Αquila 22.Κλεινει πολυ ωραια.Οχι, δε παιρνω, θα την καψω στα ρελιαστα την C7.
23αρι βυσμα δεν μπορω να γεμισω αλλωστε με τις πυριτιδες που εχω, και τριτο σταδιο
Δεν λεω για μας,Βικ......Εμεις οι "τουφεκαλευραω" δε τη θελουμε![]()
μμμμμμ. οι αλλοι σου φταινε και σενα παντερμεΠααααλι να με βαζετε να αγοραζω. Τι κακο ειναι αυτο με σας...
Για σου συνάδελφε,,μ'αυτή τη μπαρουτι γεμιζω καιγω..χρονια τωρα,,,βάζω s4 cx2000 1,45 Με 29gr no5,,κυνηγαω φασσα..δοκιμασμένο και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασιες,συγκεντρωτικό και ταχύτατο,,Σημερα εφτιαξα με s4 1,45×31spark με cx2000. Πολυ καλο αν και ειχε νοτια με φουλ.υγρασία.η γρια μου εδωσε ρεστα στα τσιχλακια.Να δουμε θα αντεξη στο πολυ κρύο που Έρχεται..xm.
.asking.σε τι αποστασεις τις βαρας σηνηθος Αντρεα.??Για σου συνάδελφε,,μ'αυτή τη μπαρουτι γεμιζω καιγω..χρονια τωρα,,,βάζω s4 cx2000 1,45 Με 29gr no5,,κυνηγαω φασσα..δοκιμασμένο και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασιες,συγκεντρωτικό και ταχύτατο,,
Εκεί που τις κυνηγαω..οι πιο μακρινες θα περνούν γύρω στα 40 μέτρα πιστεύω ότι καπου εκεί είναι και τα όρια του κυν.όπλου,Προσωπικά δεν τουφεκαω πιο μακριά,,ταπεινή μου γνώμη πάντα έτσι??.asking.σε τι αποστασεις τις βαρας σηνηθος Αντρεα.??
Ουπς.....και εγω ελεγα για μια στα 36.......τωρα που δροσισεΜβ32 1,83×33 s.g19.( και με drago20)παει cheddite 12/70/16.n.6 για μικρομεγαλα πουλακια.pop.
Η μεγαλη παει στο 2 ×36/38 και τα μυαλα στα καγκελα με τέτοιες θερμοκρασίες που έρχονταιΟυπς.....και εγω ελεγα για μια στα 36.......τωρα που δροσισεγια μικρα μεγαλα και οτι αλλο μεγαλο βρεθη στο δρομο τηςha haaa
Μπα....δεν λεω για τη μεγαλη της αδελφηΗ μεγαλη παει στο 2 ×36/38 και τα μυαλα στα καγκελα με τέτοιες θερμοκρασίες που έρχονται
Ξεκινα απο το 1,80 με καψουλι 2000 η καλυτερα 688ξέρει κάποιος συνταγή tecna n (πενταετές τουλάχιστο) στα 36γρ. Με παραδοσιακό ρελι πλαστική η' μάλλινη τάπα?????
ευχάριστο πολύ!!! Για 12αρι εννοείται....Ξεκινα απο το 1,80 με καψουλι 2000 η καλυτερα 688
Gianni με πλαστικό συγκεντρωτίρα η' μάλλινη τάπα;Στο 1,90χ36 η 1,80χ34
και τι καψιλι στο καθένα;;;Gianni με πλαστικό συγκεντρωτίρα η' μάλλινη τάπα;