Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για σε όλους,ειμαι ο Ανδρεας εύχομαι μια ωραια χρονια γεμάτη υγεία...Μου αρέσει και εμενα να φτιάχνω τα φυσιγγια μου,είναι ωραία διαδικασία...ιεροτελεστία...Όπως το έλεγε ο παππούς και δάσκαλος μου στην ιδιογωμοση!!ξεκίνησα από μικρούλης βοηθός του στην αρχη,,,τώρα στα 44 συνεχίζω με το ίδιο μεράκι,χρησημοποιοντας και καποια εργαλεία του ακομα.. σας διαβαζω και χαιρομαι που εχουμε την ιδια αγαπη!!!δεν εχω αγοραση ποτε μου φυσιγγια εμπορίου...τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό αυτό,,δεν σας κούρασα πολύ,,,,,,

.my man.
Κρατησες κανενα?
Ξεχασα τι ακριβως ηταν .....:(
Για δοκιμες πηγαιναν..
Εεεεεεεεε ιεροσηλεεεε σηγα μην τα πεταξο αυταααα.κυνηγαο πολη τους μπαφηλες αυτους και τους πλαστικους με χαρτινο πηθμενιο μεσαααα οτη καψηλι και ναχουν

Εεεεεεεεε ιεροσηλεεεε σηγα μην τα πεταξο αυταααα.κυνηγαο πολη τους μπαφηλες αυτους και τους πλαστικους με χαρτινο πηθμενιο μεσαααα οτη καψηλι και ναχουν
Παρε τηλ στον Κενταυρο.Εφερνε ακαψουλωτους FIOCCHI T2.
Ηταν με πλαστικο πυθμενιο.Ειχε ομως και με χαρτινο!;)

Αν το επιχειρησεις,πριν τερματισεις τη βισματωση πανω στην πυριτιδα,γυρνα τον καλυκα αναποδα και χτυπα τον ελαφρα για να πανε οι κοκκοι μεσα στις γραμμωσεις της couvette.
Δεν μενει πυριτιδα στα τοιχωματα.
Τη "σκουπιζει" αριστα.

Ρε Λιακο τι κανεις εκει......και μετα ψαχνεις πιστονια για τη Maxus.sarcastic.μπα χαλαρο ειναι υπάρχουν και χειρότερα..my man.και ο δικοσ μασ(ζοχιοσ) τα πρασινα εκει τα Έχει

Status
Not open for further replies.
Back