Κρηβε λογια.χαχα εκει παμε σε αλα κολπαΜε στηλ 44!!!!!!!με φτερακια και αντιβαρο...S+S
Κρηβε λογια.χαχα εκει παμε σε αλα κολπαΜε στηλ 44!!!!!!!με φτερακια και αντιβαρο...S+S
Οπως λεει και ο φιλος Γιαννης,,,,,,,αλλα κολπα που κανουν στις ΙνδιεςΚρηβε λογια.χαχα εκει παμε σε αλα κολπα
Εσενα σου αρεσουν πολυ τα ξενα κολυβα φιλαρακι.pop.Εκτος απο τις Ινδιες εχω ακουση οτι τα κανουν και σε νησια του Ιονιου.....Αλλα παλι μπορει να κανω και λαθος.![]()
Καλως τον ΚωσταΚαλώς σας βρήκα!Είμαι ο Κώστας και μένω στην Αθήνα.Σας διαβάζω αρκετό καιρό,βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις σας,και έτσι αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά.Χρόνια πολλά σε όλους και πάνω απ'όλα υγεία.
Και λίγα είπες φίλε ΚώσταΕγώ παιδια ξεκίνησα ιδιογόμωση τέλη του 2012 με μια απλή ρελιάστρα των 20 ευρω έναν καλυκοκόφτη δυο ζυγαριές και πυρίτιδα g3000 κλείνοντας 65αρια τσιχλοφύσιγγα καθ'οτι κατά κύριο λόγο κυνηγάω τσίχλες.Τα πρώτα καλά αποτελέσματα δεν αργησαν και ενθουσιασμένος πέρασα στην μηχανή των δύο σταδίων του Λαναρά την οποία και χρησιμοποίησα πάλι για ρελιαστά φυσίγγια.Απο αρχές του 2015 κλείνω πεντασταδιακά με την Α5S του idiogomosi.Στην αρχη μου φάνηκε βουνό διότι δεν είχα ξαναασχοληθεί καν με αστεροειδές κλείσιμο και παράλληλα δεν είχα βοήθεια από κάποιον γνώστη.
Εξακολουθώ να γεμίζω την g3000,ξεκίνησα και την s4n, και για την φάσσα γεμίζω την mb36.
Συγχωρέστε με για το μακροσκελές μύνημά μου απλά ήθελα να σας δώσω μια εικόνα για μένα σχετικα με την ιδιογόμωση.
Για πες και λιγα λογια και τι γεμιζειςΕγώ παιδια ξεκίνησα ιδιογόμωση τέλη του 2012 με μια απλή ρελιάστρα των 20 ευρω έναν καλυκοκόφτη δυο ζυγαριές και πυρίτιδα g3000 κλείνοντας 65αρια τσιχλοφύσιγγα καθ'οτι κατά κύριο λόγο κυνηγάω τσίχλες.Τα πρώτα καλά αποτελέσματα δεν αργησαν και ενθουσιασμένος πέρασα στην μηχανή των δύο σταδίων του Λαναρά την οποία και χρησιμοποίησα πάλι για ρελιαστά φυσίγγια.Απο αρχές του 2015 κλείνω πεντασταδιακά με την Α5S του idiogomosi.Στην αρχη μου φάνηκε βουνό διότι δεν είχα ξαναασχοληθεί καν με αστεροειδές κλείσιμο και παράλληλα δεν είχα βοήθεια από κάποιον γνώστη.
Εξακολουθώ να γεμίζω την g3000,ξεκίνησα και την s4n, και για την φάσσα γεμίζω την mb36.
Συγχωρέστε με για το μακροσκελές μύνημά μου απλά ήθελα να σας δώσω μια εικόνα για μένα σχετικα με την ιδιογόμωση.
Εννοείς ότι η αλλαγή από 1.49*28 νο10 σε 1.5*28 νο9 ότι σου μαλάκωσε την τουφεκιά? Όλα τα άλλα ίδια? Είτε υλικά είτε πατήματα..χθες γέμισα ένα κουτί d20 1,5*28 no9 piston skeet 25 σήμερα την ίδια συνταγή με aquila 26 και 29 γραμμάρια γιατι στα 28 ο συγκεντρωτήρας μένει τελείως απάτητος.
Και έχω κατά νου να δοκιμάσω και με 28γρ και φελόταπα cal 20 μεσα για να ανεβάσω την στήλη σκαγιών.
Το δοκίμασα και με aquila 26 αλλά μου φάνηκαν πολύ μαλακά.
