα κάποια στιγμή είπα στον Γιάννη ότι τα σκάγια έχουν τόση δύναμη που το αποτύπωμα θυμίζει 6αρι σκαγι και όχι 9αρι.

Γιώργο η κανη σου μαμαει.RESPECT.
Θεωρώ ότι η Berettaμε τις optima κανες και τους μεγάλους κωνους είναι βλητικα πολύ μπροστά αυτό βλέπω και γω στην Α400 από ότι φαίνεται το ξεκίνησε με τις 391 2 και το συνέχισε στις Α400.sarcastic.
Μπράβο για την υπομονή σας παιδια

Δεν φταίει η κάννη. Πόσοι άραγε έχουν δοκιμάσει τον κύλινδρο του όπλου τους; ;)
Εγώ πάντως φιλε στα 30 μέτρα ούτε με 4* δεν έβγαζα τέτοιες τουφεκιές πριν δεν μιλάω για τη Beretta για την αλλη
Μόνο με την κανη με τα εξωτερικά τσοκ που είχα έπαιρνα τουφεκιές κέντημα με 7αρια στα 25- 28 μετρα και ο λαλακας την πουλησα

Μπράβο Γιώργο για τις δοκιμές σου. Εδώ νομίζω φαίνεται καθαρά η υπεροχή του μαμά τσοκ κυλίνδρου. Εγώ δεν έβγαλα ποτέ καλύτερη τουφεκια με κύλινδρο από 3 διαφορετικά όπλα σε σχέση με τα καμπανάτα τσοκ. Το θέμα της λογικής είναι τώρα γιατί δεν δούλεψαν τα καμπανάτα σε αυτήν την κάννη?

Μπράβο Γιώργο για τις δοκιμές σου. Εδώ νομίζω φαίνεται καθαρά η υπεροχή του μαμά τσοκ κυλίνδρου. Εγώ δεν έβγαλα ποτέ καλύτερη τουφεκια με κύλινδρο από 3 διαφορετικά όπλα σε σχέση με τα καμπανάτα τσοκ. Το θέμα της λογικής είναι τώρα γιατί δεν δούλεψαν τα καμπανάτα σε αυτήν την κάννη?
δεν ειναι οτι δεν δουλεψαν.απλα ο κυλινδρος δουλευει λιγο καλυτερα.εχουμε ξαναδει σε πολλες περιπτωσεις οτι γενικα η μπερετα δεν εχει και τοσο αναγκη τα after market τσοκ.μονο αν θες να πας σε τσοκ για πολυ συγκεκριμενες τουφεκιες

δεν ειναι οτι δεν δουλεψαν.απλα ο κυλινδρος δουλευει λιγο καλυτερα.εχουμε ξαναδει σε πολλες περιπτωσεις οτι γενικα η μπερετα δεν εχει και τοσο αναγκη τα after market τσοκ.μονο αν θες να πας σε τσοκ για πολυ συγκεκριμενες τουφεκιες
Μα τα τίπου μπελ για πολύ συγκεκριμένες τουφεκιές είναι!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!!πάντως αυτά τα αποτελέσματα μεταξύ των τριών συγκεκριμενων τσοκ(συσφιξεων)μπορεί να μην ισχύουν σε όλα τα όπλα και αυτό είναι το ποιο προφανές!!!:)
Τακη,το πιθανοτερο ειναι να μην ισχυουν!
Οχι μονο σε κανες απο αλλες μαρκες οπλων...
Ακομη και σε ιδια μαρκα,ιδιο μοντελο!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!!πάντως αυτά τα αποτελέσματα μεταξύ των τριών συγκεκριμενων τσοκ(συσφιξεων)μπορεί να μην ισχύουν σε όλα τα όπλα και αυτό είναι το ποιο προφανές!!!:)
Και κάτι παραπάνω απο το προφανές θα έλεγα
.

Back