Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν την πετυχεσ μην το ψάχνεισ παραπάνω αφου εισαι σηγουροσ για το σεταπ
Οσο το ξανασκεφτομαι δεν την πετυχα σιγουρα..πολυ το ταλαιπωρω το μυαλο μουμε αυτο..το ξερω οτι και το δικαννο που εχω δεν ειναι ακριβως στα μετρα μου αλλα θα γινει και αυτο

Μιλτο βαλτο σε αναμηκτο αλα βαλε χαρτακι πανο απο τα 7ρια καλ12 αλα λοξα σαν ραμπα.μετα βαλε τα οκταρια απο πανο και ρελιασε νεα κολπα.δοκημασετο ετσει και θα δεις
Αλλα κολπα αυτα Γιαννο?θα το δοκιμασω και αυτο
Αν σου έβγαινε με χιλια μεσα στα πυκνα τοτε θα επεφτε..οι πολυ δυσκολες τουφεκιες γινονται πολυ ευκολες πολλες φορες,και οι πολυ ευκολες πολυ δυσκολες..
Για αυτο ουτε μην το σκέφτεσαι..
Τασο αυτο που λες το παθαινω συνεχεια..χανω τις πανευκολες προφανως λογω σιγουριας και περνω τα απιστευτα

παιρνεις τα απιστευτα γιατι αφηνεις το ενστικτο σου να κανει τη βολη. Στα ευκολα σκεφτομαστε και αυτο μας κανει ζημια
Ετσι ακριβως ειναι Βικτωρα..χαρακτηριστικα θυμαμαι περσυ φερναρει το σκυλι μια μπεκατσα και εψ εχω ενα μικτο παραθυρακι 2 μετρα πεταγεται με κουμπωμενη ττην 6η προς τα μενα σηκωσα απλα το οπλο και το πουλι επεσε..ενω οποτε παω να ριξω πιο χαλαρα περνω τα τετοια μου

Σήμερα πήρα το πρώτο θήραμα με δικό μου φυσίγγι.banana.
Ένας κοτσιφακος παλι με d20 1,5*28 no9 συγκεντρωτηρα aquila 26. Η πρώτη τουφεκιά της ημέρας με πολύ κρύο αλλά σχεδόν καθόλου υγρασία.
Κοπιδι τα πας τα "μαυρα"!!!!.sarcastic.
Και στα ταιρια τους!:)

Status
Not open for further replies.
Back