Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όποιος φίλος γνωρίζει θα ήθελα την γνώμη του για το πώς μπορώ να κερώσω τάπες κετσεδένιες,σαν αυτές του Κένταυρου.
Ευχαριστώ.

Εκεί που τις κυνηγαω..οι πιο μακρινες θα περνούν γύρω στα 40 μέτρα πιστεύω ότι καπου εκεί είναι και τα όρια του κυν.όπλου,Προσωπικά δεν τουφεκαω πιο μακριά,,ταπεινή μου γνώμη πάντα έτσι??
Α.. τοτε οκ τους αλαζεις τα φωτα.

Καλησπερα παρεα..λογω της αυριανης κακοκαιριας που οι θερμοκρασιες θα μας ειναι κοντα στο 0 ειπα να φτιαξω κανενα φυσιγγι για την βασιλισσα
12/65 mb32 1.80 sg dispers 34 γρ ν. 9 1/2 φελλο ρελι στα 60..για να δουμε τι μπεκατσες θα πιασει αυριο

ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ LEE ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 32 ΓΡ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΕΜΙΖΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32 ΓΡ ΑΝ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗ LEE.EYXAΡΙΣΤΩ.

ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ LEE ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 32 ΓΡ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΕΜΙΖΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32 ΓΡ ΑΝ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗ LEE.EYXAΡΙΣΤΩ.
Οσα γρ θες κληνης οχη μονο βεβεα 32.εχει μπουσηνκ στο ογκομετρικο το οπιο πεζης οσα γρ θελεις

πάρε καλύτερα ένα δραπανο με βάση (35€) ένα στροφίο και κόντρα στροφιο και θα κάνεις φυσιγγάκια σπέσιαλ! Αν θέλεις να κλείνεις αστέρι πάρε και ένα μαχαίρι και τέλος.. Αν και το ρελι βρισκω έχει καλύτερη κατανομή... Όσο για το αστέρι της Lee θα έλεγα μέτριο...η πυρίτιδα κολλάει στα τοιχώματα... Αλλά για τα λεφτά της είναι σούπερ οκ!!!

Μετα απο αρκετά χρονάκια, φιλος μου έδωσε αρκετα φυσίγγια "spesial CHAMPION".Εσφαξα ενα να δω την γεμισια. 10 σκάγια 31,855 γρ. Μπαρούτη 1,50 καψούλι μαλλον 686 (κοκκινο) . Αν κάποιος γνωρίζει τι μάρκα μπαρούτι είχε ( ανεβάζω φωτό)..​

Status
Not open for further replies.
Back