Τη πρωτη φορα που δοκιμασα mb32 ηταν στα μπασιματα εβγαλα πολυ ωραιες ντουφεκιες στο 1.65/32και1.70/31 με 688 παντα και φυσικα απατητα με ενα στενο και ρηχο ρελι..ο sky που εβλεπε ελεγε που δεν ειχα ξανακανει ποιο ψηλες ντουφεκιες στα μπασιματα ειδικα με το 1.70/31Πριν μερικα χρονια, ειχα δοκιμασει μερικα στα 30γρ, αλλα περαν του πινακα και σε λιγα κυνηγια, δεν τα δοκιμασα διεξοδικα. Με ενδιαφερει ομως το συγκεκριμενο βαρος για την τσιχλα
Αυτην την 24αρα τη θελω εγω νικο....θα ξεκινησω σκοτευτηριοΚαι εγώ τι είπα; Τις έχω και τις 2 στα χέρια μου και η μία είναι μονοβασική και η άλλη είναι τροποποιημένη!![]()
Νικολα αυτο το εχω παρατήρηση και με αλλα οπλο π.χ σε οπλο μπερετα με αυλο 18,4 στο κρυο κατω απο 6/7 βαφμουσ σεταπ.με cx2000 πρεπει να τα ανεβασω 0,05.ενω το ιδιο σεταπ με 616 ειναι φουρνελω.αυτο που θελω να πω ειναι αν παίζει κατι με τα μεταλα τησ κανη οπλου και πωσ ανταποκρίνονται στην καθε. μπαρουτι/καψουλι.φευγοντασ απο τουσ κανόνες αυτο για κρυο αυτο για ζέστη.Καλά ρε Λιάκο...δεν το βλέπεις να πούμε ότι το 18.2 σου φωνάζει ουρλιάζοντας να καταλάβεις ότι αναιβάζει τριβές και πιέσεις, σε σχέση με το 18.8, με αποτέλεσμα να αντιστρέφει τα δεδομένα της καμπύλης καύσης; Εκτός πάλι και εάν ο φίλος σου ρελιάζει λάθος...![]()
ΕΓΩ ξερω γιατη την θελεις..smashfrak.Αυτην την 24αρα τη θελω εγω νικο....θα ξεκινησω σκοτευτηριο![]()
Θελεις και εσυ φιλαρακι λιγα απο εκεινα....τα σκοπευτικαΕΓΩ ξερω γιατη την θελεις..smashfrak.
.llk..llk..ha ha ha..ha ha ha..bikeΘελεις και εσυ φιλαρακι λιγα απο εκεινα....τα σκοτευτηκα![]()
Αυτην την 24αρα τη θελω εγω νικο....θα ξεκινησω σκοτευτηριο![]()
Εχεις 3ιτσους καλυκες.....Nα σας πω ριχταρηδες-σκοπευτες...
Θελω να δοκιμασω κανενα ρελιαστο φυσιγγακι αποκλειστικα για μακρινες τουφεκιες με σκαγια ν3 και μπαφερ βρωμης... Ελεγα να παω σε ΜΒ36, για πειτε καμια ιδεα μιας κ δεν τον κατεχω το θεμα με το ρελιαστο... .xm.
Steel 24 έχεις???Nα σας πω ριχταρηδες-σκοπευτες...
Θελω να δοκιμασω κανενα ρελιαστο φυσιγγακι αποκλειστικα για μακρινες τουφεκιες με σκαγια ν3 και μπαφερ βρωμης... Ελεγα να παω σε ΜΒ36, για πειτε καμια ιδεα μιας κ δεν τον κατεχω το θεμα με το ρελιαστο... .xm.
Ναι παυλο σκοπευτικα.....σε 3ιτσο,οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι κατι πιατα που περνανε μακριαΑκομη και σκοπευτηριο ιδιογομωση ρε θηριο?
Θα εχω κ τετοιους...Εχεις 3ιτσους καλυκες.....
Εχω ναι...Steel 24 έχεις???
Μεγαλη μανια ρε παιδι μου με αυτην τη MB36....αλλες δεν πουλανε στα μερη σαςNα σας πω ριχταρηδες-σκοπευτες...
Ναι παυλο σκοπευτικα.....σε 3ιτσο,οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι κατι πιατα που περνανε μακριακαι ειναι και σκληρα τα ατιμα
![]()
Θα δεις τον οκτωμβρη με το καλοΔεν ξερω φιλε γιατι αλλα με κανεις καχυποπτο. Κατι μου λεει οτι τι μονο σκοπευτικο στο φυσιγγι σου θα ειναι ενα λεπτο στρωματακι μιας σκοπευτικης πυριτιδας ετσι για λιγο ζεστασια σε μια τεμπελα κυνηγετικη πυριτιδα, ετσι για να ξυπνησει λιγο..![]()
Μεγαλη μανια ρε παιδι μου με αυτην τη MB36....αλλες δεν πουλανε στα μερη σας![]()
Κοψτον σε 8πεταλα 5χηλ βαθος καληκας σεντητ με 616 ΜΒ36Θα εχω κ τετοιους...
Εχω ναι...