Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα εφτιαξα με s4 1,45×31spark με cx2000. Πολυ καλο αν και ειχε νοτια με φουλ.υγρασία.η γρια μου εδωσε ρεστα στα τσιχλακια.:) Να δουμε θα αντεξη στο πολυ κρύο που Έρχεται..xm.
Για σου συνάδελφε,,μ'αυτή τη μπαρουτι γεμιζω καιγω..χρονια τωρα,,,βάζω s4 cx2000 1,45 Με 29gr no5,,κυνηγαω φασσα..δοκιμασμένο και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασιες,συγκεντρωτικό και ταχύτατο,,

Για σου συνάδελφε,,μ'αυτή τη μπαρουτι γεμιζω καιγω..χρονια τωρα,,,βάζω s4 cx2000 1,45 Με 29gr no5,,κυνηγαω φασσα..δοκιμασμένο και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασιες,συγκεντρωτικό και ταχύτατο,,
.asking.σε τι αποστασεις τις βαρας σηνηθος Αντρεα.??

.asking.σε τι αποστασεις τις βαρας σηνηθος Αντρεα.??
Εκεί που τις κυνηγαω..οι πιο μακρινες θα περνούν γύρω στα 40 μέτρα πιστεύω ότι καπου εκεί είναι και τα όρια του κυν.όπλου,Προσωπικά δεν τουφεκαω πιο μακριά,,ταπεινή μου γνώμη πάντα έτσι??

Ουπς.....και εγω ελεγα για μια στα 36.......τωρα που δροσισε.my man.για μικρα μεγαλα και οτι αλλο μεγαλο βρεθη στο δρομο τηςha haaa
Η μεγαλη παει στο 2 ×36/38 και τα μυαλα στα καγκελα με τέτοιες θερμοκρασίες που έρχονται

Η μεγαλη παει στο 2 ×36/38 και τα μυαλα στα καγκελα με τέτοιες θερμοκρασίες που έρχονται
Μπα....δεν λεω για τη μεγαλη της αδελφη.my man.λεω για AO 688με 2,00+++++ αναλογα τη θερμοκρασια 36gr καλο σκαγιο 4αρι-3αρι συγκετροτηρα draco14 1,5gr αλευρι πατημα 57,5 και αν θελουμε για το ματι μια μικρουλα κεντρικη;) προςοχη ΜΟΝΟ για αρνητικες θερμοκρασιες που εκει.sex hard.καλες πυριτηδες οι MB αλλα αυτη ειναι αλλο εργο.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back