Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
57,5χιλ τελικο πατημα Ηλια.τα 37 ηταν πατημενα τα αλλα στα 15χιλ κενου καλυκα...
Αυτο ρε φιλε ειναι πολυ ανησυχιτικο φαινόμενο να ανοίγει το πελμα η ελαττωματικοσ καλυκα η παρα πολλεσ πίεσησ προσεχε παντοσ

Ε
bsp2 στο 1,95/37 με μεςοταπα και 6αρια γεμισα δυο για δοκιμη....βαρεσα δυο μεγαλα επιβλαβη και απλα καικανε στον αερα...το κακο ειναι που το φυσιγγι κοπηκε στο μεταλλο στο σημειο του εξολκεα.xm.μπορει να το ειχα πατηση πολυ.xm.ξανα δοκιμη στο 1,95/36 και κλεισημο στα 15χιλ....και παλι τα επιβλαβη καιγοταταν αλλα παλι κοβοταν ο καλυκας στο ιδιο σημειο.xm.τη γινεται ρε παιδια
Επικίνδυνο. Κατέβασε πυρίτιδα. Αν γινόταν μόνο σε ένα θα μπορούσες να πεις ότι ήταν ελατωμματικός ο κάλυκας. Επαναλαμβανόμενο όμως....

bsp2 στο 1,95/37 με μεςοταπα και 6αρια γεμισα δυο για δοκιμη....βαρεσα δυο μεγαλα επιβλαβη και απλα καικανε στον αερα...το κακο ειναι που το φυσιγγι κοπηκε στο μεταλλο στο σημειο του εξολκεα.xm.μπορει να το ειχα πατηση πολυ.xm.ξανα δοκιμη στο 1,95/36 και κλεισημο στα 15χιλ....και παλι τα επιβλαβη καιγοταταν αλλα παλι κοβοταν ο καλυκας στο ιδιο σημειο.xm.τη γινεται ρε παιδια
Βαλε 686.Τα 37γρμ ειναι το οριο σ'αυτην την πυριτιδα + οτι τη βαζεις φορτωμενη + το ισχυρο cx2000. Προφανως δεν ειναι και πολυ ελαστικη και ανεβάζει μπαρ ευκολα.Με 686 πιστευω θα εισαι οκ αλλα και παλι δοκιμασε να την κατεβασεις ελαφρος..

Σου εχω πει.Με Ισπανιδες θα ασχωλισε μονο με τουριστριες.Δεν με ακους..my man.
Αν σας εχω κοψει καλα ο Γρηγορης πρεπει να κατεχει τα κυνηγετικα θεματα κ εσυ τα γκομενικα παρολλο που το παιζεις κ κυνηγος... .yelling..sarcastic.
Γρηγορη ειναι η καινουργια PSB2 που ειναι πιο λεπτοκομμενη? Τη βλεπω αρκετα πιο ζωηρη αυτη....xm.Περιερεγο να ανεβασε τοσο πολλες πιεσεις κ στο 36αρη, αλλα οπως κ να εχει το να συμβει δυο φορες, δεν ειναι καλο... Μου παραφανηκε "αποτομη" κ μενα στα 35 κ 36 γραμμαρια, παρολλο που την δοκιμασα με Cx2000, μεσα στα ορια της κ παρολλο το οτι εχει δημιουργηθει για γρηγορα καψουλία...

μεταξυ μας εγω και τον Venetato νυχτοβιο τον εχω κοψει. δικο μας παιδι κι αυτος .my man..sarcastic..RESPECT.
Τουλαχιστον αυτος κυνηγαει κιολας, οχι σαν τον αλλο που ειναι μονο για καμια φωτογραφια....yelling..yelling..yelling.
Σορρυ .off topic.

Η τεκνα του 2014 στα 39 γρ αρχιζει κ ξυπναει τελικα... :(

Αν σας εχω κοψει καλα ο Γρηγορης πρεπει να κατεχει τα κυνηγετικα θεματα κ εσυ τα γκομενικα παρολλο που το παιζεις κ κυνηγος... .yelling..sarcastic.
Γρηγορη ειναι η καινουργια PSB2 που ειναι πιο λεπτοκομμενη? Τη βλεπω αρκετα πιο ζωηρη αυτη....xm.Περιερεγο να ανεβασε τοσο πολλες πιεσεις κ στο 36αρη, αλλα οπως κ να εχει το να συμβει δυο φορες, δεν ειναι καλο... Μου παραφανηκε "αποτομη" κ μενα στα 35 κ 36 γραμμαρια, παρολλο που την δοκιμασα με Cx2000, μεσα στα ορια της κ παρολλο το οτι εχει δημιουργηθει για γρηγορα καψουλία...
.hair..buy buy..buy buy.

Τουλαχιστον αυτος κυνηγαει κιολας, οχι σαν τον αλλο που ειναι μονο για καμια φωτογραφια....yelling..yelling..yelling.
Σορρυ .off topic.

Η τεκνα του 2014 στα 39 γρ αρχιζει κ ξυπναει τελικα... :(
Παλικαρακι μην τα φωβασαι τα 39 βαλε και 1γρ bafer.pop.;).Η αληθια ειναι που οσο μεγαλονουμε δεν κηνιγαμε οσο θα θελαμε.θα τα βρεις μπροστασου.αν πεσεις και σε κακια πεθερα,?αστα να πανε. Προσεχε πιτσιρικο μην αντι για κηνηγι κανεις φασινα..sarcastic..sarcastic..wash.

Last edited:
Και μονο το γεγονος οτι κοβεται ο καλυκας στο σημειο που βρισκεται η πυριτιδα, και οχι πχ στο αστερι, δεν ειναι καλο απο αποψη πιεσεων.
Viktor αν κοπει ο καλυκας στο αστερι εχουμε σοβαρο προβλημα...ισως εχουμε πανω απο 1200-1400 bar

Βαλε 686.Τα 37γρμ ειναι το οριο σ'αυτην την πυριτιδα + οτι τη βαζεις φορτωμενη + το ισχυρο cx2000. Προφανως δεν ειναι και πολυ ελαστικη και ανεβάζει μπαρ ευκολα.Με 686 πιστευω θα εισαι οκ αλλα και παλι δοκιμασε να την κατεβασεις ελαφρος..
Αλλαξα καλυκες και τη πυριτηδα στα 1,90-36gr να δω...γουσταρισα παντως τα σκοτωματα τις

Ειναι απο δυο διαφορετικες παρτιδες και οι δυο χοντροκομενες...πρεπει να ειναι η παρτιδα απο τους καλυκες μαλλον.ανεβα λιγο πιο πανω απο τα 39 σε 3'' αποσπομενο πατο,και μπολικο μπαφερ να δεις τη κανει

Status
Not open for further replies.
Back