Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα περασματιαρικα τρυγονια με αυτο θα παιξω κ φετος σε 7-8 μιξη που ναι μεν ειναι ψιλοπολλα τα 34 γρ αλλα ο τροπος που σκοτωνει ειτε το πουλι ειναι στα 30 είτε στα 50 μετρα ειναι μοναδικος...
Εδω στα 35 μετρα με 3 αστρα... :)
mb32-cx2000-1,73-34-z21-57,7 n7-8 35m demi
ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ , γαμω τις ριξιες Αρη, πιστευω κ σε γερακοτσιχλες θα παιζει καλα!!!!

Στα περασματιαρικα τρυγονια με αυτο θα παιξω κ φετος σε 7-8 μιξη που ναι μεν ειναι ψιλοπολλα τα 34 γρ αλλα ο τροπος που σκοτωνει ειτε το πουλι ειναι στα 30 είτε στα 50 μετρα ειναι μοναδικος...
Τι Τουφεκιά ειναι αυτη ρε Αρι? Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Φαντάσου ναςαι Μανη να περνάνε τρυγόνια σωρηδον και συ να τουφεκας τετοια Φυσιγγια!

Επειδη ειμαι και λιγο περιεργος με τι οπλο το εριξες;
Με την Μ2 ή το 725;

Αυτη η M2 σου πολυ σκορπιοσκαγιαζει ρε φιλε!!!!!!!!!!Πφφφφφφφ χαλια!!!!!!!!!!!!!.yelling.

Βαρουτσικια γομωση και σε συνδιασμο με ψιλο σκαγι βγαζει μεγαλο αριθμο και οπως την "μαζεψε" ειναι πολυ εντυπωσιακη.Σιγουρα θα κανει πολυ καλη δουλεια και σε μεγαλυτερα πουλια απ'το τρυγονι,και οχι μονο σαρσελια αλλα και σφυριχταρια και φασες σε φυσιολογικες αποστασεις.Ωραιος φιλε!!!!.well done..congrats......φανταζομαι τι θα κανει με το Kicks .xm..xm..sarcastic.

Αυτη η τουφεκια με εκανε να αγαπησω την ΜΒ32 απο αρχη μεχρη τελος και απο τριγονη μεχρη σαρσελι.Θελω να τονισω και να ευχαριστησω ολλα τα παιδια για την ανταλαγη αποψεων, και ποσο καλ. γινομαστε οταν υπαρχει συνεργασια. Ειμαι χαρουμενος που σας εχω γνωρηση ολλους εστο και ιντερνετικα. .shake.
Ετσι θελει Γιωργο, δεν θα παρουμε τιποτα μαζι μας, σκοπος ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον, οπως μπορει ο καθενας κ με οτι γνωσεις εχει, λιγες η πολλες....shake hands.

ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ , γαμω τις ριξιες Αρη, πιστευω κ σε γερακοτσιχλες θα παιζει καλα!!!!

Τολη αυτο το φυσιγγι ριχνεται απο Σεπτεμβρη μεχρι Φλεβαρη κ αληθεια σου λεω καπνιζει οτι κ να σηκωθει μεχρι 40 μετρα... Εχει μετρησει πολλα παπια σε περαπτητα στον καμπο, απο εκει ξεκινησε την καριερα του...

Δεν αντιλεγω, μηπως ομως κατι σε F2 θα ηταν καλυτερο στα σαρσελια + βαλτο + υγρασια?
Γραφει πουθενα οτι η F2 εινια για υγρασια κ η ΜΒ οχι? ΔΕν ισχυουν αυτα, η 32αρα βγαζει γουστα σε παγο κ υγρασια....

Επειδη ειμαι και λιγο περιεργος με τι οπλο το εριξες;
Με την Μ2 ή το 725;
Η συγεκριμενη ντουφεκια ειναι με το 725 κ τσοκ Carlson Modified αλλα δεν ειναι θεμα οπλου, κ στην Μ2 εξισου συγκεντρωτικη ειναι... Εχω ριξει χιλιαδες τετοια φυσιγγια ειναι η αγαπημενη μου συνταγη...

Το φυσιγγι το ρχινω κανα 4αρι χρονια τωρα κ το προτεινω σε ολους ανεπιφυλακτα...Εχω κυνηγησει τα παντα με αυτο, απλα σε σκαγια πιο χοντρα απο 6αρια παιζω στο 1,77-1,80-33,5 και κλεισιμο στα 57,5...

Last edited:
Αυτη η M2 σου πολυ σκορπιοσκαγιαζει ρε φιλε!!!!!!!!!!Πφφφφφφφ χαλια!!!!!!!!!!!!!.yelling.
Εεεε η αλήθεια Δημήτρη μου είναι ότι αν έχεις Benelli πρέπει να είσαι ο Γκουρού της ιδιογομωσης για να δεις χαρά στα χαρτονια σου ......yelling.
Αριστο ωραία τουφεκια, μας πέταξες τα μάτια έξω .asking. ... φέτος στα τρυγονακια θα σου κάνω μια καθολική επικράτηση με φυσίγγια εμπορίου.
Λέγε θα παίξουμε με δικανακια;;)

Αριστο ωραία τουφεκια, μας πέταξες τα μάτια έξω .asking. ... φέτος στα τρυγονακια θα σου κάνω μια καθολική επικράτηση με φυσίγγια εμπορίου.
Λέγε θα παίξουμε με δικανακια;;)
Ποιος σε καλεσε εσενα φιλαρακι για τρυγονια κ δεν το θυμαμαι??? .yelling. .banana.
Δικαννακια κ ΜΒ32 κ τα μυαλα στα καγκελα γιατι εισαι φιλος... ;)

Τι Τουφεκιά ειναι αυτη ρε Αρι? Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω

Παυλο η ΜΒ32 και στα 33 κ στα 34 βγαζει ντουφεκιες παρα πολυ συγκεντρωτικες με πολυ καλα καπνισματα... Καπου πιο παλια ειχα βαλει κ το φυσιγγι στα 33 ν7,5 που εριχνα κ μου ειχες πει "τρεμω αυτον που θα καθετε πισω σου στο καρτερι κ θα περιμενει να περασει τρυγονι απο αυτη την τουφεκια" .RESPECT. Θα την βρω κ θα την ξαναβαλω κ αυτη....

Η Μ2 μου εχει στησιμο που σκοτωνει μονο του, ολα τα υπολοιπα που λενε κατι ωηλα παιδακια ειναι απλα κακιουλες....buy. Πρεπει να του τη δωσω να κανει ενα κυνηγακι μου φαινεται...;)

Παιδια,μικρα και μεγαλα......η mb32 αποδιδει καλυτερα στα 33-34 και η μεγαλη τις αδελφη στα 37-38 ελπιζω να το εχετε καταλαβει τοσο καιρο.my man.

Να δουμε ποιος θα τους αλλαξει λιγο την προοδευτικοτητα... .sarcastic.

Οχι, απλα μ'αρεσει οταν το φυσιγγι δεν κανει το οπλο να χοροπηδαει.

Το Beretta εκει θα ειναι οπως τωρα, και γω θα εχω φυγει χρονια. Δε παθαινουν τιποτα με τη χρηση που τους κανουμε, τετοια οπλα

Status
Not open for further replies.
Back