Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα γιατί παραμεγάλωσε αυτό το θέμα και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα για να βρείς συνταγές.Απο την στιγμή που αρκετοι αγαπάνε MB32 γιατί δεν ανοίγετε ένα θέμα με όλες τις πιθανές συνταγές και παραλλαγές μαζεμένες;
Συμφωνώ με το Βίκτωρα, άμα βάλεις couvette (δηλαδή πλαστικό εμφρακτήρα) κάτω απ΄την τάπα δεν έχεις πρόβλημα διαφυγής αερίων.Σε δίκανο διευρυμένου αυλού θα δούλευε ένα ρελιαστό φυσίγγι με μάλλινη τάπα; η θα είχε διαφυγή αερίων; Επειδή τα οικονομικά ζορίζουν να ξεκινήσω την ιδιογόμωση με ρελιαστά (κόστος αξονάκι και στροφείο) για κανένα τρυγόνι
Απ ότι φαινεται αυτό δεν το γλυτώνω με ένα σκοπευτήριο και έχει γίνει Κοσσυφοπέδιο το ντουφέκιΑλλά ρε αδερφέ, δε βαριέσαι να τρίβεις να καθαρίζεις μολυβδώσεις ;;;![]()
Εεεεεεεεεεεε;;;;;; .what. Γιατί ;;;; Τι φυσίγγια έριξες στο σκοπευτήριο;;; Εγώ ούτε που θυμάμαι πότε το καθάρισα τελευταία φορά. Μάλλον πριν το πάσχα!!! .xm. Σκοπευτήριο 2 φορές την εβδομάδα, από 2 πούλες (σχεδόν 3 κουτιά φυσίγγια) την κάθε φορά, μόνο μια χαρτοπετσέτα περνάω στουμπωτή από κάθε κάννη πότε-πότε και είναι καθρέφτες !!! Μόνο τα τσοκάκια πιάνουν λίγο πουρί στην αρχή της φούστας κι αυτό φεύγει δύσκολα, μόνο με ξύσιμο - μάλιστα χθες βράδυ τα έξυσα με ένα μαχαιράκι τα σκούπισα κι είναι οκ.Απ ότι φαινεται αυτό δεν το γλυτώνω με ένα σκοπευτήριο και έχει γίνει Κοσσυφοπέδιο το ντουφέκιτο βράδυ έχει δουλίτσα.......
Καλά υπερβολικός είμαι είναι και καινούργιο παιχνίδι και ψειρίζω την μαϊμού,απλά έχει κάποιες λίγες μολιβδώσεις μάλλον επειδή είναι αχρομίωτο και χθες δεν το καθάρισα καθόλου ούτε πανί. Καμιά 100αρια φυσίγγια έχει ρίξει και δεν το έχω καθαρίσει.Εεεεεεεεεεεε;;;;;; .what. Γιατί ;;;; Τι φυσίγγια έριξες στο σκοπευτήριο;;; Εγώ ούτε που θυμάμαι πότε το καθάρισα τελευταία φορά. Μάλλον πριν το πάσχα!!! .xm. Σκοπευτήριο 2 φορές την εβδομάδα, από 2 πούλες (σχεδόν 3 κουτιά φυσίγγια) την κάθε φορά, μόνο μια χαρτοπετσέτα περνάω στουμπωτή από κάθε κάννη πότε-πότε και είναι καθρέφτες !!! Μόνο τα τσοκάκια πιάνουν λίγο πουρί στην αρχή της φούστας κι αυτό φεύγει δύσκολα, μόνο με ξύσιμο - μάλιστα χθες βράδυ τα έξυσα με ένα μαχαιράκι τα σκούπισα κι είναι οκ.![]()
Είναι στα άμεσα σχέδια μαζί με ένα boresnake αλλά μαζευτήκανε πολλάAν εχει μολυβδωσεις, βρες ενα ποσο και παρε αυτην
http://www.ebay.com/itm/BISLEY-PARK...hash=item4649d03420:m:mwhYFOBvPrImws6KxCbf25w
Mη φοβασαι, η τριχα της ειναι μαλακη, και βγαζει τα παντα
Σε δίκανο διευρυμένου αυλού θα δούλευε ένα ρελιαστό φυσίγγι με μάλλινη τάπα; η θα είχε διαφυγή αερίων; Επειδή τα οικονομικά ζορίζουν να ξεκινήσω την ιδιογόμωση με ρελιαστά (κόστος αξονάκι και στροφείο) για κανένα τρυγόνι
Και μια ερώτηση για τουσ πολλή ψαγμενου εχουμε μια συνταγη a1 1,70×34.με καρδαρα.19 καψουλι cx2000.την βαραει φιλοσ μου με μπαικαλ 18,2αυλο.στα μπασηματα τησ τσιχλα.το χειμονα με πολλα κρυα δεν του τραβαει καθολου αλλάζει μονο καψουλι βαζει το 616 και η συνταγη θεριζη.ενω επρεπε λογο ισχυροτητασ καψουλιου να συμβενη το αντίθετο.γιατι σε Μερικά οπλα το 616 συμπεριφέρεται σαν ποιο ιχυρο απο το cx2000.ενω στο δικο μου την maxus συμβαίνει το αντηθετο απο του φιλου μου 616 για ποιο ζεστεσ μερεσ .cx2000 στα κρυα.
Παυλο σιγα μην σου βαλει η b&p πυριτηδα στα φυσιγγια της που μπορει να πουληθει στο εμποριοΜια απορια παιδια για τη ΜΒ στα 30 γρ. Αν το στησιμο ενος τετοιου αξιολογου φυσιγγιου ειναι εφικτο για ποιο λογο η B&P εχει ειδικη εκδοση της ΜΒ για το ΜΒ light στα 30 γρ?