Είχα δοκιμάσει αυτές τις συνταγές με 1,49*28 και νο10 σκάγια και μου είχαν φανεί ποιο ζόρικες. Λογικά ήταν ιδέα μου ή διαφορά σε καιρό γιατί οι δοκιμές δεν έγιναν την ίδια μέρα, αλλά αν δεν υπάρχει περίπτωση τόσο μικρές αλλαγές στο setup να έχουν αισθητή διαφορά;.xm.
Και ετσι πρεπει.Επιβεβαιωσα την υποψια μου!
Απο τη φυσιγγιοθηκη του πατερα μου.
Rottweil Waidmannsheil,με τον "ασπρο"παφυλα και τα μεταγενεστερα σε χρυσαφι...
Τα πρωτα ηταν η αποκλειστικη επιλογη του στο λαγο!!
Υποχρεωτικα,οταν δεν τα εβρησκε πια,επερνε τα δευτερα.
Του αρεσαν κι αυτα,οχι ομως σαν τα ασπρα!
"Οπου και να τους ριξω πεφτουν!!"
Ελεγε γι'αυτα...
Το FEDERAL ηταν σ'ενα κουτι παραδιπλα.Εριξα δυο απο αυτα.Ενα στον πινακα κι ενα σ'ενα λαγο τραβερσατο στα 30μ.Η τουφεκια εμεινε 1μ πισω και τα υπολοιπα φυσιγγια ....στο κουτι τους!!
Ευτυχως,δευτερο ειχα ενα ιδιογομωμενο 4αρι με jk6 και το ζουδι ....μπηκε κατσαρολα!
Τα αλλα ειναι Rottweil της Δορκαδας#8.Σημειο αναφορας,τοτε.
Το εβαζε στη δεξια καννη του δικαννου,οταν πηγαινε για καμια περδικα.Στην αριστερη,παντα,#6 συνηθως απο τα ιδια.
Φαινεται η κεντρικη συντηξη που εχει εφαρμοστει στο αστεροειδες...
ΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙ ηταν αυτο ρε παιδια....image sharing sites
Η φυσιγγιοθηκη ειναι στην ιδια θεση απο τοτε που σταματησε ο πατερας μου να κυνηγαει.
Τα φυσιγγια ειναι καμια 30αρια χρονων!
Τι καλυτερο ο συγκετροτηρας να ειναι τελειως απατητος.......χθες γέμισα ένα κουτί d20 1,5*28 no9 piston skeet 25 σήμερα την ίδια συνταγή με aquila 26 και 29 γραμμάρια γιατι στα 28 ο συγκεντρωτήρας μένει τελείως απάτητος.
Και έχω κατά νου να δοκιμάσω και με 28γρ και φελόταπα cal 20 μεσα για να ανεβάσω την στήλη σκαγιών.
Το δοκίμασα και με aquila 26 αλλά μου φάνηκαν πολύ μαλακά.
Είχα δοκιμάσει αυτές τις συνταγές με 1,49*28 και νο10 σκάγια και μου είχαν φανεί ποιο ζόρικες. Λογικά ήταν ιδέα μου ή διαφορά σε καιρό γιατί οι δοκιμές δεν έγιναν την ίδια μέρα, αλλά αν δεν υπάρχει περίπτωση τόσο μικρές αλλαγές στο setup να έχουν αισθητή διαφορά;.xm.
Ναι bill ολα τα υπόλοιπα ίδια αλλά διαφορετικές μέρες, 20 μέρες διαφορά η μια δοκιμή απο τη άλλη, παρόμοια αποτυπώματα στο χαρτί αλλά τα δεύτερα μου φαινονταν ποιό μαλακά....Εννοείς ότι η αλλαγή από 1.49*28 νο10 σε 1.5*28 νο9 ότι σου μαλάκωσε την τουφεκιά? Όλα τα άλλα ίδια? Είτε υλικά είτε πατήματα..
Στην επομενη αγορά υλικώνΓια βαλε σπαρκ![]()
65ρη η χαμηλα γρ το κουτσουρο αναβη φωτιεςΤο μυαλο σου ολο στα "κουτσουρα"....![]()
Τα αλλα ειναι Rottweil της Δορκαδας#8.Σημειο αναφορας,τοτε.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι στη συνταγή που να σου προκάλεσε αυτή την εντύπωση. Ίσως να επώμισες διαφορετικά ή ίσως οι καιρικές συνθήκες να ήταν διαφορετικές...Ναι bill ολα τα υπόλοιπα ίδια αλλά διαφορετικές μέρες, 20 μέρες διαφορά η μια δοκιμή απο τη άλλη, παρόμοια αποτυπώματα στο χαρτί αλλά τα δεύτερα μου φαινονταν ποιό μαλακά....