Όποιος φίλος γνωρίζει θα ήθελα την γνώμη του για το πώς μπορώ να κερώσω τάπες κετσεδένιες,σαν αυτές του Κένταυρου.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Α.. τοτε οκ τους αλαζεις τα φωτα.Εκεί που τις κυνηγαω..οι πιο μακρινες θα περνούν γύρω στα 40 μέτρα πιστεύω ότι καπου εκεί είναι και τα όρια του κυν.όπλου,Προσωπικά δεν τουφεκαω πιο μακριά,,ταπεινή μου γνώμη πάντα έτσι??
Και στα διο με 688και τι καψιλι στο καθένα;;;
Με συγκετροτιρα,και με μαλινο με πλαστικο ταπακι απο κατωGianni με πλαστικό συγκεντρωτίρα η' μάλλινη τάπα;
Οσα γρ θες κληνης οχη μονο βεβεα 32.εχει μπουσηνκ στο ογκομετρικο το οπιο πεζης οσα γρ θελειςΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ LEE ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 32 ΓΡ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΕΜΙΖΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32 ΓΡ ΑΝ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗ LEE.EYXAΡΙΣΤΩ.
Έχεις κακό σκοπό για αύριο εεε;
Έγινες οκτάσφαιρος τώρα;
πάρε καλύτερα ένα δραπανο με βάση (35€) ένα στροφίο και κόντρα στροφιο και θα κάνεις φυσιγγάκια σπέσιαλ! Αν θέλεις να κλείνεις αστέρι πάρε και ένα μαχαίρι και τέλος.. Αν και το ρελι βρισκω έχει καλύτερη κατανομή... Όσο για το αστέρι της Lee θα έλεγα μέτριο...η πυρίτιδα κολλάει στα τοιχώματα... Αλλά για τα λεφτά της είναι σούπερ οκ!!!ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ LEE ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 32 ΓΡ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΕΜΙΖΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32 ΓΡ ΑΝ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗ LEE.EYXAΡΙΣΤΩ.