Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βρε μανια με της υπερ προωδευτηκες.ενα κουβα μπαρουτη στο φησηγκη
ΣΠΑΤΑΛΟΙ ασε που θελουν και 3 βαρελια σκαγια στην δοση.χαχαχα
Μην μου πεις που δεν σου αρεσουν και σενα.very funny.και χωρις 3 βαρελια σκαγια στη δοση....1μιση κουβα πυριτηδα και δυο κουβαδες σκαγια πιστευω θα ειναι λουκουμι.sarcastic.

Eγω παντως θα τη φανταζομουν ξαπλα κατω απο κανα μονοκοματο με τα καταληλα φτερακια,αντιβαρα...κ.τ.λ.κομφορ steel44 με κανα σκαγιο τις προκοπης και βεβαιως βεβαιως μπαφερικοκετρικες χρυσα καψολια.....ε ολο και κατι θα κανειha haaa

Eγω παντως θα τη φανταζομουν ξαπλα κατω απο κανα μονοκοματο με τα καταληλα φτερακια,αντιβαρα...κ.τ.λ.κομφορ steel44 με κανα σκαγιο τις προκοπης και βεβαιως βεβαιως μπαφερικοκετρικες χρυσα καψολια.....ε ολο και κατι θα κανειha haaa
Και με ενα ημιοροφο στην μεση ακομα καλητερα

Σήμερα με 8 βαθμούς και ψιλόβροχο μόνο η sipe άντεξε σε σχέση με την gm3 με σετάπ για νορμάλ καιρό,sipe 1,25/27γρ. ν.8 gualandi 21,fiochi 615 67,40-56,20 cal 16.
Κατέβασα πρώτη φορά απο τόσο ψηλά 3 τσίχλες με άσσο τσοκ,που δέν το περίμενα με αυτό το διαμέτρημα!!

Με το 16άρι πρώτη φορά φέτος έχω κάνει κάμποσες εξόδους στην άρχή στα μπασήματα, είχα επυτιχίες όταν περνούσαν κάπως χαμηλά, αλλα στην συνέχεια που περνοϋσαν ψηλά δέν τραβοϋσε, και γϋρισα στο 12άρι ,βέβαια είχα την gm3 στα 24 γραμάρια με 9άρια και έριχνα με άσσο,νόμιζα ότι έχει το ρόλο του και το διαμέτρημα και οι κάννες 68 εκατοστών.Έφτειαξα λοιπόν τώρα ένα σετάπ πέρίπου στην τύχη με την sìpe αλλά στα 27 γραμάρια και νούμερο σκάϊ 8 και αποδείχθηκε λάθος ο συλογησμός μου, το οκτάρι ψηλά κάνει τη διαφορά λίγο πάνω γρ. αλλά και αυτή η sipe άλλο πράγμα!!
Έριξα τις τσίχλες απο τόσο ψηλά όσο θα τις έριχνα και με το 12άρι.

Με το 16άρι πρώτη φορά φέτος έχω κάνει κάμποσες εξόδους στην άρχή στα μπασήματα, είχα επυτιχίες όταν περνούσαν κάπως χαμηλά, αλλα στην συνέχεια που περνοϋσαν ψηλά δέν τραβοϋσε, και γϋρισα στο 12άρι ,βέβαια είχα την gm3 στα 24 γραμάρια με 9άρια και έριχνα με άσσο,νόμιζα ότι έχει το ρόλο του και το διαμέτρημα και οι κάννες 68 εκατοστών.Έφτειαξα λοιπόν τώρα ένα σετάπ πέρίπου στην τύχη με την sìpe αλλά στα 27 γραμάρια και νούμερο σκάϊ 8 και αποδείχθηκε λάθος ο συλογησμός μου, το οκτάρι ψηλά κάνει τη διαφορά λίγο πάνω γρ. αλλά και αυτή η sipe άλλο πράγμα!!
Έριξα τις τσίχλες απο τόσο ψηλά όσο θα τις έριχνα και με το 12άρι.
Αυτο με την sipe ξαναπεστο.χαχαχα φονιας παντος καιρου

30cowlx.jpg
ετημα του μυρου τα πυραυλακια για αυριο 32γρ Νο4 με sipeeeee και LB6 δοκημαστηκα για αυτον δοκημασμενα για εμενα.αυριο θα μας πει εντηποσης στα παπια

Status
Not open for further replies.
Back