ΝΑΙ,ρε Βικ!!!!!Tα εχω ξαναπει, δεν ειναι πως θυμομαστε στα φυσιγγια, τις παλιες εποχες θυμομαστε
ΝΑΙ,ρε Βικ!!!!!Tα εχω ξαναπει, δεν ειναι πως θυμομαστε στα φυσιγγια, τις παλιες εποχες θυμομαστε
Tα εχω ξαναπει, δεν ειναι πως θυμομαστε στα φυσιγγια, τις παλιες εποχες θυμομαστε
Με ενα τετοιο"ασπρο"#4(3,25mm),που μου ειχε απομεινει,χτυπησα ενα ζουδι κοντα στα 4 κιλα.Αποσταση περι τα 35μ με τη δεξια της baikalας.Και με αλλο φυσιγγι,θα τον επερνα...Ρε κερατα βαλτος εισαι χρονιαρες μερες να μας μπρηζονης.γληκες αναμνησης απο φησηγγια θρυλους.παλιες καλες γλικες εποχες
Θα με κανεις να τα ριξω Γιαννη και δεν εχω και αλλα..Με ενα τετοιο"ασπρο"#4(3,25mm),που μου ειχε απομεινει,χτυπησα ενα ζουδι κοντα στα 4 κιλα.Αποσταση περι τα 35μ με τη δεξια της baikalας.Και με αλλο φυσιγγι,θα τον επερνα...
Επεσε,σα να ηταν μονο το τομαρι!
Απλωσε, ξερος!!!
Πως,να μην τα λατρεψεις????
Τρια δαχτυλα παγο ειχε...
Κρατησε τα,ρε Τασαρα!
Γιαυτο γεμιζουμε Γιαννη. Καλη η σταθεροτητα αλλα αυτη η αισθηση που σε γυριζει στο παρελθον, αυτο ψαχνω πολλες φορεςΝΑΙ,ρε Βικ!!!!!
νουμερο σκαγιωνεχθες εριξα σε λαγο 67.40/ 616 /mb32 1.70χ33 με γιοβανη 22 με φελλο μεσα και κλεισμενω στα 56.50 σε αστερι 6 μετριμενο σε αποσταση 25 βηματα εμεινε εκει και 8 το πρωι με -4 δεν το περιμενα τωρα θα το δοκημασω και σε τραγκον 20 το ειχα για φασσεσ αλλα αυτιασ βγηκε τον κυνηγουσαν τα σκυλια απο διπλα μασ φυσικα και δοθηκε στην παρεα μετα μασ κερασαν τσιπουρο .
"Αυτα ειναι κολπα δυσκολα,που κανουν στις Ινδιες"!
Εγραψες Γιαννη![]()
Ηντα 'ναι κιονα μρε κοπελι????
Ω ρε Γιάννη στο θεό σου ,την άχνη απο τους κουραμπιέδες έβαλες μέσα ;
Με στηλ 44!!!!!!!με φτερακια και αντιβαρο...S+SΜε στηλ 24 ενοητε και 12χ65 καληκα ρελιαστο στα 61 με psb2 στα 34γρ